rafick 28.01.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witam Państwa!!Czy ktos jest w trakcie realizacji lub zakończył takową-projekt muratora DELIKATNY.Bardzo prosze o kontakt i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.01.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witam Państwa!!Czy ktos jest w trakcie realizacji lub zakończył takową-projekt muratora DELIKATNY.Bardzo prosze o kontakt i pozdrawiam http://www.projekty.murator.pl/search_results_x.html?symbol=&nazwa=Delikatny&powierzchnia=&kondygnacja=&x=42&y=5 Chyba o ten chodzi, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafick 28.01.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Tak to ten projekt.Szukam Państwa którzy coś takiego buduja lub zbudowali.Bardzo licze na kontakt. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 28.01.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Trudno, żeby ktoś zbudował już ten dom, skoro to jest nowośc muratora. O projekcie- z zewnątrz bardzo mi sie podoba, jest przeuroczy. W srodku wady- ciemna łazienka i nieciekawie usytuowany kominek. A tak poza tym to reszta mi odpowiada. Ladny domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafick 29.01.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Nie wiedziałem że jest to nowość!?:-)Jesteśmy z żoną na etapie wyboru projektu.Nawet nie zdawaliśmy sobie sprawy że jest to tak trudny proces.Na razie stanęło na DELIKATNYM.W każdej propozycji odnajdujemy troszke wad i troszke plusów ten ma najwięcej zalet.Obawiamy sie troszke żeby nie wyszła przytaczana na forum STODOŁA!!!!!!!!PZDR Jesteśmy otwarci na wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 29.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam!Szukam projektu od roku,przejrzałem ze 2000 i...wracam do tradycji.Pierwotnie myślałem o M04 "wspaniały" z podwójnym garażem,ale teraz myślę o "delikatnym" ' chciałbym go jednak "rozciągnąc" żeby mieć dwustanowiskowy garaż i większy salon.Kominek nie pasuje ale można go przestawić.Już sobie wszystko rozrysowałem.Jutro jadę do pani "od adaptacji" i zorientuję się co do przeróbek.Projekt jest w stylu maksimum powierzchni za najmniejsze pieniądze.Nie boję się "stodołowatości".Za pieniądze zaoszczędzone na formie można zrobić "wypas" w środku.Jeśli się zdecyduję na ten projekt zaczynam budowę w przyszłym roku.Cieszę się,że pojawił się wątek "delikatnego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bada62 14.02.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam. Bardzo, ale to bardzo proszę, żeby odezwał się ktoś, kto rozpoczął realizację albo chociaż adaptację projektu "Delikatnego", bo......delikatnie rzecz ujmując dostałam obsesji, że muszę mieć dom....ten szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 14.02.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Zerknij tutaj: projekt muratora DELIKATNY, są tam zainteresowani tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmariachi 15.02.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam! Jutro jadę do pani "od adaptacji" i zorientuję się co do przeróbek.. Witam, Adrozek czego dowiedziałeś na temat przeróbek ? Temat mnie interesuje o tyle że zastanawiam się nad tym projektem ale również z garażem na 2 stanowiska. W przypadku dachu 2 spadowego nie powinno być z tym problemu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA_ 16.02.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Mi także podoba się ten domek. Ciekawa jestem o ile trzeba go poszerzyć, aby garaż był dwustanowiskowy. Wystarczy 1,5 m? Mam niezbyt szeroką działkę ( 23,35m) i też szukam domu z dwoma garażami i o podobnym układzie jak w Delikatnym. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafick 19.02.2006 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam!Czy macie państwo juz nasiesione zmiany dotyczące zmiany garażu na 2 stanowiskowy?!Jesteśmy cały czs w fazie decyzyjnej:-).PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 25.02.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ...prawdopodobnie w przyszłym tygodniu kupię ten projekt.Mam zamiar poszerzyć go aby otzrymać garaż dwustanowiskowy.Jak coś już będę miał napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 25.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ..wróciłem z ferii i w przyszłym tygodniu prawdopodobnie kupię projekt.Jeśli chodzi o przeróbki - poszerzenie w "lewo" wg.mojego architekta nie ma problemu ( strop teriva ma różne rozpiętości ) natomiast w "prawo" aby zwiększyć salon to maks. 60 cm aby wykoarztsać maksymalną terivę czyli 7,8 m.Moje działka to 23 m szerokości i chcę ten wymiar wykorzystać na maksa.Do usłyszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bada62 26.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dzięki za info i czekam co z tego wyniknie. W międzyczasie znalazłam jeszcze jeden dobry projekt - LAPIS 2. Od Delikatnego lepszy o tyle, że łazienka ma okno. Teraz mam ślepą łazienkę i odczuwam to - po praniu, po prysznicu 2 osób można się tam udusić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 26.02.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Obejrzałem lapis 2 - może bryła jest atrakcyjniejsza ale...trudniej w prosty sposób powiększyć garaż,na dole są 2 pokoje ( ja chcę 1 ),brak spiżarki w kuchni,mniejsza powierzchnia gospodarcza ( w delikatnym po powiększeniu garażu można zwiększyć łazienkę,pomieszczenie gospodarcze oraz obok gabinetu uzyskjać ok. 8 m pomieszczenie - wg.moich zmian dostępne tylko od ogrodu na sprzęt w stylu kosiarka itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hankas 17.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Bardzo ładny, prosty domek. Ja również zastanawiam się na tym projektem. Podoba mi się również Mały wariant II tylko w lekko zmienionej wersji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 17.03.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A co myśłicie PAństwo o "Godziwym" c116 lub "Praktycznym" do7 ???To raczej podobne projekty, ten godziwy ma ładniejsze ustawienie wnętrz. POzdrawiam i przepraszam,ale nie umiem wklejać linków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=331&IdKolekcji=- Godziwy http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=22&IdKolekcji=- praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafick 01.04.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam.Jeśli maja Państwo już naniesine zmiany w Delikatnym to prosze bardzo o info.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hankas 01.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Praktyczny jest jakiś taki nieforemny, ratowały by go chyba tylko wysokie drzewa na działce, wtedy jakoś by wyglądał, środek całkiem fajny. Niestety tak to zawyczjaj bywa, jak ładny z zewnątrz, to wnętrze mało atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts