Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam. u mnie wyszło ocieplenia 230 met z tym że ja mam wykusz . a jeśli chodzi o parapety to mam z czegoś takiego jak w linku zobacz pod nazwą

,,KAMIENNE PŁYTKOWE- imitacja płytki klinkierowej''

http://www.omega-phu.pl/zasady-zamawiania-welny-mineralnej

zapłaciłem 1.100 zł za wszystkie parapety myślę że to nie drogo i niby są trwałe :)

pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIAT !!!!! :)

Ile kasy wydaliście na wykończeniówkę? zostało mi 120 tyś. gotówki a jestem na etapie tynków wewn za ktore jeszcze nie zapłaciłam, czyli przed mną hydraulika, te tynki, ocieplenie domu, wylewka na podłodze, doróbki murarskie przy oknach, ocieplenie domu no i typowa wykończeniówka, mam się*co skrobać?? oczywiście standard normalny, bo wiem, że na dom można wydać 500 tyś jak i również 100 tyś.

będzie ciężko zwłaszcza ,że dużo pochłonie hydraulika (u mnie 25tys)i jeszcze więcej elewacja zewn. (u mnie 30tys)......

ja miałam 120 na czystą wykończeniówkę czyli farby,płytki,kuchnia,wyposażenie łazienek,panele,drzwi itp...kasa rozpłynęła się jak po maśle i nie wszystko jeszcze mamy zrobione...a standard mamy na średnim poziomie bez "wodotrysków"

Edytowane przez Claudii

damian88 - gratuluje ładny domek mam pytanie czy podnosiłeś ściankę kolankową jeżeli tak to o ile? to samo pytanie zwracam do forumowiczów granacika pro po ścianki kolankowej - za odpowiedzi z góry dziękuje.

podniosłem dom o 4 pustaki a garaż o 2. Płyta stropowa jest wspólna. Dzięki temu, mam pomieszczenie (garaż) wyższe niż 3 mb - nadaje się ono do prowadzenia firmy w przyszłości.6-04-2012 004.jpg6-04-2012 005.jpg

Ja mam ściankę kolankową na 2,5 pustaka i też mi wyszła garderoba oraz pralnia

dziękuje Wam bardzo za podjęcie tematu - żeby było łatwiej to ile macie cm w najniższym punkcie (od posadzki do dachu) i czy po podniesieniu nasz Granacik zachowuje wygląd zewnetrzny? Pozdrawiam i czekam na wskazówki wave:

Cichutko na forum od kilku dni.. U nas już podłączona woda :cool: dziś jedziemy podpisać umowę z wodociągami. Prąd już też skończony, czekamy na podłączenie. Mężuś zaczyna montować grzejniki a mnie strasznie korci żeby coś zacząć robić w ogrodzie. Nie moge patrzeć na te sterty gruzu a tu trzeba jeszcze czekać na koparkę żeby wyrównała teren zanim zacznę sadzić tujki. A jak u Was postępy na wiosnę?