AGABA2 05.05.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ślicznie kasiulakp u was... mam w domku taki sam kolor zielony w pokoju na dole.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 05.05.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 kasiah73, dziekuje za odpowiedz. My wlasnie dalismy wymiary do wyceny i zobaczymy co z tego bedzie. Mamy nadzieje, ze w tym roku uda nam sie cokolwiek zrobic, choc w porownaniu z zeszlym rokiem beda to raczej niewielkie postepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.05.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 My za okna (bez dachowych) na profilach brugmanna szkło antywłamaniowe P4, okucia antywłamaniowe, klamki z kluczykami, kolor antracyt daliśmy 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiula 05.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Witam wszystkich Granatowców, miło jest być wśród Was!! Zakupiłam działkę i jestem umówiona juz z projektantem.Chcę wprowadzić kilka małych zmian. Największe wątpliwości mam z dość małym salonem.Czy jest może ktoś z Wielkopolski ( ja mieszkam w Gnieźnie, mogę dojechać), kto mógłby mi pokazać w realu jak wygląda domek w środku??Zastanawiam sie również nad garażem, chce jedno stanowisko, ale z przodu umieszczony będzie jeszcze piec na ekogroszek, niestety nie jestem pewna czy wtedy garaż będzie dośc duży na samochód i ewentualny regał na "śmieci" i rowery.Jeśli mogłabym prosic również o zdjęcia wnętrza to podaje meila : [email protected] Zdjęcia które sa zamieszczone na tym forum juz obejrzałam, ale to mnie jeszcze nie przekonało-zastanawiam się czy nie powiększyć dom chociaż o metr od strony salonu. Proszę o odpowiedzi i podpowiedzi. pozdrawiam i z góry dziękuję Edytowane 5 Maja 2010 przez Gosiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 05.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 My za okna (bez dachowych) na profilach brugmanna szkło antywłamaniowe P4, okucia antywłamaniowe, klamki z kluczykami, kolor antracyt daliśmy 8 tys. No, to mnie troche pocieszylo. A moge spytac w jakiej okolicy budujecie domek? My jestesmy z Podkarpacia, wiec licze na to, ze u nas bedzie troche taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 05.05.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam,Z mężem jesteśmy na etapie zakupu projektu, podoba nam się Granat, myśleliśmy też o Domu w Groszku 2, ale niestety jest tam źle jak dla nas rozłożony układ kominek - tv. A w Granacie super....Moje pytanko do miłośników Granata: jaki są wymiary kuchni w oryginalnym projekcie? Na jakiej wysokości jest osadzone okno w kuchni od podłogi? Tzn czy zmieszczą się szafki o wysokości 90 cm z blatem? I ostatnie pytanie czy buduje się ktoś na Śląsku lub w okolicy? Z miłą chęcią zobaczylibyśmy go "na żywo"? Proszę o kontakt [email protected]Pozdrawiam, Clea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avensis1 09.05.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Mirela99 mam do ciebie pytanie, z jakiej firmy brałaś okna do swojego domu nie ukrywam ze cena wydaje mi sie atrakcyjna, zwłaszcza ze masz szyby antywłamaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.05.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Firma niedaleko Pszczyny (biorą z fabryki w wodzisławiu bodajże). Jak chcesz dam namiar na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKLESZEK 09.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witam do mirela99 jak byś mogła to mi też prześlij namiar do tej firmy byłbym wdzięczny bo niedługo też będe na etapie okien i cena jest atrakcyjna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avensis1 09.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Kasiu mam pytanie odnośnie twojej scianki kolankowej, ile podniosłaś ja nad garażem i na domku. Mój mail [email protected]. Byliśmy u Ciebie tydzień temu na budowie. U nas mury pną sie w góre. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.05.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 firma nazywa się okno-komplex - http://www.okno-komplex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.05.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Agaba jak tam u ciebie postepy?? Masz już kuchnię?? Weź się kobieto zmobilizuj i wklej jakąś większą partię zdjęć pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.05.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Agaba jak tam u ciebie postepy?? Masz już kuchnię?? Weź się kobieto zmobilizuj i wklej jakąś większą partię zdjęć pozdrowienia!! Dzięki Kasiu za namiar na pana od schodów. Był pomierzył wybrałam rodzaj i zamówiłam schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 mam nadzieję,że pokażesz po montażu jak wyglądają twoje też masz metalowe tralki?? jaki kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 12.05.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 mam nadzieję,że pokażesz po montażu jak wyglądają twoje też masz metalowe tralki?? jaki kolor?? Schody będą jasne tralki stalowe poprzeczne. Schody w stylu takim nowoczesnym. Jak zamontuje czyli gdzieś w lipcu to zapraszam na obejrzenie na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loxley 12.05.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 firma nazywa się okno-komplex - http://www.okno-komplex.pl/ a propo .... to 500 m ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sztajfik 12.05.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam,jesteśmy na etapie wyboru projektu domu i zostało nam niewiele czasu.Chcielibyśmy obejrzeć już gotowy dom.Czy ktoś może buduje Granat albo ma wykończony domek w województwie mazowieckim?Może być też poza,to nie ma wielkiej różnicy.Narazie przebywamy zagranicą i w Polsce będziemy dopiero w czerwcu.Bardzo proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saxys 18.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej.Jakie macie grzejniki stalowe czy aluminiowe?Jakie firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka_k22 18.05.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam, czy mógłby mi ktoś napisać ile kosztuje stan surowy zamkniety Granacika?? Bardzo proszę o jakieś przybliżone koszty gdyż z mężem zastanawiamy się nad budową tego właśnie domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 20.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Budował może ktoś Granata z keramzytu? A może z ogrzewaniem typu Legalett? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts