Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi zewnetrzne - ktorego producenta polecacie sposrod:

Recommended Posts

• 1 month później...
Nie dajcie sie skusić na drzwi firmy Derpal - pseudo dobre drzwi w rozsądnej cenie. A potem są tylko kłopoty! Jakość pozostawia wiele do życzenia, zarówno sprzedawca firma Gala Drzwi i Okien, jak i producent firma Derpal, reprezentują żenujący poziom obsługi klienta. Serwis gwarancyjny to fikcja. Ja niestety miałam tą wątpliwą przyjemność i mnóstwo kłopotów. Dlatego zdecydowanie nie polecam!

• 1 month później...
a ja polecam drzwi antywłamaniowe DIERRE, wcale nie przemarzają (to zależy czy monterzy dobrze zainstalują futrynę) i mają łożyskowane zawiasy dzięki czemu wydają się lekkie, polecam miejsce w sieci http://www.mojedrzwi.pl. Myślę, że są to jedne z ładniejszych drzwi na rynku (ponadto produkują ponad pół tysiąca modeli drzwi lokalowych...)

a ja polecam drzwi antywłamaniowe DIERRE, wcale nie przemarzają (to zależy czy monterzy dobrze zainstalują futrynę) i mają łożyskowane zawiasy dzięki czemu wydają się lekkie, polecam miejsce w sieci http://www.mojedrzwi.pl. Myślę, że są to jedne z ładniejszych drzwi na rynku (ponadto produkują ponad pół tysiąca modeli drzwi lokalowych...)

I po reklamie :lol:

Ja kupiłam PCV na wypełnieniu Adeco - bardzo ładne i mam nadzieję że okażą się równie funkcjonalne, ale fakt, tanie nie były :-?

Drzwi blaszane to dla mnie nieporozumienie w domu jednorodzinnym a drewniane PORZĄDNE i takie które by mi się podobały byłyby jeszcze droższe niż moje Adeco