Dominika S 18.04.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja też myslałam o tym projekcie ale czy nie uważacie że salon + jadalnia+ kuchnia -31 m to troche mało . kuchnia zajmuje 1/3 tej powierzchni czyli na salon i jadalnie zostaje okoła 21 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anijka 18.04.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam wszystkich, my budujemy granat. super projekt jak dla nas. Jeśli chodzi o wielkośc salonu - to kwestia gustu. jak dla nas - wystarczy, wcale nie jest taki mały, kuchnia ma 7,1 + spiżarka 1,8, na salon pozostaje 25 m. Jest bardzo ustawny ten salonik. I zawsze cos kosztem czegoś, przejrzelismy wiele projektów - chodzilo nam o pokoj na dole, żey nie był zbyt mały, aby wystarczylo na urządzenie sypialni. Bralismy również pod uwage agatkę, ale wygrał granat, bo ma duża łazienkę na górze i większy pokój na dole. No i oczywiście koszty - prosta konstrukcja, dach prosty, a ten balkonik wcale tak bardzo nie podnosi ogólnych kosztów. Wkrótce zaczynamy budowę, czekamy tylko na pozwolenie. Czy ktos jeszcze buduje granat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canoneos 25.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja mieszkam w tym województwie i fajnie jest budować i wymieniać się doświadczeniami nie tylko w necie ale na placu budowy. Jestem w trakcie kupowania projektu. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodek74 17.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam wszystkich projekt jest bardzo fajny i funkcjonalny tyle że salon jest mały ,zastanawiam się czy jeżeli zrezygnować z gabinetu i tam przenieśc kuchnię i tym powiekszajac salon tyle że salon byłby długi i wąski bo 7,5x4,5 co wy nato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodek74 17.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 terz jestem na etapie wyboru projektu Granat czy kryształ http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/kryszta%B3/ z tej samej pracowni granat jest ok ale trochę salon mały a natym najbardziej mi zależy w granacie zmienił bym zamiast gabinetu kuchnie powiekszająctym salon co wy nato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodek74 17.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 terz jestem na etapie wyboru projektu Granat czy kryształ http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/kryszta%B3/ z tej samej pracowni granat jest ok ale trochę salon mały a natym najbardziej mi zależy w granacie zmienił bym zamiast gabinetu kuchnie powiekszająctym salon co wy nato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Łądby, nieduży i dość funkcjonalny domek. Widziałem dużo gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDarek 18.12.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witam wszystkich, mam pytanie. Czy może już ktoś zaczął prace budowlane na GRANATem, jeśli tak to mam kilka pytań i prośb o doradzenie względem tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 19.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też chcę zacząć budować ten domek. Narazie porjekt juz jest ale czekamy na warunki zabudowy (niestety długo), cegły juz kupione oczywiście max hadykówka powoli zaczynam gromadzić resztę materiałów a co do układu mieszkań to w salonie chcemy tą ściankę przedłużyć o jakieś 1.5 m zrobić na półokrągło i wyjście na ogród oczywiście z tyłu domku też jaskółka. Ruszamy z budową od maja myśle że jakoś się uda będe inormował na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 19.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też miałem wybierać granat czy szmaragd z pracowni krajobrazy ale skończylo się na tym pierwszym gdyż te schody w salonie to katastrofa i oczywićie ten kominek pod schodami co to jest?? reszta jest naprawdę świetna i mi się podobała, ale granat zwyciężył swoją prostotą i miał w sobie to coś, a i u kład mieszkań był jak dla mnie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDarek 19.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No nareszcie ktoś odpisał, z niecerpliwością bede śledził twoje poczynanie "fato", widziałem twój post na innym temacie i zgadzam się, że ten domek ma cos ciekawego, duży może nie jest ale wszystko ma tak jak trzeba i gdzie trzeba, ja też przewidzałem razem moją lepszą połówką kilka poprawek, najbardziej newralgiczna rzecz to dla mnie te pomieszczenie gospodarcze, chciałbym mieć wejście do niego od tylniej strony domu, ale chyba to odpada. Po za tym myślałem by pozbyć się scianki oddzielajacej salon od schodów i zrobić schody drewniane, przy okazji powiększyć wizualnie salon mimo tego, żę i tak on jest duży. Taki mój wymysł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 20.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam Ja w moim projekcie wprowadze pare zmian na początku likwidujemy z żoną spiżarkę. Poniewaz będę miał centralne ogrzewanie a nie chce umieszczać tego wszystkiego w pomieszczeniu gospodarczym gdyż będzie mi potrzebne na różne inne rzeczy chcę przedłużyć garaż tak aby ścianka garażu wystawała ok 1m od ściany domu. Oczywiście garaż oddziele od kotłowni ścianą, a na węgiel zrobił bym wsyp obok wylany betonem ze spadem tak aby węgiel mógł sam się zsówać do kotłowni. Pomysł sprawdzony przez znajomych. Proszę o opinie tego co chemy zrobić póki jeszcze wszystko w proszku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDarek 21.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Cześć, Fato widzę, że też non stop myślisz nad projektem, poniżej wklejam nasze poprawki, zobacz i oceń, a może wprowadzisz coś do nich co nam się spodoba . Pozdrawiamhttp://www.jpg.pl/inc/pop_img.php?362364,14538,344838http://www.jpg.pl/inc/pop_img.php?362364,14538,344837 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 21.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Bardzo mi się podoba to co robicie z tą wypustką w pokoju dziennym ale u mnie to niestety nie wypali ponieważ musiał bym zmniejszyć wjazd do tyłu a tego bym nie chciał. A co myślicie o tym co ja napisałem wcześniej??? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 12.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 MOżecie napisać jak wam idą prace nad "granatem" bardzo jestem ciekaw gdyż sam od wiosny buduje. może jakieś fotki albo coś w tym stylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anijka 20.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam!Nasz granat już stoi i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba. Nie byłam przekonana na 100% czy dobrze wybraliśmy, ale teraz już jestem. Stryszek nad garażem okazał się całkiem sporym pomieszczeniem, w którym można urządzic pokój lub garderobę - oczywiście po wstawieniu okien (u nas dachowych na "przestrzał"). Polecam ten projekt. Jeśli ktoś chce fotki - proszę napisać - wyślę na adres mailowy. PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 20.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Bardzo bym prosił o przesłanie fotek tego domku gdyż od wiosny też zaczynam jego budowę. I co ewentualnie byście zmienili w nim po ukończeniu budowy Ps.jakieś małe wskazówki?? i ile was wyszła budowa do tego stanu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HORBATKA 21.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam Wszystkich!!!!My również budujemy Granat z pracowni Krajobrazy!!!! Na razie jesteśmy na etapie adaptacji.Bardzo chętnie zobaczę realizacje. Oto mój e-mail: [email protected] Pozdrawiam Horbatka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekchyli 21.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 proszę o informacje i fotki o Granacie ! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witekchyli 21.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 proszę o zdjęcia z realizacj granatu!!! chętnie zobaczę jak wygląda już gotowy dom, który także sami wybraliśmy!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts