Joan72 07.12.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki za odpowiedź W głowie trochę jaśniej , ale muszę sobie jeszcze dokładnie przemyśleć sprawę tych okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 20.12.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 buduje,buduje i to pod nosem w INOWROCŁAWIU.Narazie roboty staneły ze względu na pogodę.Mam delikatnego w stanie;mury,strop iściankę kolankową,a rozpoczołem budowe pod koniec pażdziernika.Oglądałem ukolegi BARWNEGO ale moja druga połowa wybrała DELIKATNEGO.Jak się ociepli to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 13.03.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 witam tez buduje i tez zatrzymalem sie ale ze wzgledu na finanse chetnie bym sie zspotkal z kolega z ina w sprawie doswiadczen przy budowaniu delikatnegp pozdrawiam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tequilla 17.03.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam Mamy zamiar zakupić projekt delikatnego i chciałam się zapytać czy ktoś z okolic Wrocławia lub Strzelina woj. dolnośląskie wybudował już delikatnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysa4 19.03.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam wszystkich delikatnych! Też zacząłem budowę w zeszłym roku.Mam fundamenty gotowe i właśnie się przymierzam do ich zasypywania.Szukam delikatnych z okolic śląska żeby zobaczyć domek w realu.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 22.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 mam pytanie co do okien dachowych czy rezygnacja z nich to dobry pomysl czy majacy juz poddasze w tym domu napisza czy to do przyjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 28.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ja zrezygnowałem z okien dachowych,a na szczytach dałem jak najszersze i cała góra jest doświetlona.muszę tylko pamiętać o przeszkleniach we wszyskich drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 30.03.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 dzieki lesio 308 tak tez chyba zrobie masz eacje z tymi oknami w szczytach ale dach zaczne pod koniec roku gdzie stoi dom w ktorym miejscu ina jak moge zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 03.04.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 NA RĄBINIE,ul.RĄBIŃSKA ZA TBS-AMI,JADĄC WOJSKA POLSKIEGO BARDZ ŁADNIE GO WIDAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 14.04.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 buduje,buduje i to pod nosem w INOWROCŁAWIU.Narazie roboty staneły ze względu na pogodę.Mam delikatnego w stanie;mury,strop iściankę kolankową,a rozpoczołem budowe pod koniec pażdziernika.Oglądałem ukolegi BARWNEGO ale moja druga połowa wybrała DELIKATNEGO.Jak się ociepli to zapraszam Dzięki za zaproszenie:) Czy będzie trudno trafić jadąc trasą od strony Bydgoszczy? Też się cały czas zastanawiam na temat tych okien dachowych: czy je zostawić czy nie...Ale mam jeszcze czas. Do dachu dalekooooooooooooooooooo... Czekamy od jesieni na pozwolenie na budowę. Tak długo bo mamy "super" architekta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 14.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 zamierzamy kupć delikatnego i dodać piwnicę pod częśćią garażową i kotłownią,czy już ktoś tak przerabiał Udało się zrealizować te zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowanka 27.04.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Okna dachowe muszą być... bo inaczej będziesz mieszkała w grobowcu. Jeden pokoj przeznaczylam na garderobe , posiada tylko jedno okno na scianie wschodniej... i niestety, na pokoj mieszkalny sie nie nadaje .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 11.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 witam ale tu cisza czy juz kazdy skonczyl budowac wlasne domy ? szkoda ze wszystko tu ucichlo pozdrawiam Delikatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja_bartek 18.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam,mam małe pytanie do użytkownika tequilla otrzymał Pan mojego maila?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tequilla 19.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam alicja_bartek niestety nie otrzymałam żadnego meila. Proszę o ponowne przesłanie na adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja_bartek 20.05.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 a mogę prosić o podanie maila? poprzedniego wysłałem jako wiadomość prywatna z forum.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 09.06.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 witam ponownie ja juz zdecydowalem daruje sobie te okna w dachu w lipcu stawiam szczyty a na jesien dach i to na tyle w tym roku co moge zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 14.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 raf nie poddawaj się,u mnie hydraulicy i elektrycy już pokończyli,tynkarze kończą jutro a na sobotę mam umówionego fachowca do posadzek.inna ekipa robi docieplenie i podbitke, sam jestem w szoku że tak można wszystko zorganizować jest tylko jeden warunek; dużo wcześniej umawiać fachowców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_L 18.06.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam serdecznie. W kwestii Delikatnego obecnie jesteśmy na etapie zamykania budowy od strony technicznej, czyli wszystkie instalacje elektryka, automatyka, ogrzewanie, wentylacja etc. W listopadzie planujemy zamieszkaćw nowym domu.Odnośnie mojej uwagi dotyczacej więźby dachowej to kilku fachowców wypowiedziało sie podobnie, mianowicie, ze jest b. delikatnie policzona. Pozdrawiam wszystkich budujących Delikatnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 22.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witam troche sie zainteresowalem stwierdzieniem ze wiezba dachowa jest delikatnie podliczona a to dla tego ze czeka mnie budowa dachu w tym roku poprosze o wiecej informacji gdzie ma sie doszukac bledow w jej obliczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts