wasiek 21.05.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Tinka, ja mam dokładnie tak zrobione jak masz na zdjęciu, tyle tylko, że z klinkieru.....chodzi mi o klinkier wokół drzwi wejściowych i na pięterku przy oknie balkonowym. Mam też okna obrobione klinkierem co dodaję uroku naszemu domkowi. Wejdź do mojego dziennika i zobacz, gdzieś tam są zdjęcia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 26.05.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam:) ale tu cisza...Mam pytanie jaki macie kolor podbitki?? ja będę miała czarną dachówkę ,okna kolor-orzech i mam problem z dobraniem koloru podbitki czy zrobić ją ciemny brąz czy coś pod kolor okien czyli orzech?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 26.05.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 mircial ja mam kolor Pinia i bardzo ładnie wygląda , okna mam kol. dębowy a dach też mam czarno-brązowy. zobacz na fotce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 26.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Wasiek, dzięki za informacje, a propo podbitki, mam złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 26.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Damianie, możesz wrzucić zdjęcia całej Twojej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 26.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 proszę bardzo Tinka25 . to jest tylko styropian,siatka na to,klej i grunt . a Wygląda jak na gotowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 27.05.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 damian88 i Tinka25 bardzo Wam dziękuję Może jeszcze ktoś pokaże swoja podbitkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 29.05.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Cześć, mam straszny dylemat, jak odnosicie się do okrągłego okienka. Mi wszyscy doradzają usunąć gdy przyszło zaprojektować*elewację.. uważacie, że pasuje, czy nie? przesyłam Wam kilka propozycji od architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 29.05.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 i jeszcze pozostałe projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 29.05.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Przesyłam jeszcze moją*kombinację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attri 30.05.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam. Jak rozwiązaliście sprawę wentylacji w garażu i w łązience na górze?Budowaliście kominek wentylacyjny od dołu czy rura spiro z sufitu połączona z kominkiem na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 30.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Rura, ale nie spiro, zwykla połączona kolankami do kominków na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attri 30.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Rura PCV? 110mm czy 160mm?Kratka wentykacyjna w syficie czy w ścianie?Jeżeli w suficie to czy masz problemy ze skroplinami, czy nie robią się plamy przy suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 30.05.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tak ,to wygląda, hydraulik zapewnia, że nic się nie będzie z tym działo. Choć mamy małe obawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mam rurę spiro w łazience od sufitu, zakonczona kominkiem wentylacyjnym (nie dachówką). W garażu wychodzą mi na zewnątrz zwyke rury (w ścianie).Podbitkę mam jasnoszarą. Wg mnie powinna pasować do okien i do drzwi (jeden odcień). Ewentualnie biel (do wsystkiego pasuje). Nie ma nic gorszego (wg mnie) jak pstrokaty dom (jeden odcieńdrzwi, inny okien i jeszcze inny podbitki czy dachu). Wszystko musi być przemyślane i dobrane ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cez116 30.05.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam serdecznie, jest to mój pierwszy post na tym forum. Zakończyłem właśnie budowę Granata w Zgorzelcu. Przy zakupie drzwi wybraliśmy zły kolor i został mi komplet drzwi wewnętrznych. Wymiary drzwi jak w projekcie. Drzwi to Porta NOVA okleina Protadur orzech 5 wzór 6.1 dwie pary jedne do pomieszczenia gospodarczego (prawe) drugie do holu z wiatrołapu (lewe 90), wzór 6.2 do pokojów na górze i do pokoju na dole, wzór 6.5 do łazienek, jedne drzwi 70 wzór 6.1 do pomieszczenia pod schodami (lewe 70). Wszystkie drzwi mają podcięcia wentylacyjne ( mam wentylację nawiewno-wywiewną z rekuperacją. Ościerznice to Porta Clasic regulowane. Drzwi są bez klamek i zamków, wykorzystałem w swoich takich samych tylko orzech 4. Drzwi są zapakowane z gwarancjami. Zainteresowanych proszę o kontakt na [email protected]. Przepraszam , że nie w temacie podbitek ( mam PCV w kolorze wiśniowym jak dachówkę i okna dachowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek2011 07.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 A CO TU TAKA CISZA ??????Może ktoś mi coś podpowie w temacie KOMINKA. Generalnie kominek będzie z płaszczem wodnym tylko mam dylemat JAKI???? Jak ktos ma jakieś doświdczenie poproszę o ocenę. Z gory dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 mam z firmy Kratki, jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milarz 08.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 miałem mieć kominek z płaszczem ale zrezygnowałem ze względu na podłogówkę na całości domu. Ale po kilku przepaleniach w zwykłym kominku stwierdzam że to bez sensu: kurz popiół w skrócie mówiąc nie chiałbym mieć kotłowni w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek2011 10.06.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 mam z firmy Kratki, jestem zadowolona Claudii jeśli można wiedzieć ile mocy 19 czy 24 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts