beata_piotr 13.09.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 U nas robi się dach. Zdjęcie z wczoraj: http://www.freewebs.com/koralikietty_/IMG_4271.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marchewka80 16.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam serdecznie znając niezwykle miłą i przyjazną atmosferę na forum oraz bardzo pomocnych właścicieli Granata mam ogromną prośbę do beata-piotr, marek_kielce, asiulaiprzemo, kozyra oraz wszystkich tych którzy budują granata z wykuszem z boku a nad nim balkonik wychodzący z dwóch pokoi. Jeśli byłoby to możliwe proszę o zdjęcia wykusza w środku i z zewnątrz oraz wymiary . Jaka jest długość ściany pozostającej po bokach...Wydaje mi się rzeczą niemożliwą ale mąż zgodził się na wykusz więc jest szansa że będę go kiedyś mieć!!!I oczywiście projekt Granat już na 99 %.Pozdrawiam serdecznie Mój email to [email protected] Z góry dziękuję Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_piotr 16.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Marchewka80 pamiętam pamiętam, tylko muszę jechać na budowę i porobić zdjęcia od wewnątrz no i zeskanować projekt. Chyba że mam gdzieś wersje elektroniczną. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 21.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 cześć wszystkim po dwóch tyg. przerwy odpoczęłam, opaliłam się, wybyczyłam i czym prędzej wróciłam do was U nas przez te 2 tyg. nic się nie zmieniło... w październiku mój mąż leci do Polski to nadrobi zaległości... mam nadzieję Skoro nie mam się czym chwalić to czekam na nowości od was i jakieś zdjęcia... może od Izy w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 22.09.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 i jakieś zdjęcia... może od Izy w końcu No wlasnie, codziennie tu zagladam, z nadzieja, ze Iza sie pokaze z obiecanymi fotkami Kasia! Zazdroszcze wakacji i opalenizny! Ja w tym roku blada jak sciana! U nas na budowie sa postepy, to znaczy juz niedlugo zalewanie stropu. A ja nie moge sie doczekac na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 22.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam, mam pytanie czy przy ociepleniu poddasza płaciliście dodatkowo za sylikonowanie czy było ono w cenie ocieplenia. Nasz wykonawca po rozliczeniu prac przy ociepleniu poddasza zażądał 5,5 zł/m za silikonowanie. Zdziwiło mnie to , gdyż umówione było, że cena zawiera wykończenie pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Agaba rzeczywiście to bardzo dziwne... u nas zrobili wszystko, nic ekstra nie doliczali. Mamy gotowe, przygotowane do malowania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 23.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ile płaciliście za elewację tego domku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmaciejewska 24.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam Codziennie śledzę wasze poczynania z budowa, u nas powstały już fundamenty oraz mury piwnicy i ułożony strop na początku przyszłego tygodnia ma został zalany, na początku wydawało się wszystko takie małe, ale jak powstają mury to obraz zmienia się diametralnie pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siorka74 26.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 witam dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam zaległości śliczne wasze domki i gratuluję mieszkającym u nas robią górale dach, okna już zamówiliśmy więc myslę że w październiku zamkniemy domek musimy zrobić podjazd do garaż bo jak przyjdą deszcze to będzie problem a jest tego 50mb i chyba na razie tylko jakiś tłuczeń wysypiemy pozdrawiam wszystkich a tu dwie fotki z naszych postępów http://images47.fotosik.pl/205/e6979b1b12ec0b63med.jpg http://images46.fotosik.pl/204/2a2f9337cfe0f8aamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 27.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 witam mam prozbe do wszystkich przysłaby mi ktoś zdjęcia stropu przed zalaniem patrząc od góry i tarasu.Z góry dziękuje i pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 zerknij sobie do mojego dziennika to zobaczysz stropy przed zalaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidia_123 27.09.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam wszystkich "granatowców" U nas Granat też szybko powstaje. Tak jak prawie wszyscy mieliśmy wątpliwości co do wielkości salonu, ale teraz na żywo zaczynamy się do niego przekonywać. Wiele zmian nie wprowadzaliśmy jedynie: Przesunięcie komina ( żeby nie był w koszu), podniesienie ścianki kolankowej nad garażem, zmiana okienka okrągłego na kwadratowe i planujemy jeszcze powiększyc taras, ale bez powiększania dachu. Na dole link w którym umieściłam dotychczasowe zdjęcia, mamy optymistyczne plany na wiosnę się wprowadzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 27.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 chodzi mi dokładnie o wieniec na stropie bo ja zamierzam miec plyty żelbetonowe a nie teriva i niewiem jaki wieniec jest i jak to jest szalowane słyszałem że są gotowe kształtki wieńcowe i nie czeba miec szalunku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 LESZEK,takich rzeczy nie pytaj na forum,to powinien wiedzieć Twój murarz,wykonawca , kier.bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 27.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzięki Claudiia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 27.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 To nie było złośliwe, to jest dobra rada.Jak zaczniesz się edukować na forum ze sztuki budowania to będziesz miał pranie mózgu.Ja im więcej czytałam i starałm się czegoś dowiedzieć tym byłam ogłupiała.Zresztą Twoja wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 27.09.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja nie jestem zły tylko lubie niekiedy sprawdzic moich murarzy czy robią mniej więcej tak samo jak jest na zdjęciach bo ja z murarki jestem ciemny a na zdjęciach widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 27.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A ja jeszcze raz pytam. O co chodzi z tym przesunieciem komina, zeby nie byl w koszu??? Oswieccie mnie prosze.... choc u nas to juz i tak chyba za pozno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 27.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam wszystkich i zapraszam do mojego dziennika, gdzie czeka na Was niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts