croolewna 05.03.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 croolewna mogę Cię prosić o zdjęcia pokoi na górze?? a dokładnie chodzi mi o te pokoje z balkonami nad wykuszem też właśnie dajemy takie okna balkonowe i zastanawiam się czy pokój jest wtedy ustawny czy nie lepiej zostać przy oknach jak w projekcie? Postaram się wrzucić zdjęcia z pokoi w tym tygodniu,mam jakąś tam wizję umeblowania, wszystko co potrzebne dzieciom na pewno się zmieści, mam tylko problem z umiejscowieniem kaloryferów, chyba wylądują pod oknami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 05.03.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Croolewna, dziękuję za fotki kominów, na wcześniejszym zdjęciu ich nie było widać Czy ten komin nad pokojem z balkonikiem jest zrobiony w kwadra,t a nie jak w projekcie czyli prostokąt? Nasi budowlańcy właśnie myślą o kwadratowym, aby wyjąć komin z kosza ze względu na obróbkę, kombinują bo już za chwilkę zaczynamy wykopy Rzeczywiście komin wygląda na kwadratowy ale jest prostokątny. Dobry fachowiec da radę z obróbką powodzenia! Edytowane 12 Marca 2012 przez croolewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 05.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 milarz pięknie i już tak domowo u Ciebie Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 05.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 croolewna jestem bardzo ciekawa jakie masz wizje urządzenia tych pokoi bo szczerze mówiąc zastanawiam się już nad zmianą tych okien na takie jak w projekcie ale poczekam i podpatrzę jak Ty te pokoje urządzisz A z tym grzejnikiem pod okno dachowe to chyba dobry pomysł Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 06.03.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mam do Was pytanko odnośnie schodów - czy ktoś ma schody ze spocznikiem? Czy w klatce schodowej o orginalnych wymiarach takie schody się mieszczą? Czy nie będą za strome? Mircial pamiętam o Tobie, jak tylko znajdę chwilę to porobię fotki w pokojach u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 06.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mój stolarz od razu odrzucił schody ze spocznikiem , nie zmieszczą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 06.03.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mój stolarz od razu odrzucił schody ze spocznikiem , nie zmieszczą się tego się obawiałam.. a jak się sprawdzają zabiegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 06.03.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 croolewna my mamy schody ze spocznikiem tylko że my mamy je betonowe. No mam nadzieję że o mnie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 06.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 nie widzę potrzeby mieć spocznika, zabiegowe sa ok, mamy dosć szerokie stopnie więc schody sa bardzo wygodne i nie takie strome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 07.03.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dzięki dziewczyny. W sobotę przychodzi stolarz od schodów i muszę się zdecydować na coś. Zrezygnowałam ze spiżarki pod schodami, zrobię je ostatecznie ażurowe. Planuję też kuchnię, może będę mieć wizualizację za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 07.03.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 U nas wreszcie dojechały okna, więc pokazuję kolejny etap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 08.03.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tinka, sama radość, prawda? to juz stan prawie zamknięty. Widzę, że masz od razu z roletami i zostawiłaś okrągłe okienko. W jakim kolorze masz okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 08.03.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Okna to jest złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 08.03.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 sam dom jak pisałam kiedyś jest dość zmieniony w środku, poszerzony o 1,5 m, garaż z tyłu nie jest cofnięty. Generalie okolice kotłowni są dość zmienione, ale zależało mi, żeby wygląd zewnętrzny przypominał granata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 08.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 croolewna a ty jaki masz kolor okien??Tinka25 jaki jest koszt rolet zewnętrznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 08.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie wiem jaki jest koszt samych rolet, okna kosztowały mnie 20 tyś. z roletami i montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 09.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) croolewna a ty jaki masz kolor okien?? Tinka25 jaki jest koszt rolet zewnętrznych?? Mahoń. Wrzucę wkrótce nowe fotki do dziennika budowy. Póki co mam wizualizację kuchni ale w jakimś formacie, którego nie umiem tu umieścić.. Edytowane 9 Marca 2012 przez croolewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olkaikrzyś 10.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Czy ktos z was ma zamontowany kociol z podajnikiem Defro Akm Uni ?jesi tak to prosze o opinie... dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek033 12.03.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam. Czy piorunochron jest obowiązkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 12.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 nie , instalacja odgromowa nie jest obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts