HORBATKA 10.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cześć wszystkim!!! Mam pytanie czy na górze robicie trzy pokoje według projektu? Chodzi mi o te dwa mniejsze pokoiki czy nie śą za małe i czy są ustawne? Jakoś trudno mi sobie wyobrazic ten pokoik z tą wnęką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 10.10.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 My będziemy kłaść podłogówke (juz kupiliśmy solary do tego celu, żeby dekarze od razu zamontowali uchwyty na dachu) bo grzejnik chyba na suficie trzeba by było wieszać, chyba że pod oknem w salonie Ja planuje te dwa pokoje połączyć i zrobić córce sypilanie i bawialnie Panowe zaczęli układać strop wczoraj (w końcu) to może to już z górki pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Magda jeszcze nie wiesz ale masz stałą juz czytelniczkę...hehe Tylko poprosze link do komentarzy, oki. U mnie dzisiaj w końcu zakopali rury preizolowane.... sama radość....chociaż znowu w portfelu mniej o dużo tysiączków.... Kasa płynie jak woda.....za którą też ostatnio płaciłam....kilka tysiączków. Czy przed budową mieliście śwaidomość, że będziecie wydawać po kilka a nawet kilkanaście tysięcy w ciągu dnia?? Ja miałam, ale nie wiedziałam, że to tak szybko..... Gosia ja tez na całym dole, oprócz pomieszczenia gospodarczegom będę miała podłogówkę. U góry kaloryfery a podłogówka tylko w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 11.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Wasiek dzięki tak sobie troszke popisze więcej zdjęć będe wklejać(zdjęcia umiem wklejac ale gorzej z takim podpisem do komentarzy) Szkoda, że nie mam skanera to pokazałabym jak planuję połączyc te dwa pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 11.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Magda, pamietam jak ja zakładałam dziennik to znalazłam opis jak to zrobić. poszukaj na forum i na pewno to znajdziesz. Pamietam, że robiłam to krok po kroku jak tam pisało i udało się ... Co do zdjęć, to jak zapisujesz na fotosiku, tam z boku jest taki paseczek do rozwiniecia gdzie pisze ....Wybierz do jakiej wielkości chcesz zmniejszyć zdjęcia: i najlepiej wybrać do 1280. Jak chcesz opisać to zdjęcie to piszesz to w pasku TAGI. Potem przed wklejeniem powiększasz to małe zdjęcie i prawym przyciskiem wybierasz kopiuj adres obrazka i wklejasz na stronkę. Zdjęcia wychodzą wtedy optymalne i nie rozbijaja stronki. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 11.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Wasiek, dzięki będę musiała poszperać, ja na fotosiku zmniejszam fotki na 680 to tak strony nie rozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 11.10.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dobry wieczór i dobranoc, jutro poczytam rano i popisze.Na budowe dalej zastój , jutro podobno ma byc wieźba ale cos nie bardzo w to wierze bo i tak panowie z tartaku porzadnie nagieli termin miala byc w tamtym tygodniu na poczatku ... tak wiec czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 12.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 A u mnie pada mam nadzieję, że skończą dzisiaj z tym wieńcem i w poniedziałek zaleją strop tym bardziej, że w soboty nie pracują. Sylwia tobie chociaż już dekarze mają wchodzić a u mnie może zdążymy przed zimą, ja planuję jeszcze okna w tym roku wstawić Jaką ty masz piekną trawę u mnie pobojowisko gliniasto-ziemiste mąż już troche zasypał ziemią ale po deszczu to koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 12.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 w Zielonej Górze też pada wczoraj się krecik nie pomylił co do pogody, ale na jutro zapowiadał na zachodzie słońce, może się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 U mnie na pólnocy też pada A ja na dzisiaj miałam zamówioną koparkę coby w końcu posprzatać i zakopać te wszystkie doły. Przed chwilą dzwonił mój mąż i mówił, że cos tam zakopia ale nie wszystko bo niestety nie wszędzie wjedzie. Ja mam samą glinę i po nocnym deszczu to lepiej nie mówić jak tam wygląda.... A wczoraj wstawiliśmy okna.... i miałam rozmowy z ekipami na temat ocieplenia zewnętrznego. Jeden mówi 60zł/m a z drugim dogadałam się 40 zł/m ale robią po godzinach swojej pracy czyli od 16. Nie wiem co z tego wyjdzie i mam rozterki czy robić ocieplenie teraz, kiedy zapowiadają deszcze czy czekać do wiosny..... ato już miało być dawno zrobione..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 12.10.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No Wasiek gartulacje z powodu okienek teraz to już sie można "prawie" poczuć jak w domu Ocieplenie to juz szybko pójdzie tylko jak zaczna o 16 to prawie o 19 jest już troszkę ciemno ale chyba lepiej niech robią a jak coś im na wiosnę wyskoczy? Kuj żelazo póki gorące Mam pytanko jaki rozmiar drzwi macie w łazience do przejścia na garaż? mój małż uparł się na 90cm i czy tam jest tyle miejsca na takie szer drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 13.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Nie wiem, jaka u Was dziś pogoda, ale w Wielkopolsce świeci słoneczko moze nie jest super cieplo, ale pogoda wrecz idealna do zbierania humusu wlasnie mąż wybiera się na dzialke i wlasnorecznie chce zebrac ziemie, zeby przygotowac juz pod fundamenty (murarz przychodzi w czwartek !! ), a ja z naszym malenstwem pojdziemy na spacerek poogladac Tate przy pracy Jednym slowem zaczyna sie na dobre !! Wasiu pogoda sprzyja wiec niech praca wre - niektorzy mawiaja "co masz zrobic pojutrze, zrob dzisiaj, bedziesz miec 2 dni wolnego" - ko wie, moze to dobra dewiza?? OBY !! pozdrawiam wszystkich Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.10.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dzieki za gratulację. Kolejny etap za nami Dzisiaj za oknem u nas na północy na zmianę to pada deszcz to wychodzi piękne słoneczko.....Dzisiaj tez jest bardzo ważny dzień w naszej rodzinie.... Nasz wnuczek kończy dzisiaj swój pierwszy rok życia. Dlatego też jestem tak zakręcona, że nawet nie mam czasu jechac na budowę coby porobic zdjęcia. Na dodatek córka koniecznie uparła się, żeby roczek zrobić już u nich w ich nowiutkim mieszkanku, więc cały ten tydzień to jedno wielkie szalenstwo wykańczania, sprzątania i urządzania ich nmieszkania... Suma sumarum dopięła swego i dzisiaj o godzinie 15 jest imprezka naszego roczniaka w jego nowym domku.... Mam nadzieję, że jutro uzupełnie swój dziennik bo i u mnie na budowie tez coś się działo... Sylwia trzymam kciuki za dekarzy, coby jak najszybciej weszli i zrobili co trzeba .... Marta powodzenia w rozpoczęciu prac ziemnych..... Gosia głowa do góry po deszczu wychodzi słońce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 13.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dużo zdrówka dla solenizanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 13.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dużo zdrówka dla Twojego wnusia !!!!!!!!!!http://kartki.net.pl/kartki/13/44.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 13.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Sto Lat Sto Lat !! I Wielkie Gratulacje dla Babci Solenizanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 15.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Hop Hop budowlańcy !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 15.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Hoop odzywam się. Dzisiaj wytyczyli nam domek Jutro wjeżdża koparka. Jedyne co mnie z lekka podłamało to różnica między prawą a lewą stroną domu - widać na zdjęciach w albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 15.10.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Izulek - na moich zdjeciach ??? tzn cyz u mnie jest cos nie tak czy przerazilo Cie to ze on jest w projekcie nie symetryczny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 sylwia 25ile podnosiliscie scianke kolankowa w stosunku do projektu ?? bo wydaje mi sie ze sporo ciekawa jestem jak to dalej bedzie wyglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts