AGABA2 04.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzięki Izulek za odpowiedź.. bo ja rozmawiałam z naszym kierownikiem budowy i mówi, żeby nie ocieplać bo dach będzie oddychał... a mój mąż mówi, żeby ocieplać żeby było cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 06.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 U trwa kasting z ekipami od wykończeniówek. Glazurnik ceni się 60 zł/m2 Wydaje mi się, że jest to dużo..a jak u was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 06.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 U nas kotłownię robił inny wykonawca - 35 zł/m2, na łazienki, kuchnię i podłogi mamy innego wykonawcę - 50 zł/m2 ze szlifowanymi narożnikami wliczonymi w cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek kielce 07.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 witam wszystkich mam pytanko jaka jest długośc i szerokość garażu i kotłowni oczywiście zgodnie z projektem .A czy kotłownia nie będzie za mała na piec uniwersalny na paliwo stałe ,a ile trzeba suporka na budowe granata bo wydaje mi się że ze zetawienia materjałów troche mało będzie a ile wam poszło suporku tak mniej więcej prosze o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 09.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki Izulek za informację, a możesz mi powiedzieć ile płaciłaś za ocieplenie poddasza?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 09.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 za ocieplenie z malowaniem na kolor 55 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 09.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A ja mam już drzwi do wiatrołapu....i szafkę do łazienki a co mi tam, tutaj też sie pochwalę.... http://foto1.m.onet.pl/_m/386faf5edc46019cd5cef079abcca131,10,19,0.jpg A to nowa szafka i lustro w dolnej łazience. Bardzo mi się podobają. Będzie jeszcze półka nad geberitem - jak się doczekam.... http://foto2.m.onet.pl/_m/739885628204c9e19cde6ae8c021b7ce,10,19,0.jpg I takie mam drzwi w łazience dolnej. Od strony wewnętrznej ciemno brązowe, żeby pasowały do płytek i do szafki ( chciaż i tak odcień jest inny ) a od strony korytarza takie same jak wszystkie pozostałe... http://foto2.m.onet.pl/_m/b930775436c4c628a1b21f44108f076e,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 13.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam czy ktoś ma mniej więcej kosztorys budowy domu o nazwie granat i jakieś zdjęcia z budowy lub ze środka domu,jakieś podpowiedzi sugestie mile widziane bo zamierzam taki dom budowac z żoną.Byłbym wdzięczny moja skrzynka: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witaj Leszku, Granat to piekny domek i warto go wybudować....jezeli chcesz dowiedzieć sie więcej wystarczy tylko przeczytać ten watek od poczatku. Podano tutaj kilka ogólnych kosztorysów jak równiez wiele sugestii co do zmian jakie każdy chce wprowadzic w swoim domku. Naprawde warto poczytać i dowiedziec sie co jest dobre w granacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 14.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dzięki wasiek .A buduje ktoś GRANATA w wielkopolsce żebym mugł sobie obejżec jak wygląda w żeczywistości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartucha87 15.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Zamierzem budowac ten dom .Interesuje mnie czy ktos wybudowal ten dom w wielkopolsce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartucha87 15.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Jesli tos jest zainteresowany docieplaniem granata albo tynkami wewnetrznymi -maszynowe- gipsowe to zapraszam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marchewka80 15.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam serdecznie podobnie jak wszyscy tutaj jestem wielbicielką granata ale niestety z tą różnicą że nie mam jeszcze nawet projektu. Planuję go zakupić w ciągu kilku miesięcy ale do tej pory bardzo chciałabym obejrzeć ten domek na żywo. Jeśli znalazłby się ktoś z okolic Tarnowa to proszę serdecznie o kontakt pod adresem [email protected] .Obecnie jestem na etapie przepisywania działki i załatwiania pozwolenia. A teraz pytanie do budujących i mieszkających już w granacie. zastanawiam się nad kotłownią bo obawiam się dymu i kurzu który będzie się przenosił na korytarz. I wpadłam na pomysł żeby zamknąć korytarzy drzwiami, drzwi od pokoju zrobić na ścianie od wiatrołapu a drzwi od łazienki pod schodami. Czy ktoś brał już taką ewentualność pod uwagę. I jeszcze jedno czy jest ktoś kto buduje granat bez garażu. Mam dużą działkę i mogłabym z powodzeniem budować garaż osobno ale nie wiem czy jest sens robić dwie budowy. Będę niezwykle wdzięczna za propozycje i pomysły budujących granat. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i życzę szczęścia w spełnianiu marzeń o własnym gniazdku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmaciejewska 16.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 WitamPoki co pogoda iscie zimnowa i na rozpoczecie budowy trzeba poczekac.Leszek i Bartucha87 a wy gdzie dokladnie w wielkopolsce bedziecie budowac swoje granaciki? My z mezem rowniez bedziemy budowac w wielkopolsce ok 30 km od Poznania trasa Poznań - Wroclaw. pozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 16.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 w zbąszyniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 16.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam!Wraz z mężem jesteśmy sympatykami GRANACIKA. Obecnie finalizujemy zakup działki i chcemy zakupić projekt naszego wymarzonego domku (na 99% będzie to właśnie Granat). Cieszę się, że trafiłam na to forum ponieważ po jego leturze nasunęły mi się różne pomysły co do przemyślanej adaptacji projektu. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 16.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam polecam zakup tego projektu(GRANACIKA)sam jestem właścicielem granacika i narazie jestem zadowolony z wyboru.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartucha87 17.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hej jest ktos kto zgodilby sie na pokazanie swojego granata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 18.02.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 JA TEŻ POLECAM GRANACIK , NARAZIE MAM TYLKO PROJEKT ALE JUŻ JESTEM ZADOWOLONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek77 19.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam Wszystkich!!!! My również budujemy Granat z pracowni Krajobrazy!!!! Na razie jesteśmy na etapie adaptacji. Bardzo chętnie zobaczę realizacje. Oto mój e-mail: [email protected] Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts