Raf 74 22.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 a jaka dachowke ceramiczna polozyliscie lub mozecie polecic ???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 24.06.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Zaglądam tu sporadycznie, bo NADAL czekamy na pozwolenie..W sierpniu minie rok jak byliśmy u architekta, który nam obiecał, że pozwolenie będziemy mieli na jesień 2010!!! Adaptacja projektu miała byc po miesiącu!A wczoraj dowiedzieliśmy się, że "nasz" architekt nie żyje...Młody człowiek... SZOK!!! No i pytanie: co teraz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek_L 25.06.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Witam serdecznie Takiej konstrukcji wieźba tj. krokwiowo jetkowej rozpietośc dachu ie moze przekraczac 10 m. Rozmawialem z projektantem i sam przyznal ze w nowym wydaniu projektu jest juz zmieniona, nie wiem nie rozmawialem z nikim na ten temat.U mnei ekipa ciesli przerobila ja na platwiowo kleszczowa i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 05.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 moze kto moze i potrafi wklei kilka zdjec z dudowy !??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszeq 11.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam.Zdjęcie dla kolegi lvw ( mam nadzieję, że nie przekręciłem nicka). NA fotosiku trzeba płacić abonament - klops ;( http://s3.ifotos.pl/mini/DSCF7212_hwqhsex.JPG http://s3.ifotos.pl/mini/DSCF7213_hwqhaxs.JPG Jak widac mam 4 kominki. Zapomniałem dodac wentylacje pralni ( nad garażem). Mam nadzieję, że pomoglem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja_bartek 30.07.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Witam Mam do sprzedania projekt domu DELIKATNY C 131 w wersji podstawowej zakupiony w pracowni Dobry dom.Dokumentacja:1) 4 egzemplarze projektu zawierające:• część architektoniczną,• konstrukcyjną• projekty instalacji wewnętrznych,• zgodę na dokonywanie zmian w projekcie2) Faktura poświadczająca zakup ww. projektu Dodatkowo dokładam dziennik budowy.kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 05.08.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam mielu z was juz ma polozony dach ja jestem teraz przed wyborem ktora dachowke ceramiczna wybrac dekarz namawia mnie na bras rubin v 14 co o niej mozecie napisac lub ktora polecic dziekuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forsa80 13.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dawno mnie tu nie było ... już mieszkamy - jest EXTRA! Domek w sam raz dla naszej rodzinki. Pozdrowionka dla delikatnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 16.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ludzie budujcie się,ja już mieszkam 3-tygodnie i jestem na etapie komletowania dokumentacji do zdania budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 17.10.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ja wlasnie koncze dach i wstawiam okna i bedzie zamkniety na zime wstawcie jakies swoje zdjecia z budowy waszych domow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysa4 04.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich po długiej przerwie.Właśnie demontuje stemple spod stropu i na ten rok koniec prac.Ale mam pytane czy podnosiliście ściankę kolankową i o ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 05.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja nie podnosiłem ,ale jeżeli mogę coś doradzić to zostawiłem sobie okienko nad schodami.stolarz dorobił drzwiczki pod kolor schodów i mam mały schowek/dokładnie w połowie schodów nad komórką przy tarasie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysa4 13.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Dziki [lesio308] za ten pomysł z tym schowkiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaLK 31.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Z koleżanką będziemy budować od wiosny 2011 2 domy Delikatny C131b w Łodzi. Czy ktoś może wybudował lub buduje taki dom w tym wariancie w województwie.Jesteśmy kompletnymi amatorkami i bierzemy firme budowlaną ale mamy wiele pytać i wątpliwości. Chetnie bym z mądrzejszym pogg -)).Dla wygody podaję osobisty mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio308 27.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 cześć witam wszystkich budowniczych.jeżeli jeszcze ktoś chce porady w sprawie DELIKATNEGO to mam podpowiedż z instalacją gazową.ja mam przeprojektowaną wewnętrzną instalace gazową na zewnątrz[w domu nie mam ani 1 metra rury gazowej].mam 2 wejścia od kuchni i do kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lvw 02.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Czy ktoś prowadzi może spis linków do realizacji Delikatnego, chcąc trochę odświeżyć wątek chciałbym zapytać o Wasze realizacje. Może podzielilibyście się zdjęciami ? Pozdrawiam, lvw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raf 74 16.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 witam mam zapytania do poleconych piecow co jakies propozycje !!!? ja zamknalem dom na wiosne cos w srodku domu chyba to beda scianki dzialowe i co tego jeszcze nie wiem do grafitowej dachowki jaki proponujecie kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malich 30.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam Zakupiłem projekt lustrzane c131c odbicie i zamierzam zaczac budowac od kwietnia w Baninie woj Pomorskie .Czy ktoś moze jeszcze buduje ten projekt ?Jezeli tak to prosze sie o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejzi 28.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam Zakupiłem projekt lustrzane c131c odbicie i zamierzam zaczac budowac od kwietnia w Baninie woj Pomorskie .Czy ktoś moze jeszcze buduje ten projekt ?Jezeli tak to prosze sie o opinie. O, witam Od dawna śledzę wątek, jakby martwy. Ja buduję Delikatnego, wariant II, w kujawsko-pomorskim, ze zmianami energooszczędnymi. Póki co opinii nie mam, bo dopiero zaczynam na wiosnę, ale projekt wygląda na dobrze sprawdzony i bardzo nam odpowiada. Pozdrowienia dla współbudowniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts