MURMAN 16.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 tyż poproszę ino chybko bo mnie suszy okrutnie porównam ze swoim - może lepszy ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 16.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 YEYO! To bez sensu. Zamieść anons gdzie sobie chcesz i zarabiaj ile chcesz. Twój wątek zamienił się w śmietnik a ja zajrzałem i odszedłem z kwitkiem (bo nazwy nie podałeś). To forum jest na swój sposób komuną i jeżeli chcesz się podzielić sposobem na brudną szybę to po co te kombinacje? Napisałeś: "To był mój post i mój wybór. [...]" - nic dodać nic ująć. Pozdrawiam, Sunao P.S. Podaj numer konta, bo nigdy nie zarobisz na tym płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_alderan 16.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 To ja też poproszę: [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 16.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ale czym Wy się ludzie onanizujecie ? Przecież tych środków jest skolko ugodno, w róznych cenach, ja bym nie rzucał się na najtansze wyroby - jak to mówią "chytry dwa razy traci, tanie mięso psi jedzą". Ja używam Starwaxa i jestem bardzo zadowolony z efektów. Zresztą zrobicie jak uważacie. A tak na marginesie - Sunao ma rację ,że Yayo zaśmieca forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 17.02.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Normalny płyn do szyb kominkowych, w pojemniku spryskującym, do dostania w OBI, sklepach budowlanych czy kominkowych zachowuje się również rewelacyjnie - wystarczy spryskać równomiernie szybę, odczekać minutę i wytrzeć ręcznikiem papierowym - w razie potrzeby - dla starych zapieczonych kawałków smoły z drewna czynność powtórzyć - uprzednio czarna szyba kominkowa po takiej akcji wygląda jak okienna na święta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ja tez jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 17.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ja też proszę o priva, na razie mój płyn do szyb za 20 zł radził sobie z lżejszymi zabrudzeniam, ale nie wiem co ostatnio się w kominku paliło i płyn pass. Ciekawa jestem czy płyn 7 zł pokona czarne smugi. A jak się nazywa ten z OBI, bo mój płyn za drugim razem też nie zdjął tych smug. Jak nie cudo za 7 zł to może inny? Yayo, myślę, że robisz eksperymenty socjologiczne, ale niech tam. Proszę o dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi102 17.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 I ja poproszę. Jestem z Białegostoku, więc zapewne kupię bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 17.02.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Zajrzyjcie tu:http://www.betesca.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 18.02.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Zajrzyjcie tu:http://www.betesca.com.pl/ No i wziął i zepsuł całą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-L 18.02.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Dołączam się do prośby o nazwę. Kominek już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 18.02.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 jank - MUSIAŁEŚ????? faktycznie cały chytry plan w pizdu!! Po zabawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 18.02.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ja tez, ja też, ja też,......\UPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 18.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 jank - MUSIAŁEŚ????? faktycznie cały chytry plan w pizdu!! Po zabawie! Myślę, że nie bo podałem tylko nazwę firmy a nie preparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 18.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 yeyo- inteligentna reklama niby nic nie reklamujesz a efekt wrecz przeciwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.02.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 To fakt chciałem upiec kilka pieczeni za jednym ogniem. Powiem tylko, że nie miało to nic wspólnego z reklamą. Skoro i tak ktoś pękł to sprawa jasna. TEN PŁYN TO ŚRODEK DO CZYSZCZENIA PIEKARNIKÓW I GRILLI PRODUCENTEM JEST CHEMICZNA SPÓłDZIELNIA PRACY BETESCA TA SAMA KTÓRA WYTWARZA PASTĘ "SAMA" ZNANĄ OD LAT. http://www.betesca.com.pl Jeżeli chodzi o zaśmiecanie FORUM to przepraszam, a kto wam kazał generować posty wystarczyło napisać do mnie na PRIVA lub wysłać e-maila takie chyba przesłanie było w pierwszym poście czy nie tak?. Nr konta nie podam bo ktoś wpłaci 1 zł i doniesie, że wziąłem łapówkę i największa afera IV Rzeczypospolitej murowana. Jeżeli chodzi o śmietnik to mnie bardziej drażnią posty w stylu o wyższości "świąt wielkiej nocy nad świętem obrzezania" w zależności kto jaką wiarę kupił i używa i tyle. Jeżeli ktoś wypróbuje ten płyn to niech również podzieli się uwagami proszę. Życzę wiecej poczucia humoru zfrustrowanym, a za wyrozumiałość dziękuję wszystkim. A teraz zobaczymy ile osób nie doczyta do końca tego wątku tylko poprosi mnie o nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 19.02.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 yeyo- nie daj sie prosic powiedz wreszcie jak sie ten specyfik nyzywa czy to nie jest aby wc piker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.02.2006 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 yeyo- nie daj sie prosic powiedz wreszcie jak sie ten specyfik nyzywa czy to nie jest aby wc piker? A co ja napisałem powyżej ???? Czy to moja wina że się tak długo nazywa i nie ma nazwy w stylu "Debeściak" "Glass Celaner" "Czyścioch" "Puffas" "CICIFF" czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 19.02.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 a nam zyczyles poczucia humoru.... tobie tez by nie zaszkodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 19.02.2006 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 a nam zyczyles poczucia humoru.... tobie tez by nie zaszkodzilo A moje dwie mordy na końcu ostatniego postu Żyjcie wiecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie kofam was !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts