basiek033 26.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Witam.Tinka my już po przykryciu zrobiliśmy dodatkowe okno na klatce,rzeczywiście jest trochę zasłonięte ale daje dużo światla.Niestety obecnie nie mam zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 26.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 jak widać u nas to jest 50 % zasłoniętego okna. a ma ktoś przedłużony taras, zadaszenie zasłania Wam trochę okno w salonie? u nas wygląda to tak jak na załączeniu, zastanawiam się czy to będzie jakiś problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 26.11.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 witam pochwale się moim domem i tarasem jestem teraz na etapie wyboru okien i dachówki. Jakie okna polecacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia K. 26.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Czy buduje ktoś GRANATA w okolicach Koszalina, jestem tuż przed zakupem projektu i chętnie bym zobaczyła domek na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 26.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 my niestety w wielkopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjjustyna 27.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam, już od daaawna regularnie śledzę forum i korzystam z Waszych doświadczeń, czas najwyższy sie przedstawić i pokazac to co do tej pory udalo nam się zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwlonka 27.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 witam,czy ktoś może ma wzor umowy, jaką nalezy podpisać z ekipą budowlaną , by czegoś nie przeoczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 29.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Damian my wybraliśmy właśnie okna, zdecydowaliśmy się na Oknoplast. Mają teraz ciekawą ofertę cenową - zimowa promocja. Płacisz teraz, montują styczeń-marzec. Finansowo bardzo się opłaca. Jakość okien też dobra jak na ten przedział cenowy. Zobaczymy jak się sprawdzą w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek2011 30.11.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Damian my wybraliśmy właśnie okna, zdecydowaliśmy się na Oknoplast. Mają teraz ciekawą ofertę cenową - zimowa promocja. Płacisz teraz, montują styczeń-marzec. Finansowo bardzo się opłaca. Jakość okien też dobra jak na ten przedział cenowy. Zobaczymy jak się sprawdzą w praktyce. A mógłbym koleżankę prosić o jakąś wycenę może być na [email protected]. Z góry dzięki. A co myślicie na okna z DRUTEX-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjjustyna 30.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja tez poprosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milaluka 30.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A mógłbym koleżankę prosić o jakąś wycenę może być na [email protected]. Z góry dzięki. A co myślicie na okna z DRUTEX-u Croolewna czy ja też mogę prosić o wycenę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwlonka 30.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kochani,czy możecie napisać jaką izolację dawaliście poziomą i pionową. chodzi mi o to jak odizolować fundamenty od podmurówki i co dawaliście pod posadzkę??Nie wiem czy zrozumiale to napisałam, ale proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 02.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Moi drodzy prześlę Wam wycenę w weekend, mam nadzieję, że znajdę czas (w oba dni pracuję). Promocja godna uwagi Gdyby nie to, nie byłoby nas raczej stać na te okna. Na dzień dzisiejszy mogę Wam podać takie dane: 13 sztuk okien - cena wyjściowa (bez promocji) ok 21.000. Po promocji - ok 12.000 wersja tańsza, ok. 14.000 wersja droższa (okna Platinium, lepiej wzmocnione i ładniejsze wizualnie od tańszych). Tu poczytacie o rodzajach okien i zimowej promocji: http://www.oknoplast.com.pl/okna/rodzaje-okien Edytowane 2 Grudnia 2011 przez croolewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 02.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja też poproszę o wycenę [email protected], z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 02.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Czy ma ktoś w kuchni postawioną ścianę, jeśli tak, poproszę o zdj, mamy dylemat czy robić ścianę czy tylko barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Tinka ,jak postawisz ścianę to zagracisz salon a jak wiadomo to on nie jest za wielki i zrobi się klitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 04.12.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 tylko ciągle mam dylemat, co z pieczeniem frytek, gotowaniem kapusty, trzaskaniem garów, gdy w domu impreza, albo ktoś chce pooglądać tv, nie wyobrażam sobie jakby goście mieli mi patrzeć na ręce gdy szykuje dla nich jedzonko, teraz w bloku mam łuk w kuchni zapachy idą przez korytarz do pokoju, wszystko śmierdzi w zależności od menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 04.12.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 też robię frytki,bigos i nomalnie gotuję -bardzo dobrze w tej sytuacji spisuje się okap ,goście siedzący nisko na rogówce nie widzą co szykuję -tu przydatny jest barek, który całkowicie zasłania blaty kuchenne z drugiej strony mam ścianę z kominkiem a za nim lodówkę ,piec i tego też nie widać,bezpośredni wzrok kieruje się na okno i zlew, nie mam problemu.Minusem jest krajalnica i jak wieczorem kroję chlebek to to jest denerwujące jak np patrzę na ulubiony serial. Gdybym miała ponowny wybór też bym tak zrobiła tzn na wpół przesłoniła kuchnię, może nie całkiem otwartą ale tak jak mam teraz jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek kielce 05.12.2011 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Witam Granaciarze zmienie nieco temat ,a więc jestem na etapie wyboru grzejników stalowych i mam pytanie jakiej firmy zamontowaliśćie i czy ma ktoś może zdięcie grzejnika stalowego o długości 200cm bo taki mi wychodzi w sypialni na poddaszu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 06.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Hej, w końcu wysłałam Wam obiecaną wycenę okien z Oknoplastu. Dziś podpisaliśmy umowę. Zdecydowaliśmy się jeszcze na kilka zmian w ostatniej chwili - okna będą w kolorze na zewnątrz i w środku (mahoń), a okno balkonowe będzie miało mechanizm ułatwiający zamykanie (ponoć bez tego jest trudno, trzeba domykać "na siłę"). Acha, wycena dotyczy okien ze szprosami; bez nich byłoby ok 2 tys. mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts