Claudii 10.06.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 16kw, i w zupełności wystarczy.Używam kominka w okresach przejściowych i chłodne letnie wieczory.W zimie przy włączonym ogrzewaniu (podłogówka w salonie)kominka używam od święta ,ponieważ nie da się wysiedzieć przy jednoczesnym paleniu w kominku i ogrzewaniu.Temp.dochodzi wówczas do 30st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 11.06.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Mam pytanie montować okna dachowe w pokojach czy zrezygnować z nich?? Czy w pokojach nie będzie za ciemno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 montować ! ja osobiście nie wyobrażam sobie nie mieć okien dachowych a szczególnie u dzieci i w górnej łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycek8930 11.06.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Od jakiej wysokosci zaczyna sie ten skos na poddaszu bez podnoszenia scianki kolankowej tak jak jest w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 11.06.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 1metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portnej 11.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 mam pytanko do granatowców odnosnie łazienki i pomieszczenia gosp. na dole budynku. Kwestia taka że w projekcie widać na rysunku w tym miejscu jedno okno. I jest jakby podzielone ścianą działowa pomiedzy łazienką a np. kotłownią - czy dobrze to odczytałem? Generalnie pytam dlatego, że kotłownia która tam miała być zostanie przeniesiona do piwnicy ( która wyszła znienacka pod garazem ), i planujemy połączyć pomieszczenie gospodarcze z łazienką w jedno pomieszczenie aby zrobić większa łazieneczke. Czy tam są jakieś dwa małe okienka połączone w taki sposób ze widać jakby było jedno czy inaczej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 12.06.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 2 osobne okienka,jedno w wc drugie w gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycek8930 12.06.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dzięki Claudi za odpowiedz Ty tutaj chyba robisz za dyzurnego i odpowiadasz wszystkim na wszystkie pytania ahhahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 12.06.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja również dziękuję Claudi za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loxley 12.06.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Mam pytanie montować okna dachowe w pokojach czy zrezygnować z nich?? Czy w pokojach nie będzie za ciemno?? Ja nie żałuję że zrezygnowałem ... otwory w oknach powiększyłem do 150x150 tak jak w salonie , i teraz po tynkach jaśniutko . Dodam że te okna mam na stronę południową, w sypialni też zrezygnowałem ... 3 tys do przodu nie licząc montażu. Edytowane 12 Czerwca 2012 przez loxley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka25 13.06.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ja zostawiłam w sypialni i tam jest ok, ale w pokojach pozostałych na dzień dzisiejszy zrezygnowałabym. Uważam, że dodatkowe doświetlenie jest zbyteczne, tylko niepotrzebna robota z myciem mnie teraz czeka. Jedyny plus, że te pokoje są teraz super przytule, takie jaśniutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renklodka 13.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam,od dawna czytam to forum, ale nie miałam okazji nic pisać.Chciałabym podzielić się informacją o oknach, jestem przeciwniczką okien dachowych, nie robiliśmy na górze w żadnym pokoju, tylko w łazience i nad klatką schodową.Sąsiad ma i mówi,że jak pada śnieg lub deszcz, to słychać, no i dziwne uczucie, jak się leży i patrzy na dziurę w dachu- a jak ktoś zaglądnie? To żart oczywiście, ale ja nie mam i wcale nie jest ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 13.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) każdy chwali swoje itd...a no słychać deszcz,wpada też słoneczko ,widać gwiazdy,jest nastrój ,mycie nie jest takie straszne jak się ma obrotowe...cały widz tkwi w tym,że jak domek to domek z poddaszem i oknami,o których tylko można pomarzyć w bloku:o..amen Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Claudii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loxley 14.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Claudii !!! A może byś co postawiła na ten tysięczny post ??? Nie mówię już o grilu ... heeheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 14.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 u mnie zawsze goście mile widziani .... wejściówka kosztuje tylko roślinkę urządzam ogródek i mini oczko wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 14.06.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedz Zostawiam okno dachowe w sypialni,w pokoju i na klatce schodowej no i oczywiście w łazience - czy dobrze zrobiłam to się okaże.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycek8930 14.06.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Czy kominek z plaszczem wodnym sie wogole oplaca.Jak dlugo sie musi nagrzac zeby w domu bylo cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olkaikrzyś 14.06.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jestemy na etapie ocieplenia poddasza i stad pytania:-Jakiej firmy welne uzywaliscie oraz jaka grubosc kladliscie?-Czy stelaze montowane byly krzyzowo i czy warto wybrac wlasnie ten sposob i czy w praktyce jest szansa uniknac ewentualnych pekniec plyt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiek2011 15.06.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 URSA SILVER DF 39 - jestem w trakcie ocieplania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
attri 17.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Planujemy z mężem rozkład podwieszanego sufitu w salonie oraz kominek. Macie może jakieś zdjęcia tych dwóch rzeczy, bo szukamy inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts