siorka74 31.12.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://images34.fotosik.pl/93/a640e47b47330500m.jpg[/img][http://images34.fotosik.pl/93/a640e47b47330500m.jpg[/img][/url][/img][/img][/img][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 31.12.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 No i proszę, można jeszcze zmienić naszego Granata. Drzwi przesuwne to jest to o czym ja nie pomyślałam jak dokonywałam wyboru okien. Gdym mogła to zmienić to pewnie teraz wstawiłabym takie drzwi tarasowe. Kuchni nie chciałam zamykać bo teraz mam taką i nie jest ok. Poza tym spiżarka to jest to co napewno jest potrzebne w kuchni. W moim mieszkaniu rodzinnym - to znaczy jak byłam dzieckiem - przy kuchni była duża spiżarka i pamietam, że było to fajne miejsce do zabawy .... Dawno to było ale pamietam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siorka74 31.12.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Kuchnia będzie tylko przysłonięta ścianką, w moim obecnym mieszkaniu wyburzyłam ścianę i mam otwartą kuchnie, bardzo mi się to podoba ale musiałabym mieszkać sama bo pomimo moich próśb reszta rodzinki często zapomina o włożeniu np. rzeczy do zmywarki . SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 31.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 siorka 74 Kuchnia będzie tylko przysłonięta ścianką, w moim obecnym mieszkaniu wyburzyłam ścianę i mam otwartą kuchnie, bardzo mi się to podoba ale musiałabym mieszkać sama bo pomimo moich próśb reszta rodzinki często zapomina o włożeniu np. rzeczy do zmywarki . SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 ja teraz tez mam otwartą kuchnie i na dodatek brak zmywarki i dlatego postanowilam w naszym granaciku nieco przedłuzyc scianke od kominaa i z tego powodu ze nie robie spizarki czesc kuchni bedzie przysłonięta Ile wpadek miał Kaczyński, ile dziewczyn miał Łyżwiński, ile Giertych miał idei, ile w Tusku jest nadziei, ile Lepper ma wyroków tyle szczęścia w Nowym Roku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W NOWYM 2008 ROKU !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.01.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Z noworocznym powitaniem Witam wszystkich Granatowców w Nowym Roku Budowlanym 2008 Oby ten rok przyniósł nam wszystkim spełnienie naszych dużych i małych marzeń i żebysmy następny Nowy Rok witali juz w NASZYCH GRANATACH A wszystkim czytającym naszą stronkę również życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 01.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 I ja pragnę Wam wszystkim złożyć noworoczne życzenia: wszystkiego o czym marzycie, aby się spełniło, no i budowanie granata, żeby lekkim było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 01.01.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam po długiej nieobecności. Na początku pragnę złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku Spełnienia marzeń i wszystkiego co tylko pragniecie Jesteśmy na etapie czekania na pozwolenie na budowe Lada dzien powinno być. Przypomnę, że bedziemy budować Granata bez garażu. Jak do tej pory zdążyliśmy kupic już dachówkę no i nosimy się z zamiarem kupna na dniach Porothermy. Budowe chcemy rozpocząć na przełomie lipca-sierpnia. I ...mam taką prośbę, gdyż nie mogę odnaleźć tej informacji ... potrzebuje się dowiedzieć ile potrzeba Porothermy o wymiarach 36,5cm i na ściany nośne wewnetrzne 24cm. Jeśli jest to możliwe to prosiłabym o podanie ilości sztuk wraz z wymiarami Porothermy ze względu na to, iż każdy producent ma inne wymiary. Będe za tą informację bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witaj Siates w gronie Granatowców... Budowa- początek w kwietniu a...papierkomania juz za Tobą? Masz już ten najważniejszy dokument? Agakuba Witamy ponownie, ja ci nie pomogę ale dziewczyny pewnie tak.... No widzicie jakie to proste? Agakuba sie odezwałą, to może pozostali uspieni granatowcy też coś napiszą o swoich poczynaniach. Nam naprawde miło czytać o wszystkich pracach posunietych do przodu....zachęcam, zachęcam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 01.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 o i przy okazji jeszcze nową stronke zaczęłam....miłe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 01.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 no no no i na Nowy ROk mamy nowa stronke Widze ze forum sei ruszyło i to bardzo dobrzez bo z checia poczytam co u tzw uśpionych Granatowców sie dzieje wiec piszcie kochanie i wklejajcie zdjęcia AgaKuba- ja nie pomoge , budowalismy z betonu komorkowego ... , zycze powodzenia !!! Siates- witaj !!! zmykam spac , dobrej nocki !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dziękuje za miłe przyjęcie Na pewno będą zdjęcia i cała historia poczynań Wraz z małżonkiem byliśmy biernymi uczestnikami forum, gdyz nasza aktywność kończyła się na czytaniu Sylwio25 a czy mogłabyś podać ile poszło Wam tego betonu komórkowego i jakie miał wymiary no i czy powiększaliście troche Granata czy nie. Jakoś sobie wtedy sami przeliczymy to co nam potrzeba Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siates 02.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam!!!!Dziękuję za miłe przywitanie.Jescze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!Robota papierkowa prawie gotowa.Projekt jest już dawno u architekta.Zostało nam tylko pójść do wodociągów z przyszłym sąsiadem.Musi on podpisać pozwolenie na podłączenie sie do jego kanalizy.Mieliśmy mieć już to zrobione przed świętami tylko mój mąż ciągle jest na rozjazdach i mało miał czasu.A później tylko PnB, ale z tym już nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 02.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Na poczatku - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Granatowcy!!! Ani@ a Ty to już w ogóle się obijasz...... Nina, ja sie odzywam, bo ....%#@&(#$%$ - no juz nie wyrabiam z tematem tynkow mysle, ze moge spokojnie przyznac mojemu tynkarzowi mistrzostwo swiata w konkursie, na najdluzej kladzione tynki (tradycyjne). Raptem 500m kw. Ile to mu zajelo czasu...i dalej zajmuje? ...no to juz czwarty miesiac minie 10 stycznia!!!!! Ma jeszcze do zrobienia zaciagniecie piaskiem kwarcowym duzego pokoju i hallu oraz wiatrolapu. Jedyny plus to taki, ze zdazyly porzadnie wyschnac Pozostali panowie pod koniec tygodnia zaczynaja ocieplanie poddasza (kupilam juz cala welne, karton-gipsy, stelaze itd). W tym tygodniu musze sie tez umowic na spotkanie z panem, ktory zrobi mi zabudowe w wiatrolapie i w pralnio-suszarni, a niewykluczone, ze takze kuchnie (gdy sie okaze, ze jest tylko troche drozsza od ikeowskiej, ktora pierwotnie planowalam, za do lite drewno - w ikei tylko ramki sa z drewna, reszta to fornir). Acha, majster tez cos przebakuje o zrobieniu juz teraz wylewki (3mm) pod gres (ma 12mm) aby nie bylo roznicy na styku z drewnem (20mm). Chce tez polozyc szybko gres w kotlowni i odpalac co. Ubezpieczylismy tez domek i zalozylismy monitoring. Siorka - fajnie zobaczyc kolejne wcielenie Granata! Jedyna rzecz na minus, na ktora zwrocilam uwage, to drzwi na gorze w lazience - otwieraja sie "na schody" - nie myslalas o zmianie na lewe? Witam tez nowych (starych ) granatowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Przeszperałam forum i znalazłam kilka rzeczy które mnie interesują. Wypatrzyłam, że misha555 budowała z Porothermy.Jesli możesz to napisz mi jakie wymiary ma Twój Granat no i ile sztuk Porothermy poszło na wybudowanie domku i wymiary Porothermy.Będziemy baaardzo wdzięczni Znalazłam jeszcze coś takiego:YTONG wyszedl mi tak: scianki dzialowe 11,5 (520 szt) - 2 470 zl sciany nosne 24 (672szt) - 6 580 zl sciany główne 36,5 (1000 sztuk) - 14 500 zł suma: 23 550 Co pisała 2magda5 I znowu mam prośbę ... podaj dokładne wymiary Ytonga (dłxszerxwys) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siorka74 02.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Na początku - WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU Ania@ - faktycznie zmienie te drzwi, w wyobraźni już widzę jak córka biegnie do góry a syn z rozmachem wychodzi z łazienki i katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 02.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witaj Siorka mam pytanie: czy poszerzaliście Granata?, trudno odczytać z tych zdjęć wymiary pomieszczeń, a interesuje mnie dolna łazienka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 02.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Wypatrzyłam, że misha555 budowała z Porothermy.Jesli możesz to napisz mi jakie wymiary ma Twój Granat no i ile sztuk Porothermy poszło na wybudowanie domku i wymiary Porothermy.Będziemy baaardzo wdzięczni AgaKuba jak tylko położę mojego maluszka spać, spróbuje przeliczyć ile tego wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 02.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ytonga 11,5 zabrakło nam 180 sztuk, ścianek działowych murarz wyliczył 100m2 zapłaciliśmy 2500 tys YTONG 36,5 - dł. 60cm szer. 36,5cm wys.20 na palecie 40szt 24 - dł 60cm szer 24 wys 20cm na palecie 50szt 11,5 - dł 60 szer 11,5 wys 20cm na palecie 64 szt Praca wre dach układaja tylko aparat po 5 latach odmówił posłuszeństwa (nigdy więcej cyfrówek CANONA) trzeba się udać do Media Markt na poświąteczne zakupy. Oczywiście świeży (czteromięsięczny) kierowca czyli Ja zaliczył parkowanie w tył innego auta ale skończyło się na strachu i małych złościach małżonki kierowcy a nawet rysy na zderzakach nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 02.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 misha555 dziękuje Ci bardzo i czekam z niecierpliwością na odpowiedż 2magda5 Tobie również baaardzo dziękuje Koniecznie dokonaj zakupu aparatu bo ciekawa jestem jak u Ciebie wygląda Granacik A to parkowanie to taki "chrzest bojowy" Zapewne każdy kierowca ma jakieś swoje małe bądz większe wpadki związane z parkowaniem Tylko połowa z nich do tego nawet się nie przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Magda, czyli jak pisze Aga masz już chrzest bojowy za sobą..... Ja jeżdże już od ponad 20 lat i miałam tylko jedno wydarzenie a mianowicie zaliczyłam słup od lampy Facet zimą wbiegł mi na ulicę a, że tego dnia była szklanka i ja nacisnęłam na hamulec .. .no to trafiłam prosto w słup. Uczucie bezsilności okrutne, samochod sam jechał, zero reakcji na ruchy kierownicą....i to był mój chrzest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts