pmis 14.02.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Mam problem. Chcialem zbudowac dom z porothermu, ale podobno sa z tym jakies problemy. Czy ytong bedzie lepszy?? Poradzcie z czego lepiej budowac dom... Prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.02.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Może i problemy są, ale mój dom jest z porothermu i stoi. Więc możesz być spokojny, że się nie zawali. Z każdym materiałem są zapewne jakieś tam problemy. Porotherm jest kruchy, nie przybijesz np. desek do zabicia okien no i w ogóle w obejściu jest taki jakiś trudny. Ale tak, jak ze wszystkim można się z tym nauczyć żyć, a po jakimś czasie to się nawet do tego można przyzwyczaić, a siła przyzwyczajenia jest duża więc i może coś więcej z tego związku być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 14.02.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Zadane przez Ciebie pytanie bardzo często przewija się na tym forum.Dzięki funkcji "Szukaj" znajdziesz mnóstwo informacji na ten temat. Podaję tylko kilka związanych wątków: POROTERM CZY YTONG- OTO JEST PYTANIE! Jaki wybrać budulec? Pomożcie proszę bo już sie w tym nieco POROTHERM, SILKA czy gazobeton ? Silikaty , ceramika czy beton komorkowy ? Jakie ściany zbudowaliście/budujecie/zbudujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts