Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj ania_84....:) fajnie, że podoba Ci sie nasz projekt.....podaję wymiary mojego salonu razem z kuchnią.....długość 9,5m a szerokośc 5,6m czyli 53,2m2.... przestrzeń jest super...i nie zamieniłabym na oryginalne wymiary....:) czasami warto chociaż troszkę wydłużyć lub poszerzyć granat....albo i jedno i drugie tak jak my to zrobiliśmy ....

Pozdrawiam i jak masz jeszcze jakies pytanie to.....pytaj.... teraz jestem częściej na forum, bo mam w pracy dostep do neta....:)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie do wszystkich. Mam ogrzewanie podłogowe i chciałbym wiedzieć czy można na to położyć najzwyklejsze na świecie panele??

Mam w całym domu podłogówkę. Gdzie się dało dałam płytki (najlepiej przewodzą ciepło), w dwóch pokojach mam panele (trochę gorzej przewodzą), w jednym deskę trójwarstwową (jeszcze mniej niż panele, ale mam też w tym pokoju ścienne) i w jednym przemysłówkę (tam mam tylko ścienne). Możesz dać sobie co chcesz, ale na etapie projektu podłogówki musisz uwzględnić już rodzaj porycia podłogi. Jak źle przewodzący materiał to trzeba zagęścić rurki.

• 2 weeks później...
Witam,

Ile potrzeba zakupić pustaków na Granata - 24x24x59 i 12x24x59 ?

starczy 1500 całego i 600 1/2 ???

;)Bloczki YTONG 24

184,32m2 ( 56,5/1m2) 10414,08,-

:yes:Bloczki YTONG 11,5

470szt. ( 4,2,-/1szt) 1974,00,-

Nam wyliczyli tyle i tyle zakupiliśmy, ale czy starczy :confused:to nie wiem :confused:, bo to się dopiero okaże

.

Edytowane przez EWA 28

Jaki jest koszt okien do projeku Granat?

Ja wyceniałam okna w... "JEZIERSKI" trzy różne profile, koszt od ok10800,-najtańsze do ok. 13500,-

Ponad 12000,- okna z trzema szybami.

WYCENA Z GRUDNIA 2010

...i jeszcze jedno, bez okrągłego okna, a okno w sypialni na górze proste nie z łukiem

... oczywiście bez okien dachowych