Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 698
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

buduje,buduje i to pod nosem w INOWROCŁAWIU.Narazie roboty staneły ze względu na pogodę.Mam delikatnego w stanie;mury,strop iściankę kolankową,a rozpoczołem budowe pod koniec pażdziernika.Oglądałem ukolegi BARWNEGO ale moja druga połowa wybrała DELIKATNEGO.Jak się ociepli to zapraszam

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
buduje,buduje i to pod nosem w INOWROCŁAWIU.Narazie roboty staneły ze względu na pogodę.Mam delikatnego w stanie;mury,strop iściankę kolankową,a rozpoczołem budowe pod koniec pażdziernika.Oglądałem ukolegi BARWNEGO ale moja druga połowa wybrała DELIKATNEGO.Jak się ociepli to zapraszam

Dzięki za zaproszenie:)

Czy będzie trudno trafić jadąc trasą od strony Bydgoszczy?

Też się cały czas zastanawiam na temat tych okien dachowych: czy je zostawić czy nie...Ale mam jeszcze czas. Do dachu dalekooooooooooooooooooo...

Czekamy od jesieni na pozwolenie na budowę. Tak długo bo mamy "super" architekta:(

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
raf nie poddawaj się,u mnie hydraulicy i elektrycy już pokończyli,tynkarze kończą jutro a na sobotę mam umówionego fachowca do posadzek.inna ekipa robi docieplenie i podbitke, sam jestem w szoku że tak można wszystko zorganizować jest tylko jeden warunek; dużo wcześniej umawiać fachowców pozdrawiam

Witam serdecznie.

W kwestii Delikatnego obecnie jesteśmy na etapie zamykania budowy od strony technicznej, czyli wszystkie instalacje elektryka, automatyka, ogrzewanie, wentylacja etc.

W listopadzie planujemy zamieszkaćw nowym domu.

Odnośnie mojej uwagi dotyczacej więźby dachowej to kilku fachowców wypowiedziało sie podobnie, mianowicie, ze jest b. delikatnie policzona.

Pozdrawiam wszystkich budujących Delikatnego.