misha555 15.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 a u nas schody juz sa w koncu szkoda tylko ze same schody ..... mial byc dzisiaj montaz barierki i wykonczenia bokow, ale niestety stolarz sie nie zjawil.... te nasze schody to taka troche kula u nogi... ciagnie sie i ciagnie... mialy byc gotowe na koniec wrzesnia.... a mamy co?? polowe listopada !! no ale cos za cos.... dobra cena za ladne schody nie rowna sie terminowosci fachowca...... ale damy rade oby w poniedzialek przyjechal i dokonczyl dziela, to zamieszcze pare fotek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 16.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 magda bardzo ładna kuchnia i super zrobione drzwi do spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Hej, Magda fajnie, że masz juz kuchnię... Układ u nas wszystkich Granatowców będzie raczej taki sam. Kwestia tylko zlewu - pod oknem czy obok okna. Ja preferuję więcej blatu, podobnie jak jest u Magdy. A tak wygląda moja kuchnia bez mebli... http://images24.fotosik.pl/296/eccfd79a484b7e44med.jpg Nareszcie rozpakowalismy nasze sofy skórzane. tak oto sie prezentuja... http://images36.fotosik.pl/31/5c9ebb1fbeb0a1d3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 17.11.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wasiek sofy ładnie się prezentują, no w tej "naszej" kuchni za dużego pola do popisu w układzie mebli to za bardzo nie ma mój narożnik też stoi ale zapakowany w dwóch kartonach nie wiem czy pokazywałam http://www.abra-meble.pl/produkt.php?id=1423&kolor=1&kategoria=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziucha 17.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie, już od kliku miesięcy z wielkim zainteresowaniem czytam to forum, a to dlatego że od wiosny 2009 zaczynamy z moim mężem budowę Granata koło Gdańska a konkretnie w Jagatowie.Na dzień dzisiejszy mamy kupiony projekt i załatwiamy pozwolenie na budowę , mam nadzieję że do końca roku nam się to uda.W naszym projekcie chcemy nanieść na dzień dzisiejszy trzy zmiany:- wykusz w salonie-dodatkowe okno nad schodami ( to jest sugestia jednego z użytkowników forum)-oraz powiększyć okno balkonowe w salonie o jedno skrzydło. Pozdrawiam z Gdańska Magda p.s. 2magda5 i wasiek gratuluje macie pięknie. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 17.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Madziucha witam będziemy miały przysłowiowy rzut beretem do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 17.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nina, jestem pod wrażeniem, tak domowo się u Ciebie robi. Piękne te sofy. Przy powierzchni Waszego salonu będą naprawdę super się prezentować.Masz już projekt kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.11.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 misha z niecierpliwością czekam na twoje schody jestem na etapie wyboru schodów (bo już niedługo trzeba zamówić) więc czekam na zdjęcie Twoich Nina pięknie prezentują się te halogenki nad kuchnią i kominkiem...fajnie widzieć jak to będzie wyglądać, zanim samemu się zrobi...ja będę miała podobnie, nad kuchnią, ale nad kominkiem chyba troszkę inaczej A co do wypoczynku...to wiesz,że jestem wierną jego fanką hihi...i teraz jak pokazałam mojemu mężowi jak to wygląda rozpakowane to powiedział ,że faktycznie piękne i bardzo by nam pasowało do wizji naszego salonu mam nadzieję,że jeśli będę miała taki sam to nie zezłościsz się !? madziucha witaj na forum zazdroszczę Ci,że zanim zaczęłaś budować podjęłaś decyzję o wykuszu...mi się marzył, ale jakoś nie wpadałam na pomysł zrobienia zanim zaczęliśmy budować, a potem to już było za późno szkoda Iza u Ciebie jakieś zamiany zaszły? jeśli tak to pochwal się zdjęciami U mnie kończy elektryk. Teściu zjeżdża z Niemiec więc zajmie się trochę naszą budową (chyba hihi) więc może i ja niedługo pochwalę się postępami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 17.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kasia, gratuluję postępów. Chyba ciężko budować na odległość ... U nas dom ocieplony, bez tynku na razie, bo będziemy robić wiosną. W środku elektryka, tynki cem-wap., podłogówka i wylewki. Teraz osuszamy kotłownię aby móc położyć kafelki i wstawić PC, żeby ogrzewać domek. Jak już pozbędziemy się nadmiernej wilgoci to zaczniemy ocieplać poddasze itd. Z zakupów narazie tylko niezbędne czyli kafelki do kotłowni na ścianę i na podłogę. Zdjęcia będą, ale nie dzisiaj ... trzeba zgrać, uporządkować, na fotosik wrzucić. Nie chce mi się jakaś jesienno-zimowa niemoc mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Iza, projekt kuchni mam taki sam jak Marta....tylko w miejscu szuflad przy lodówce u nas bedą szafki a szuflady między kuchnią a zlewem. W takim układzie kuchni za wiele wymyslać nie mozna.... Kasiula, cieszę się, że podoba Wam się wypoczynek. Jak nic kupujcie. Jest bardzo wygodny, tani i pasuje do salonu. Pamietaj tylko, że zdjęcie nie oddaje koloru rzeczywistego, który wpada w kawę z mlekiem a nie biały jak na zdjęciu. Duzo nowych Granatowców.....Witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 18.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Wasiu kanapy bardzo atrakcyjne i nie takie ogromniaste, wiec na pewno beda slicznie wygladac napisz tylko jaki macie kolorek farby na scianach - bo na tych zdjeciach wyglada jak taka pieczareczka delikatna... a ja siedze i siedze i VAT budowlany rozliczam....... zobaczymy co z tego wyjdzie, bo raczej sie do tego dokladnie zabieram chyba mnie w urzedzie skarbowym przeklna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Iza masz racje, budowanie na odległość to coś strasznego. Na szczęście mamy takich rodziców, którzy wiele od siebie wkładają...mówię o dopilnowaniu czego się da i załatwianiu papierków jesli takie się pojawią jesteśmy im baaaardzo wdzięczni!! Jeszcze niedawno byłyśmy na podobnym etapie, ale widzę,że ty lecisz jak burza. Ja jak będę w styczniu albo w lutym w Polsce to też już pomału będziemy kupować to co najniezbędniejsze My na zimę nie będziemy wylewać posadzek już tych ostatnich i nie będziemy robić tynków bo mój mąż i teściu twierdzą,że na zimę się tego nie robi bo nie wyschnie dobrze. Poza tym goście którzy są umówieni na tą robotę nie mają czasu już w tym roku więc dopiero po nowym roku znów się ruszy Ale skoro teściu będzie na zimę w Polsce to na pewno coś podgoni z robotą...chociaż by koło domu... a przynajmniej mam taka nadzieję Nina ja wiem,że kolor jest ciemniejszy skórki w realu, ale właśnie taka kawę z mlekiem szukam...Tylko jest taki problem,że ja po niemiecku ani słowa...więc nie bardzo wiem co na tym ebay-u jest napisane Ale może teściu mi pomoże bo on szprecha jak niemiec hihi Iza nie łam się tą chandrą tak to już jest w taką pogodę. Ja czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia i Twoje i innych dziewczyn... Także dziewczynki 3majcie się ciepło w te szare i chłodne dni głowa do góry i do boju hihi!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia67 18.11.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witam no my juz mamy zalatwione wszystko i na wiosne zaczynamy budowe .mozecie napisac ile kosztuje budowa domu bez dachu bo w czwartek mamy spotkanie z ekipa budowlana . prosze odpiszcie pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 18.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 witam nowa forumowiczke asia 67 niestety ciezko jest odpowiedziec na twoje pytanie.... nie wiemy z czego chcesz budowac, czy wprowadzasz jakies zmiany w projekcie....czy masz na mysli sam koszt materialow, czy z robocizna, czy moze sama robocizne...w kazdym miejscu w Polsce sa rozne ceny uslug... itp itd... jesli sprecyzujesz swoje pytanie - pewnie ktos sie odezwie..... a poza tym wiele razy padalo juz u nas to pytanie - wystarczy tylko przeczytac poprzednie 38 stron pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziucha 19.11.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Izulek powiem Ci że jakieś dwa tygodnie temu z moim mężem jeździliśmy po Pruszczu w poszukiwaniu Granata, bo jeden ze znajomych powiedział nam że są dwa wybudowane obok siebie, ale niestety nie znaleźliśmy A teraz mam pewność że jednak jest Twój i chętnie go sobie zobaczę chociażby daleka. A my szukamy wykonawcy naszego domku, nie jest to łatwa sprawa tym bardziej że chcemy żeby jakaś firma wybudowała go pod klucz, a to wiadomo jest bardzo kosztowne ale tez bardzo wygodne. W zeszłym tygodniu daliśmy projekt jednej z firm budowlanych w celu wykonania kosztorysu, pod koniec tygodnia mamy dostać odpowiedź, już mi ciarki przechodzą po plecach jak pomyśle jaka cenę nam krzyknie. Pozdrawiam MAgda [/code][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 19.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Magda te dwa granaty o których mówił Ci znajomy to nie w Pruszczu, tylko jak się jedzie na Przejazdowo z Pruszcza. Niedaleko zjazdu na trasę warszawską po lewej stronie stoją dwa żółte granaty z czerwonymi dachami, chyba sa wybudowane przez dewelopera. Nie wiem dokładnie jaka to miejscowość. Nasz granacik nie stoi w Pruszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziucha 19.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 To nie wiem skąd mi się wzięła myśl że Twój Granat jest w Pruszczu, chyba dlatego że wcześniej napisałaś że będziemy miały do siebie rzut beretem a najbliżej jest właśnie Pruszcz. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 19.11.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dziewczyny dzisiaj pochwalę się czym innym niż domkiem Dzisiaj w Dublinie jest mecz POLSKA-IRLANDIA...i ja jadę na niego Ale będzie atmosfera....kupiłam sobie dzisiaj białą kurtkę i czerwony szalik hihi, a do tego na twarzy machnę sobie flagę cieniami do oczu 3majcie kciuki za Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanguros 19.11.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Chce to zobaczyć znaczy Ciebie masz wrzucić swoja fotkę w tym stroju i malowidłach na forumDo Boju Polska...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts