2magda5 12.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Sylwia okna profile aluplast brama HORMAN a drzwi to z CASTORAMY antywłamaniowe ocieplane te drzwi docelowo będą w garażu i wszystko złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Halo, halo Magda ładnie Ci domek rosnie .... eee chyba raczej sie ubiera.... Widzisz masz już okna wstawione, dachówkę położoną zaraz elektryka będzie.... super jeszcze mnie przegonisz i szybciej zamieszkasz w domku niz ja...bo u mnie bardzo powolutku toczy sie życie budowlane....ale zawsze coś tam idzie do przodu... Gosia, mam nadzieję, że jesteś już w domku i wszystko jest oki... Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaj97 13.01.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witam wszystkich posiadaczy GRANACIKÓW i GRANATÓW! Wkrótce pewnie dołączymy do Waszego grona Za kilka dni zostaniemy w pełni właścicielami naszej wymarzonej działki, no a potem zakup projektu,który urzekł nas spośród wielu:) Będziemy tu pewnie często zaglądać .Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 13.01.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Wasiek na pewno do jesieni zamieszkacieja już zaczynam cisnąć męża pogoda na razie dopisuje więc trzeba wewnątrz zacząć działać, w marcu kładziemy wodociąg więc prace związane z kostką przed domem to dopiero gdzieś na przełomie maj - kwiecieńale tynkować wewnątrz i posadzki to bym chciała już w marcu zacząć ale planować można a co wyjdzie to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 13.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Magda, na razie mamy "plana" aby wprowadzić się gdzieś tak czerwiec, lipiec. Ale co z tego "plana" wyjdzie to dopiero zobaczymy....Oby się sprawdził bo już nie mogę się doczekać. W zasadzie, to nikt ani nic mnie nie goni. Mieszkac mam gdzie - mieszkamy juz sami z mężem- ciepło jest, kredyt juz spłacam...... ale chciałoby się jak najszybciej zamieszakć w tych naszych wypocinach i udrękach...... W każdym bądź razie następne Boże Narodzenia to napewno będziemy spędzać już w domku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 14.01.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No ja muszę naciskać już mam dość mieszkania z rodzicamizawsze swoje to swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No to Magda, życzę Tobie żebyś jak najszybciej sie wprowadziła...bo rozumiem co znaczy mieszkanie z rodzicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Gosia, pukpuk jesteś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 14.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Hej Wasiek! co tam słychać u nas nareszcie jakis postępy narazie taki zwiazane z upływem gotówki ... dziś zamówilismy okna bedą 15 lutego i jesli nie bedzie mrozów to moj mąż bedzię odrazu je zakładał mam do Ciebie prośbę i pytanko prośba taka : jak odbierzecie piec to moglabys mi go zmierzyc szerokość , wysokośc , głębokośc ??? a pytanko to ile zapłacieliście za ten piec , chciałabym porównac ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Cześć Sylwia nareszcie ktos się odezwał. Reszta chyba śpi snem zimowym.... Co do pieca to nie ma sprawy, tylko, że to jeszcze troche potrwa - myślę, że conajmniej jeszcze ze dwa tygodnie jak nie więcej. W kotłowni chcemy jeszcze ułożyc kafelki i dopiero podłaczyć piec, żeby póxniej juz tam nic nie robic. Koszt to - wynegocjonowana cena - 10.100pln LING COMBI 28KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 a jakie Ty masz ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 14.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wiesz ja jeszcze cen nie mam , ale bedziemy miec ten sam piec ale nie wiem czy nei slabszy .bo nasz domek jest mniejszy wie ze cena to ok 9500-10000 zł ale dokładnie nie wiem to juz działka mojego męza ja sie nie wtrącam w ten temat . jesli chodzi o wymiary to mi sie nie spieszy i poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Na pewno słabszy. Ja mam do ogrzania około 300m2. Ale piec jest dobry i dlatego zdecydowaliśmy, że będzie ten i juz . A jakie okna zamówiliście? I jaki kolor> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Sylwia już przeczytałam jakie okna zamówiliście. Mój mąż też sam montował, to znaczy nie tak zupełnie sam, bo niedałby rady ale z kolegą, bez firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 14.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Sylwia już przeczytałam jakie okna zamówiliście. Mój mąż też sam montował, to znaczy nie tak zupełnie sam, bo niedałby rady ale z kolegą, bez firmy... dokładnie u nas tez tak bedzie i pewnie pomocnikiem bedę ja i brat od męża kolor to mahoń obustronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 To życzę powodzenia w montażu okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 15.01.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Sylwia i kolejny granacik juz się zamyka, ja jak wstawiłam okna i weszłam do środka to juz poczułam się "domowo" chociaż te nie otynkowane ściany dalej straszą i pusto ale to już dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzień dobry..... dzisiaj wyjątkowo wczesnie.... ale chyba chora będę i wcześniej z pracy zjechałam - serducho mi cos chyba nie pracuje tak jak trzeba.....a może to stres tak działa? Sama nie wiem, jutro wybieram się do lekarza to może cos mi powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 15.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzień dobry..... dzisiaj wyjątkowo wczesnie.... ale chyba chora będę i wcześniej z pracy zjechałam - serducho mi cos chyba nie pracuje tak jak trzeba.....a może to stres tak działa? Sama nie wiem, jutro wybieram się do lekarza to może cos mi powie oj to niedobrze Rozmawiałam z Gosią na GG i jeszcze nie bylo operacji narazie czeka na wyniki badan a operacja ma byc cos kolo 21.01 Gosia - bedzię dobrze , szybko do nas wracaj !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Podpisuję sie razem z Sylwią... Gosia trzymaj się ..... i zaraz daj znać "po" o zdrowie trzeba dbać...sama dzisiaj coś wiem o tym. Cały czas mnie trzyma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts