Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płyn do czyszczenia szyby komiknowej - rewelacja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

YEYO! To bez sensu. Zamieść anons gdzie sobie chcesz i zarabiaj ile chcesz. Twój wątek zamienił się w śmietnik a ja zajrzałem i odszedłem z kwitkiem (bo nazwy nie podałeś). To forum jest na swój sposób komuną i jeżeli chcesz się podzielić sposobem na brudną szybę to po co te kombinacje?

Napisałeś: "To był mój post i mój wybór. [...]" - nic dodać nic ująć.

Pozdrawiam,

Sunao

P.S. Podaj numer konta, bo nigdy nie zarobisz na tym płynie... ;)

Gość JACKIE P

ale czym Wy się ludzie onanizujecie ? Przecież tych środków jest skolko ugodno, w róznych cenach, ja bym nie rzucał się na najtansze wyroby - jak to mówią "chytry dwa razy traci, tanie mięso psi jedzą". Ja używam Starwaxa i jestem bardzo zadowolony z efektów.

Zresztą zrobicie jak uważacie.

A tak na marginesie - Sunao ma rację ,że Yayo zaśmieca forum :( :( :(

Normalny płyn do szyb kominkowych, w pojemniku spryskującym, do dostania w OBI, sklepach budowlanych czy kominkowych zachowuje się również rewelacyjnie - wystarczy spryskać równomiernie szybę, odczekać minutę i wytrzeć ręcznikiem papierowym - w razie potrzeby - dla starych zapieczonych kawałków smoły z drewna czynność powtórzyć - uprzednio czarna szyba kominkowa po takiej akcji wygląda jak okienna na święta;)

ja też proszę o priva, na razie mój płyn do szyb za 20 zł radził sobie z lżejszymi zabrudzeniam, ale nie wiem co ostatnio się w kominku paliło i płyn pass. Ciekawa jestem czy płyn 7 zł pokona czarne smugi.

A jak się nazywa ten z OBI, bo mój płyn za drugim razem też nie zdjął tych smug. Jak nie cudo za 7 zł to może inny?

Yayo, myślę, że robisz eksperymenty socjologiczne, ale niech tam. Proszę o dane 8)

To fakt chciałem upiec kilka pieczeni za jednym ogniem. Powiem tylko, że nie miało to nic wspólnego z reklamą. Skoro i tak ktoś pękł to sprawa jasna.

TEN PŁYN TO ŚRODEK DO CZYSZCZENIA PIEKARNIKÓW I GRILLI PRODUCENTEM JEST CHEMICZNA SPÓłDZIELNIA PRACY BETESCA TA SAMA KTÓRA WYTWARZA PASTĘ "SAMA" ZNANĄ OD LAT.

http://www.betesca.com.pl

Jeżeli chodzi o zaśmiecanie FORUM to przepraszam, a kto wam kazał generować posty wystarczyło napisać do mnie na PRIVA lub wysłać

e-maila takie chyba przesłanie było w pierwszym poście czy nie tak?. Nr konta nie podam bo ktoś wpłaci 1 zł i doniesie, że wziąłem łapówkę i największa afera IV Rzeczypospolitej murowana. Jeżeli chodzi o śmietnik to mnie bardziej drażnią posty w stylu o wyższości "świąt wielkiej nocy nad świętem obrzezania" w zależności kto jaką wiarę kupił i używa i tyle.

Jeżeli ktoś wypróbuje ten płyn to niech również podzieli się uwagami proszę.

Życzę wiecej poczucia humoru zfrustrowanym, a za wyrozumiałość dziękuję wszystkim. 8) 8)

A teraz zobaczymy ile osób nie doczyta do końca tego wątku tylko poprosi mnie o nazwę. :D

yeyo- nie daj sie prosic

powiedz wreszcie jak sie ten specyfik nyzywa

czy to nie jest aby wc piker? ;)

A co ja napisałem powyżej ???? :o :o :o Czy to moja wina że się tak długo nazywa i nie ma nazwy w stylu "Debeściak" "Glass Celaner" "Czyścioch" "Puffas" "CICIFF" czy jakoś tak? :D :D