lenka25 06.01.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 kasiah73, wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeus333 07.01.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam! Wiem że temat okien był przewijany już kilkakrotnie, ale mam pytanie odnośni okien firmy Vetrex, model V90+. Czy ktoś z Was ma takie okna jeśli tak jakie są Wasze opinie o nich? I ile Was kosztowały okna? Witam Okna takowe posiadam Kolor złoty dąb. Opinia: bardzo dobre parametry no i wygląd ( nie mają widocznych zawiasów ładne rysy i wykończenia ) bardzo masywne nawet najmniejsze okno dość dużo waży. Cena: nie mała w porównaniu do okien dostępnych w regionie ( drutex ,ms około <----8 tyś ) a cena to około 15 tyś ( nie mam okrągłego okienka, a w garażu dodatkowo zamontowałem dwawa okna poprzeczne oraz powiększone okno w salonie i w kuchni no i bez łuku w oknie balkonowym. Dodatkowo otwieranie balkonowe i tarasowe okna wraz ze środkiem czyli bardzo duży prześwit. Warto dodatkowo wybrać poleconych motażystów to podstawa przy tak ciężkich oknach. Ogólnie bardzo zadowolony PS. specyfikacja mówi sama za siebie http://www.vetrex.com.pl/oferta/okna-premium/v90.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 07.01.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Hei, Też mam okna firmy Vetrex, model V90+ jak na razie jestem zadowolony nie mieszkam jeszcze w domku, ale prawie od dwóch lat mam zamontowane Okna są bardzo masywne i dobrze zbudowane . Mi znajomy od którego kupowałem polecił dodać jeszcze poszerzenia pod ramę tam gdzie są to drzwi np.na taras czy balkon fajna sprawa a dużo nie kosztuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1982 07.01.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A co to za poszerzenia? A Ciebie Damian, jeśli można spytać ile kosztowały okna? I skąd zamawiałeś? Ja jestem w kontakcie z Panem Krzysztofem z firmy Soltmann z Brus, robi mi właśnie wycenę na te okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 08.01.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 okna mam z Czerska autoryzowany sklep Vetrexu .nie powiem Ci ile kosztowały bo ja mam przerobiony dom tak że to nie standard.mam wykusz i w nim 3 okna na piętrze mam dwa duże balkonowe .Z tego co wiem to jak być też chciał może on do Ciebie podjechać do Karsina i wycenić Ci i będziesz wiedział to nic nie kosztuje he . Poszerzenia to coś takiego http://oknotest.pl/artykuly-tematyczne/vetrex-na-goracym-uczynku fotka 11 i 12 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek033 12.01.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam.Czy ktoś wie ile kosztuje odbiór domu?Geodeta i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 12.01.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Hei basiek033 . Ja właśnie robię odbiór to jak na razie zapłaciłem : -200 zł Protokół kontroli przewodów kominowych -400 zł Protokół odbioru instalacji elektrycznej i wod-kan. -750 zł Inwentaryzacja geodezyjna powykonawcza. (500 zł za dokumentacje + za każde przyłącze do domu 100 zł,ja miałem wodę, kanalizę i prąd to wyszło 300 - rabat 50 zł hehe -100 zł Świadectwo Energetyczne ( na allegro za ok. 40-50 zł możesz kupić no i na razie tyle z mojej strony z wydatków resztę zleciłem już kierownikowi budowy żeby załatwił za mnie bo nie mam czasu na to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 12.01.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 miał ktoś z was projektanta wnętrz zatrudnionego do zaprojektowania swojego domku ?? jeżeli tak to prosił bym o namiary i czy zadowoleni jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiek033 13.01.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witam.damian88 bardzo dziękuje za informacje, mam nadzieje że w naszym rejonie będzie podobnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapex 16.01.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Do MIRICIAL ja grzeje gazem z butli propan mieszkamy od końca października w poprzednim sezonie zimowym tez ogrzewałem lecz do 15 st dla pracowników. Obecnie wychodzi mi za miesiąc 650zł. mam dom powiększony o wykusz 5m i garaż co za tym idzie garderobę z pralnią ale tam nie zawsze sa właczone grzejniki . Na dole mam zawsze 23st góra 21-22. Butle mam na własność więc mam możliwość wyboru dostawcy . Mimo wszystko nie jest to mało jednak duży komfort. Żonka w kotłowni ma drugą kuchnię (nie jest podłączona do przyłącza) gdzie może sobie do woli pitrasić przede wszystkim zapachowe cuda. Patrząc realnie na kasiah73 to trochę mi ciężko w to spalanie uwierzyć mimo, że na pewno ma gaz ziemny no ale - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 18.01.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Mapex dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycek8930 26.01.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Chcialbym przegladnac foto z budowy kto w swoim domku nic nie zmienial i nie poszerzal nie podnosil scianki kolankowej tak jak jest w projekcie a czy budowal ktos granata bez garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 14.02.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Planujemy urzadzic lazienke na gorze w niedlugim czasie i szukamy inspiracji mozecie pokazac lazienki ze swoich granacikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_k99 16.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Planujemy urzadzic lazienke na gorze w niedlugim czasie i szukamy inspiracji mozecie pokazac lazienki ze swoich granacikow? Przyłączam się do prośby, tylko też prosiła bym o dolną łazienkę. z wykańczaniem ruszamy wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka1985 16.02.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam, To nasza dolna łazieneczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka1985 16.02.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]243077[/ATTACH]Witam,To nasza dolna łazieneczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
croolewna 16.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Edytka,mam te same kolory w lazience na dole! U gory maz chce czerwono-czarna, brr.. Nie w moim typie. Zgadzamy sie co do tego zeby na najwieksza sciane dac fototapete chociaz mam obawy jak sie sprawdzi tapeta w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_k99 17.02.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]243077[/ATTACH] Witam, To nasza dolna łazieneczka:) Mam mieć takie samo ustawienie jak ty. tylko my nie zmniejszaliśmy wielości okna.Pochwalisz się górną łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_k99 17.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Edytka,mam te same kolory w lazience na dole! U gory maz chce czerwono-czarna, brr.. Nie w moim typie. Zgadzamy sie co do tego zeby na najwieksza sciane dac fototapete chociaz mam obawy jak sie sprawdzi tapeta w lazience.[/QU Masz jakiś projekt górnej łazienki? też myślimy nad jakąś tapetą. Pokaż swoją dolną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka1985 19.02.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Górnej łazienki jeszcze nie mam (finanse nie pozwalają na to). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts