Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

croolewna -dziękuje za wycenę. Bardzo nam pomogłaś, przy wyborze okien bierzemy pod uwage oknoplast. Strasznie podobają nam sie szprosy, ale sa rózne opinie na ten temat i jeszcze sie zastanawiamy.

croolewna również dzięki jeszcze raz.

jjjustyna jakie jeszcze okna bierzesz pod uwagę, zbieram wszelkie opinie.

A reszta co myśli o OKNOPLAŚCIE jakie macie pomontowane okienka ??? Zbieram się do zamówienia, nie ukrywam że chciałbym coś dobrego a i cena jest ważna więc zbieram wszelkie opinie.

Mi bardzo się podobają okna ze szprosami, pod warunkiem, że szprosy są cieniutkie. Im grubsze tym więcej światła "ukradną". Zwróćcie też uwagę, że u niektórych ponoć powodują.. uczucie zamknięcia w więzieniu:) No cóż, ogląda się świat zza krat :)

Wybrałam złote, 8 mm. Są tańsze od szprosów w kolorze drewna a poza tym.. po prostu mi się podobają. Dodałam filary, dodam i szprosy a całość moim zdaniem dobrze się komponuje.

Nie polecam szprosów naklejanych, mycie takich okien to musi być dość frustrujące zajęcie :) U mnie szprosy znajdują się pomiędzy szybami.

Okna przyjadą na przełomie stycznia/lutego, wrzucę zdjęcia to sami ocenicie.

Witam, u mnie zgodnie z projektem 78x140, tylko nad garażem 78x118. I stwierdzam, że przy nachyleniu dachu 40 stopni jak w granacie lepiej doświetla okno 78x140, ale to moje subiektywne spostrzeżenie:-)

Kolega ma już 3 sezon i mówi że okna super (Avante).

Ja chce kupić okna też w tym roku i chyba biorę z Vetrexu ,chociaż nie byłem jeszcze na wycenie w Oknoplast .

Niby Oknoplast jest gorszy od Avante .

jakie macie wymiary okien dachowych ?? 78x118 czy 94x118 i jakie polecacie ??

Jeśli chodzi o promocję z Oknoplastu to trwa ona do końca grudnia z opcją montażu w styczniu lub lutym. Rabat do 40% pod warunkiem, że zapłaci się 100% kwoty z góry za okna przy zamówieniu. Jeśli chodzi o jakość Oknoplastu nie mogę narzekać szybko i rzeczow. Jakość okien dobra przynajmniej zaraz po montażu.

Co do szprosów zostały zamontowane według życzenia żony i muszę przyznać że prezentują się ładnie, przynajmniej w granacie.

Pozdrawiam

Edytowane przez Andre79