ciasteczkowy_potwór 04.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 kasiulakp a ile będą cię kosztowały schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertgranat 04.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A ja mam jeszcze prośbę, o wycenę dachówek na ten daszek. Jak ktoś ma, to jaka dachówka i jaki koszt, bo tu cięzko wyliczyć te wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ciasteczkowy potworze schody będą kosztować mnie 9200zł. W tym jest oczywiście montaż, ale dodatkowo zamówiłam tz. brudniki czyli taka a la poręcz na ścianę, schody będą zabiegowe, bo ze spocznikiem nie mieszczą się w klatce w granacie zamówiłam również brameczki, które zamontujemy jak już będzie dzieciątko w naszej rodzinie , i będzie schodek zapraszający... poza tym poręcze będą minimalnie zaokrąglone, nie takie kanciaste jak na zdjęciu, ale tralki czyli te metalowe elementy będą takie same acha i kolor będzie ciemniejszy brąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 jak już będzie dzieciątko w naszej rodzinie Kasiu czy już gratulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Iza no jeszcze nie Dam znać jak już będzie się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 05.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kasiulakp jak mozesz napisać jaki jest obecnie koszt solarów. I kto ci bedzie montował. A o dzieciąteko to najwyższa pora sie postarać A wasz domek coraz piękniejszy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 05.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kasiu, no to do roboty i efektów życzę najlepiej bliźniaków sama mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 06.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 piksel oprócz zbiornika który już mamy jeszcze będzie nas to kosztować około 8000-9000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertgranat 06.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 kasiulakp - skoro już tak ładnie odpowiadasz, to napisz i mi ile Cię dachówka kosztowała, czy to jest Monza plus i widzę że rozmiary masz raczej jak w projekcie, chyba że garaż podniesiony, jeśli tak to o ile i czy w związku z tym dach również przedłużyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Robert nie wiem dokładnie jaka to jest dachówka... na pewno z Robena, a kolor to czarno-brązowa. Zapłaciliśmy za nią w 2006 roku (przed tym wzrostem cen) na cały dach 13200zł. ale nie pamiętam ile wyniosło nas drzewo... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agajan 10.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 fajnie patrzeć na te wykończone granaty. my 16-go czerwca jestesmy umówieni na wytyczenie domku, poza tym kredyt jest więc mozemy zaczynać. Juz nie moge sie doczekać kiedy zacznie rosnąc nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA 28 10.06.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 agajan masz już kredyt a dopiero wytyczacie dom na działce? Czy to oznacza że dostaliście kredyt bez pozwolenia na budowę ? I jeszcze jedno jesli można spytać, na jaki bank się zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertgranat 13.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ewa, a to potrzeba mieć wytyczony domek żeby pozwolenie dostać? Chyba najpierw pozwolenie, dopiero wytyczamy, inaczej robilibyśmy bez pozwolenia A tak w ogóle to kredyty się coraz bardziej dostępne robią i marże spadają jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agajan 15.06.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Do EWA28robertgranat ma rację najpierw trzeba miec pozwolenie żeby wytyczyć dom. My pozwolenie mielismy juz w lutym. EWa Zeby złożyć wniosek w banku musisz miec pozwolenie, dziennik budowy i projekt opisany i zaadoptowany przez kierownika budowy. Teraz czekamy juz tylko aż sąd wpisze hipoteke i mozemy wybierać pieniadze. Zdecydowaliśmy się na bank PKO SA i jak narazie jestesmy zadowoleni, poszło bardzo sprawnie i Pani która nas obsługuje też jest bardzo miła wiele rzeczy nam podpowiedziała, w sumie to nawet kosztorys i transze ona rozpisała, więc nie moge narzekać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertgranat 15.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 agajan - a można wiedzieć ile tego kredytu czy w pln czy z dopłatami i na jakiej marży Wam PKO dało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 15.06.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 witamczy ktoś buduje granata w okolicach szczecina?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nosean 15.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Widzę, że w okolicy coraz więcej "Granatów". My jesteśmy na etapie adaptacji i zbierania pozwoleń... A na dodatek jeszcze chyba konserwator (z Legnicy) bedzie musiał się wypowiedzieć. Z wstępnego rozeznania - to się dowidzialam, że muszę mieć 2 pozwolenia (na prowadzenie prac i zatwierdzenie projektu elewacji budynku). Dzisiaj wysłałam pismo, a odpowiedz to pewnie za miesiąc (choć jakby w ustawowych 14 dniach się zmieścili to byłabym zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agajan 16.06.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 do robertgranat My wzięlismy 200000,00 w PLN z dopłatami, marża 3,5 jesli dobrze pamietam, bo nie mam teraz umowy przy sobie. Mamy nadzieję że na większość prac wystarczy a reztę bedziemy robić z własnych środków.Część materiałow mamy juz wycenione i jestesmy zadowoleni. Wczoraj umówiliśmy się z geodetą i w piątek tyczymy nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi8013 16.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 My zaczynamy kopać fundamenty pod naszego Granacika,na dokumenty czekaliśmy od 24 stycznia Część materiałów mamy już kupione,min bloczki, Porotherm i dach Robena,wniosek o kredyt z dopłatami złożony w PKO BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emildros 16.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam wszystkich Granatowiczów, proszę o informacje, czy ktoś buduje w okolicy Siedlec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts