Mały 15.02.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Sprawa ucieszy Janussza ,ponieważ w końcu sa jakies konkrety na temat kociołków i jednocześnie sposobu zabezpieczania instalacji. Choć znajšc życie bardzo "ucieszy" naszego Bio opis kociołków "zgazowujšcych" drewno. Choć jednoczenioe na stronie 170 jest piekne zdjęcie instalacji gazu wykonywanej przez BP, gdzie zamontowany jest trójnik ...ocynkowany(zdjęcie nr 18). Dobrze czy le? Pozostawiam ocenę Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Nic nie pisz, bo będziesz podpadnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Sprawa ucieszy Janussza ,ponieważ w końcu sa jakies konkrety na temat kociołków i jednocześnie sposobu zabezpieczania instalacji. Choć znajšc życie bardzo "ucieszy" naszego Bio opis kociołków "zgazowujšcych" drewno. Choć jednoczenioe na stronie 170 jest piekne zdjęcie instalacji gazu wykonywanej przez BP, gdzie zamontowany jest trójnik ...ocynkowany(zdjęcie nr 18). Dobrze czy le? Pozostawiam ocenę Redakcji. Przemilczę to godnie. Jeden "instalator" montował taki nowoczesny, no i coś mu tam nie wyszło. Coś było z kominem. To powiedział klientowi: panie!, to drewno tak już długo schnie u pana, że cały gaz z niego wyszedł W końcu jednak opanowali technikę spalania. Na palnik położyli kilka kawałków grubego koksu no i jakoś poszło podobno. A wiem to stąd, gdyż miałem telefon od tego klienta. To mój kuzyn Sam do siebie się śmieję jak pomyślę o tym gazie, który wyszedł z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 20.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Autor artykułu pisze o kotłach z górnym i dolnym spalaniem, i innych.Zapomniał zrobić porównania kotłów nadmuchowych z pracującymi na wyciągu spalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts