bigrw 15.02.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Zamierzam w drugiej połowie kwietnia zacząć budowę w Trzebinii (woj. Małopolskie) i szukam dobrej ekipy budowlanej która by wybudowała mi dom w stanie surowym otwartym (dom będzie podpiwniczony z uzytkowym poddaszem) , zależy mi na tym aby mieli własny sprzęt cięzki i (catepilar, szalunki, itp. jeśli możecie pomóżcie i dajcie jakieś namiary na taką firmę. Pozdrawiam wszystkich ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek-Andromeda 26.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Mojej nie mogę polecić, bo mają problemy z dotrzymaniem terminów, ale jak szukałem rok temu to niezły wydawał się być BUDEXIM. Telefonów nie podaję bo może to sprzecznę z ustawą o ochronie danych osobowych Szukaj w 'Przełomie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkiewicz73 30.09.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam ! Też jestem z Trzebini i już teraz (w przyszłym roku adaptacja poddasza w starym domku) poszukuję rzetelnych fachowców do tego typu prac. Myślę, że szukanie w "Przełomie" niewiele da. Trzebinia to małe miasteczko pełne kanciarzy, spryciarzy i oszustów. Ja żądam od wykonawcy perfekcji i zaangażowania w pracę, kabym to był jego dom - inaczej "do widzenia". O ile znacie takich mistrzów, przyśłijcie mi proszę, namiary na nich. z góry dziękuję ! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts