Ani1719500334 23.12.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ani@ pytanko kiedy tynkowaliście ten kawałek ściany nad garażem? Ten kawalek trzeba zrobic wczesniej, bo wlasnie potem nie da sie dobrze tej sciany ocieplic - albo tak jak piszesz - dociagnac dachowki do konca. U mnie zchodzili od razu calym rogiem w dol, tak samo oczywiscie z drugiej strony. Tylko my nie tynkowalismy - polozylismy styropian, siatke i dwie warstwy kleju. Tynk bedzie wiosna, bo tak doradzal majster - po pierwszej zimie jak cos popeka, to latwo bedzie naprawic. U nas podbitka dopiero po tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Hej, hej siorka powtórzę prośbę Ani zmniejsz zdjęcia bo czytać sie nie da.... Korzystając z wolnego czasu od gotowania, pieczenia i wielu innych typowych czynności dla tego okresu chciałabym Wam wszystkim i Waszym rodzinom złożyć życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Życzę również, pomimo dużych wydatków budowlanych aby Mikołaj o Was nie zapomniał i zawitał do Waszych choinek a w przyszłym roku coby wchodził do Nas wszystkich przez Nasze granatowe kominy.... Wesołych Świąt Bożego Narodzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 23.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://www.24grudnia.net/kartki/images/1196011037001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siorka74 24.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 sorki za to zdjęcie ale to był mój pierwszy raz pzdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 24.12.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Twoje święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku.życzą Gosia Piotr i Filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 27.12.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam Granatowiczki po świętach U nas 1000000% zadowolenia wpadłam dzisiaj na działkę a tam praca wre panowie dachówkę układają jak byłam po 14 to pół dachu od strony ogrodu ułożona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego po świętach.... Magda, Ty masz dobrze........a u mnie pracownik sie zatruł i pracy niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Siorka, ładny ten Twój kawałek ziemii.... i.... witaj w gronie Granatowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 28.12.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Chłopaki wczoraj na dachu marudzili, że muszą między świetami pracować Nawet dzisiaj murarz wpadł dokończyć ścianki chociaż troche dziwne ale o 9 rano jak dzwonił było minus 4 kurde żeby to nam się latem nie rozsypało Wasiek to musiał dobrze świętować ten wasz majster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 29.12.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Czy moja ekipa jest solidna i rzetelna? W czwartek cieszyłam się, że zaczęli w końcu układać dachówkę a w piątek mój mąż dzwoni, że ściągają dachówkę bo źle ułożona pytam się go po powrocie jak dach a on mówi, że właśnie drugi raz w ciągu jednego dnia znowu ściągają dachówkę Dziś sobota jade w południe na budowę, mieli być i układać, zobaczymy czy są a dzisiaj jeszcze zakończenie prac murarskich będziemy mieć już wszystkie ścianki wymurowane:D No i mam nadzieje, że okienka 5 stycznia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 29.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Magda, tak właśnie pracują fachowcy....Ty się cieszysz ( jako inwestor ), że w końcu robią Ci to co powinni ...a tu klops, okazuje się, że oni tez nie wszystko wiedzą. I tak masz szczęście, że poprawiają swoje błędy. Gorzej byłoby, gdyby zostawili a my jako laicy i tak byśmy nie wiedzieli czy to dobrze czy źle. Dachówka ....to dachówka ma leżeć na dachu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 29.12.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Byłam na budowie i cała strona od ogrodu ułożonazakończenia prac muraskich dzisiaj nie, w poniedziałek skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 29.12.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Halo Halo, mam nadzieje, ze Wszytskim Wam Świeta minely spokojnie i wesolo. Mimo ze nie zlozylam zyczen na forum myslalam o Was bardzo serdecznie Magda mam nadzieje, ze uda mi sie uniknac nierzetelnej pracy kogokolwiek przy moim granaciku...choc nigdy nie wiadomo co bedzie... swoja doga ciekawi mnie, kto u Ciebie wylapal, ze dachowka jest zle polozona?? ja chyba bym sie w zyciu nie zorientowala, ze cos jest nie tak... a u nas po swietach znow praca wre murarze zadowoleni, wypoczeci objedzeni po swietach wrocilli, zeby ze zdwojona precyzja i predkoscia dokonczyc dziela dzis zalali schody i postawili sciane kolankowa nad garazem, zalali caly wieniec i zaczeli scianki dzialowe na poddaszu. Wroca po Nowym Roku na jeszcze jeden dzien, zeby wszystko dokonczyc i dopiescic - jak to majster mowi drzewo na wiezbe mamy miec w trzecim tygodniu stycznia, wiec po wyjsciu murarzy bedzie ze 2-3 tygodnie przestoju. niestety nie wzielam dzis aparatu na budowe ale jutro obiecuje poprawe i powklejam co trzeba pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 29.12.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 siorka ale ziemi to Wy macie piekny ten "kawalek" my jestesmy w posiadaniu 30 arow i troszeczke, ale wydzielilismy sobie 1200m na uzytek domowo-ogrodowy, reszta niech sie obsiewa i przynosi plony a wy jakie macie zamiary? Chcecie powiekszyc Granata jeszcze bardziej niz Wasiek ?? czy sobie lasek posadzicie ?? juz nie moge sie doczekac, kiedy zaczniecie budowe i bedziemy mogli ogladac koljene zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 29.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Głowny majster od dachu czyli szef firmydwóch kładzie dachówkę, dwóch orynnowanie i deskę doczołową a jeden pomagier od wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siorka74 30.12.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich Misha555 Szczerze to trochę mnie przeraża wielkość tej działki pewnie na połowie posadzimy jakieś choinki i będziemy sprzedawać na święta . Jeśli chodzi o projekt granata to trochę pozmienialiśmy i wyszło około 150 m2 powierzchni użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Siorka, to opisz nam zmainy jakie wprowadziliście, że wyszło 150 metrów.A jak masz projekt po adaptacji to możesz wkleić i my sobie obejrzymy go.... Z ciekawością...nieukrywaną co tez można jeszcze innego i nowego zrobić w naszym projekcie... Dawaj, dawaj i się nie ociągaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 30.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 A tak w ogóle to ciekawe dlaczego nie odzywają się starzy granatowcy. Czytają nas? I tak sobie moga nic nie pisać? Fato, Gata, Anijka, Horbatka, Asia&Darek, rad_milano, szady, kamelko, szymon79, AgaKuba, DaMa, anna łach, Darek i Agata, dzejms_bond, queene, beciaitomek, Hajduczek, jolanta koscielna, mariusz221, Izulek i słej jeszcze cos od czasu do czasu napiszą ale pozostali??? Ani@ a Ty to już w ogóle się obijasz...... Odezwijcie sie i napiszcie co tam u Was słychać jeszcze w starym roku..... Dużo nas, nieprawdaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siates 31.12.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Witam wszystkich Granatowców i nie tylko!!!! Z okazji nadchodzącego NOWEGO ROKU 2008 życzymy wszystkiego dobrego i szybkiego zamieszkania w swoich domkach. My z mężem zaczynamy budowę Granata w kwietniu. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siorka74 31.12.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 [/img][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts