damian88 30.09.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 próba wklejenia zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 30.09.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 i kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 30.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 30.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 i to na tyle z fotek bo musiałem wracać za granicę .jeśli będę miał jakiś nowe do mamy to wlepię zaraz jeszcze raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 30.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mam pytanko ...ile metrów tynków wewnentrznych wyszło w Waszych GRANATACH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek2011 30.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziś dostałam kolejną wycenę i ta jest już bardziej do przyjęcia 53tyś i też mogę się umówić, że bez faktury to będzie taniej o vat Jedyny haczyk to nie robią dachu....ale zrobią piwnicę Już lepiej, Clea weź pod uwagę że dach jest najdroższy więc pohandluj jeszcze. Wiadomym jest że w każdym regionie Polski są rożne ceny. Ale np. koledze w Szczecinie dom stawiali górale SSZ i zapłacił 48 tyś, za robociznę więc warto jeszcze poszukać i popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loxley 30.09.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziś dostałam kolejną wycenę i ta jest już bardziej do przyjęcia 53tyś i też mogę się umówić, że bez faktury to będzie taniej o vat Jedyny haczyk to nie robią dachu....ale zrobią piwnicę bez dachu ??? mi się wydaje że w h.......j drogo , zależy od regionu polski no i najważniesze : kiedy zamawialiście ekipę, bo jeżeli mówiliscie z nimi tydzień temu i że już mają wchodzić , to się nie dziwie , wyj......li cenę żeby odstraszyć .... a jak się zgodzicie to lepiej dla nich. Sorry że się unoszę ale nasi fachowcy nie wiedzą już jak się cenić ..... "9-te błogosławieni , którzy sami swój dom budują .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommiberry 30.09.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dziś dostałam kolejną wycenę i ta jest już bardziej do przyjęcia 53tyś i też mogę się umówić, że bez faktury to będzie taniej o vat Jedyny haczyk to nie robią dachu....ale zrobią piwnicę Tez uwazam ze w hust drogo. Z tego co sie do tej pory dowiedzialem i zrobilem -za fundament zaplacilem 6tys -za sciany/strop podobno 9tys -za dach podobno okolo 15tys lacznie wychodzi okolo 30tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tata2011 01.10.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Witajcie, wczoraj polewalem strop i zauwazylem ,ze woda przecieka do srodka, czy to normalne, czy murarze popelnili jakis blad przy wylewaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 01.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 normalne,mnie się też lała ale przy scianach jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 02.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 mam pytanie mój majster na budowie powiedział że nie mam dawać foli kubełkowej ,że wystarczy tylko styropian, siatka, klej i to coś czarnego czy mam go słuchać czy dać jeszcze tą folie kubełkową ?? Dodam ze ziemia pod moim domem to żwir i piasek żółty jeżeli coś to zmienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi i piotrek 02.10.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Zapraszam do naszego profilu do mojego albumu-niestety nie umiem dodac zdjec do dziennika .(zalecam ogladanie od tylu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek2457 02.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Około 500 m2Tynkarze niektóre miejsca liczą podwójnie np. podciągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 02.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 My jesteśmy na takim etapie - podgląd w załącznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 02.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 tak się zastanawiam... zmieniłaś otwór okienny w kuchni, planujesz tam zlew ? bo ja zostawiłam okna jak w projekcie a i tak miałam problem ze znalezieniem odpowiedno wysokiej baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek2011 03.10.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 tak się zastanawiam... zmieniłaś otwór okienny w kuchni, planujesz tam zlew ? bo ja zostawiłam okna jak w projekcie a i tak miałam problem ze znalezieniem odpowiedno wysokiej baterii Też zaciekwawił mnie ten temat, zmieniłem sobie w projekcie i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem, narazie jestem na etapie zero, ale chętnie wysłuchałbym Waszych opinii na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 03.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A ja widziałam w miesięczniku ładny dom baterię demontowaną (ruchomą) jeśli jest taka potrzeba np do umycia okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 03.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A co do moich wycen to tak jak wcześniej pisałam mamy piwnicę wkopaną na maxa jak się da w ziemię....., może śląska jest taki drogi A faktycznie nie szukaliśmy firm wcześniej tylko teraz (problemy z działką, jej podziałem, przepisaniem na nas itp..... nie wiedzieliśmy ile to jeszcze potrwa), papierkologia ok 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.10.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ceny z września 2009r:SSO bez dachu - robocizna 28 tysDach z podbitką - 9 tyś Damian88 - kubełkowa ma Cię ustrzec przed zjedzeniem przez gryzonie ocieplenia (styropianu) oraz ma ochronić go przed uszkodzeniami mechanicznymi. My daliśmy wszędzie, gdzie styropian styka się z ziemią. Ja mam zlew przesunięty nieznacznie w prawo, mogę całkowicie otworzyć okno a mimo tego komora zlewu jest tuż pod oknem. Baterię mam z Teki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beniagolo2.pl 05.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Co myślicie o dachówce ceramicznej CREATON PREMION a może inna w podobnej cenie wybór jest bardzo trudny proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts