AGABA2 24.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 wielkie dzięki dziewczyny za odpowiedź... jutro budowniczy przyjeżdżają i powiem im, żeby coś pokombilonowali i może się uda, abu drzwi były pełne bez skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 24.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 trzymamy kciuki za pomyslowosc budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EiG 26.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja też byłem zdziwiony jak mi majster pokazał, że drzwi częściowo wychodzą nad dachem garażu Początkowo majster był nieźle zmieszany (pewnie myślał ze sie pomylił) i zaczął wszystko mierzyć i sprawdzać zgodność z projektem. Okazało się że wszystko jest dobrze. Chyba błąd projektanta. Zdecydowaliśmy się że podniesiemy ściankę kolankową w garderobie i problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmaciejewska 27.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam U nas pomalu zaczynamy dzialac z budowa, mamy juz pozwolenie co nas cieszy ze tak szybko zadzialali w urzedzie Teraz spotkanie w hurtowni ostatnie rozmowy i mozna zaczynac jesli oczywiscie pogoda zacznie sprzyjac i nie bedzie mrozow. Ale najwazniejszy papier juz jest Pozdrawiam wszystkich Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 27.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Aneta w takim razie gratulacje i wytrwałości życzymy...trzymamy kciuki za waszą budowę U mnie na razie bez zmian...mojego męża siostra zauważyła na drzwiach wejściowych jakieś bąble pod lakierem ( nie wiem jak to wygląda i co to jest) ale teściu złożył reklamacje i sam producent przyjedzie po niedzieli na budowę zobaczyć co to jest, bo nigdy wcześniej nie zdarzyło się coś takiego. Ale my mamy na to gwarancję...dziwne by było gdyby nie było skoro kosztowały nas ponad 5000zł. więc chyba wymienią te drzwi- spróbowali by nie A poza tym to jak pogoda się poprawi to ruszymy z tynkami i resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
...nigdy w życiu... 27.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
...nigdy w życiu... 27.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam wszystkich "Granatowych" wszystko wskazuje na to ,że do was dołączymy projekcik jest pozwolenie jest no i .......................................kredycik ,też jest pozdro dla Waśków i Izy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanguros 27.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 kasiulkap ile???????????????????????5000 zł???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 28.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 kanguros skad to zdziwienie ?? porzadne wejsciowe drzwi to sie zaczynaja tak od 3,5 - 4 kPLN..... 5000 to nie jest wcale wygorowana cena.... niektorzy to i dyszke placa za drzwi wcale niewygladajace na tak drogie i wcale nieposaiadajace jakiegos super hiper zabezpieczenia przed wlamaniem.. zaloze sie ze bedzie jeszcze pare rzeczy przy dalszych etapach wykanczania, ktore niestety moga was negatywnie zaskoczyc swoja cena nie zawsze adekwatna do Waszych zamierzen finansowych i przeliczen... porzynajmniej u nas tak bylo... no ale my juz po dylematach domek z "balastem" funkcjonuje witam kolejnego Granatowicza ... nigdy w zyciu... - swoja droga... ciekawy nick czyzby to deklaracja na nie daj boze kolejne kredyty badz decyzje budowlane?? czy raczej tak na przekor wszystkiemu z pewna doza ironii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Halo, ja za swoje drzwi zewnetrzne zapłaciłam prawie 4 tysiące ( przepłaciłam, można je było kupic taniej .... ) i po raz drugi właśnie je reklamowałam. Co ciekawsze nikt z Firmy, gdzie je kupiłam od tygodnia nie odzywa się do mnie. W poniedziałe znowu zaczne wydzwaniać do Firmy.... Nigdy w życiu, dziekujemy za pozdrowienia, pozdrawiamy również.... i cieszę się, że sie zdecydowaliście ..... Ciekawi mnie jakie zmiany w końcu wprowadziliście.... A co taka smutna mina przy kredycie? Czyżby zbyt wysoka marża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasiula, a dlaczego nie widzimy Twoich żadnych zdjęć? Chyba masz tam coś u siebie w Irlandii, no to dawaj my z chęcią obejrzymy nowego granata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nina niestety te ostatnie jakie dodałam to moje najnowsze ale moja siostra będzie w Polsce to mi przywiezie jakieś nowe. Chociaż tam nie za wiele się zmieniło...elektryka doszła i mam nadzieję,że uda się ruszyć z robota teraz skoro teściu wrócił do Polski On jest jednak niezastąpiony A po nowym roku będziemy my w Polsce więc na pewno zdam wam relacje co i jak bo mamy zamiar pokupować kafle do łazienek, na podłogi do salonu i korytarza itp. Kanguros za moje drzwi zapłaciłam ponad 5000zł. dlatego,że mam z naświetlem przeszklonym, a samo naświetle kosztuje niewiele mniej niż całe drzwi...ale na szczęście trafiliśmy na kompetentnych ludzi którzy nie wymigują się od odpowiedzialności Nigdy w życiu witamy na forum i w gronie granatowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Aha... myslę,że za jakiś tydzień powinnam "pochwalić sie" instalacją elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 28.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasia, poczekamy, zobaczymy.....i skomentujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 30.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Hej, a oto nasz granacik i powoli powstający dach http://images37.fotosik.pl/35/6cd2883cb1281eaam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDarek 30.11.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witam wszystkich ponownie, troszkę czasu mineło od naszej ostatniej wizyty ale praca na paru etatach i przy granaciku jest wyczerpująca. Widzieliśmy wasze schody więc wklejamy nasze co prawda jeszcze koloru na klatce brak (ma być stiuk wenecki) ale co tam prosze bardzo. http://images29.fotosik.pl/300/b2867d19ba9e4bd1med.jpg http://images25.fotosik.pl/299/1bc4862e60c86e08med.jpg http://images30.fotosik.pl/300/a3d3e74a808d27dcmed.jpg http://images33.fotosik.pl/416/b4ccf62acf781ae0med.jpg Jest 15 stopni drewno to dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanguros 01.12.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 bardzo ładne schodki naprawdę mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata i Marcin 01.12.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Schodki piękne!!! ...te tralki bardzo oryginalne.... ale zwróciłam uwagę też na inny szczegół -macie zmienione usytuowanie kominka!!!??? czyli w domu pojawił się trzeci komin??? czy mógłbyś wkleić rzut parteru, żeby zobaczyć jak to wygląda...bo myślę że oryginalne usytuowanie kominka nie jest najciekawsze...tak trochę w przejścu...i nie da się wyodrębnić strefy wypoczynkowej z kominkiem właśnie co uważam za idealne rozwiązanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDarek 01.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dziękujemy za komplementy, co do rozkładu parteru to gdzies wcześniej wrzuciłem schemat jak to wygląda, kominów mamy trzy ale z musu bo nie chcieliśmy kominka przy wejściu do kuchni, bardziej odpowiadało na miejsce na ścianie od ogrodu. Jak będe wieczorkiem w domu trzasne zdjęcie i wkleję jak to wyglada w realu. Poniżej jest ta ściana ale jeszcze bez kominka no i całej reszty http://images30.fotosik.pl/151/3cf888ac53f81ccbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 01.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 asia piekne schodki ale znow pojawia sie 15 stopni.... to moze jednak u mnie jest cos pokrecili z granatem skoro ja mam wiecej?? fajne rozwiazanie z tym kominkiem pod schodami... jestem ciakwa w jakim ukladzie bedzie Wasz salonik i kuchnia... pochwalisz sie troszke?? no i okno dachowe na korytarzu tak z boku calkiem fajnie wyglada na klatce schodowej - przypada chyba w polowie barierki na korytarzyku na gorze - dla mnie super aga szkoda ze twoje zdjatko jest takie formatu mikro - wrzuc wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts