Izulek 18.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 chciałabym z fotelem ale też nie wiem czy się zmieści, skóra kosztuje ok4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 chciałabym z fotelem ale też nie wiem czy się zmieści, skóra kosztuje ok4 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Mój z fotelem będzie kosztował 4300... ale zastanawiam sie nad tym fotelem jeszcze sam narożnik 3260- to już są ceny po znajomości super cena jak dla mnie... bo w sklepach sam narożnik kosztował by ponad 4 tyś a ja będę miała to z fotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To faktycznie dobra cena. Ja na razie i tak biorę meble z naszego mieszkania do salonu, z czasem je wymienię. Teraz priorytetem były meble dla dzieci i nasza sypialnia. Kurcze to już w tę sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.08.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 suuuper... ale ci zazdroszczę Chociaż czas tak szybko leci,że sama zanim się obejrzę, będzie marzec i się wprowadzimy ale miałaś się pochwalić kuchnią... no a ja proszę o łazienki i w ogóle dużo różnych fotek z domku a macie już elewację? czy nie robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 18.08.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Fotki będą tylko jak wszystko będzie w miarę gotowe, kuchni jeszcze nie ma, będzie w czwartek lub w piątek więc na ostatni moment, dzisiaj kończyli schody, łazienki jeszcze bez kabin, nie posprzątane. Od jutra mam urlop więc będę sprzątać dalej. Elewacji jeszcze nie mamy, mamy tylko ocieplone styropianem, ale zamierzamy robić tuż po wprowadzeniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 będę czekać na zdjęcia z niecierpliwością no i na opis wrażeń z zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian919 18.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 kasiulakp-bardzo ładny narożnik i stółIzulek-Twój naroznik również jest super, tylko trochę mniejszy i również czekam na fotki:)a stoł będziecie dawać prostopadle czy równolegle do okna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja chcę postawić prostopadle do okna... po tych moich obliczeniach pomieści mi się wszystko... ale stół nie będzie równo po środku okna... będzie troszkę przesunięty w stronę kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 19.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 My stół chcemy równolegle do okien (mamy dwa zamiast jednego), zobaczymy jak to będzie z miejscem. A narożnik będę miała już jutro taka niespodzianka, prezent od moich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmaciejewska 21.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam Zazdroszcze Izulek tobie iz juz sie wprowadzacie do swojego domku My dopiero zaczynamy, wszystko nam sie poprzeciagalo, ale domek juz wytyczony jutro wjezdza kopara a koniec sierpnia poczatek wrzesnia wchodzi ekipa mozna powiedziec iz po wielu trudach w koncu zaczynamy oby pogoda dopisywala i mozna bylo dzialac pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulaiprzemo 21.08.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 hejka!!!My na dzień dzisiejszy jesteśmy na etapie takim oto <http://images45.fotosik.pl/184/b634a7e279925373med.jpg' alt='b634a7e279925373med.jpg'>img]dzis wchodzi znajomy z rozprowadzaniem kanalizy. Mam nadzieję ze wszystko pójdzie zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulaiprzemo 21.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 to znowu jakochani granatwocy popatrzcie i podpowiedzcie czy taki taras w naszym granaciku jest mozliwyhttp://images41.fotosik.pl/180/c25f248aa64521a4med.jpg' alt='c25f248aa64521a4med.jpg'>niedaleko nas panowie robią takie superowe powierzchnie. Wiecej można zobaczyć w galerii na stronie http://www.kamieniepolne.plpozdrawiam i życzę przyjemnosci z rozmyślania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Asia na pewno można zrobić taki taras tył tego tomu na zdjęciu jest taki sam jak granacika, więc spokojnie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 21.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Piękny ten taras. Gdzie ten Sulęcin? Nie kojarzę za bardzo. No i ile biorą za m2 takiego cuda? My mamy już fundament pod taras a że za domem teren idzie z górki to też będziemy mieli ze trzy schodki. Jeśli chodzi o nasz domek to dzisiaj mają być skończone ściany u góry a od poniedziałku wchodzą z dachem. Tak więc będziemy mieć teraz 2 ekipy na budowie bo murarze muszą zrobić jeszcze ścianki działowe.Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 21.08.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzisiaj moja ostatnia noc w "starym" mieszkanku, trochę dziwnie ....i pewnie dlatego nie mogę spać ... Jutro (oops dzisiaj )ogromna przeprowadzka, meble, lodówka, pralka, full kartonów, choć już i tak część zawiozłam. W domku nie wszystko jeszcze skończone, kuchnia - dwoje drzwi do poprawki (wtorek), salon się maluje i może w niedzielę będzie gotowy, brak prysznica w dolnej łazience, luster , szafek umywalkowych, o takich rzeczach jak żyrandole i inne lampy czy firanki nie wspomnę Odezwę się we środę bo wracam do pracy. Trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.08.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Nina czy możesz zdradzić jaką umywalkę masz w dolnej łazience? Chodzi mi o producenta, nazwę modelu, cenę,gdzie kupiłaś i jaką ma wielkość Ja chcę podobną... znalazłam na allegro jedną fajna, ale nie znam tej firmy i zastanawiam się. A potrzebuję dużą 80 albo 90... wpuszczaną w blat. A te, co mi się podobają są w kosmicznych cenach, a te tańsze w ogóle mi się nie widzą... tylko ta jedna mi się podoba dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian919 22.08.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Izulek- to są już "pierdoły" najważniejsze, że już mieszkasz w swoim domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JU.JA. 24.08.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Odechciało mi się dzisiaj budowania. Myślałam że nasze prace będą spokojne bo nie należę do tych ludzi co to cały dzień siedzą na budowie i patrzą robotnikom na ręce i czepiają się wszystkiego. A tu rano "niespodzianka" pan nam oznajmił że zwija manele bo skończył swoją robotę a tu jeszcze ścianki działowe zostały i kominy. Była taka awantura bo od początku nie chciał " się bawić" w pisanie umowy a teraz mówi że to nie należy do jego zakresu. Normalnie mam dosyć serdecznie......DLATEGO PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH! PISZCIE UMOWY I TO ZE SZCZEGÓŁOWYM ZAKRESEM ROBÓT lepiej napisać za dużo niż potem szukać wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 24.08.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Odechciało mi się dzisiaj budowania. Myślałam że nasze prace będą spokojne bo nie należę do tych ludzi co to cały dzień siedzą na budowie i patrzą robotnikom na ręce i czepiają się wszystkiego. A tu rano "niespodzianka" pan nam oznajmił że zwija manele bo skończył swoją robotę a tu jeszcze ścianki działowe zostały i kominy. Była taka awantura bo od początku nie chciał " się bawić" w pisanie umowy a teraz mówi że to nie należy do jego zakresu. Normalnie mam dosyć serdecznie......DLATEGO PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH! PISZCIE UMOWY I TO ZE SZCZEGÓŁOWYM ZAKRESEM ROBÓT lepiej napisać za dużo niż potem szukać wiatru w polu. skoro nie ma umowy nie musisz mu zapłacić kwoty, którą ustaliliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts