Teska 17.02.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Jezier..prosze wyslij mi mailem jak wyglada ten Twoj dach, jestem b.ciekawa tego rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.02.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 doszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Tak , dziękuję. ale jak bedziesz miał fotkę to prosze:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.02.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Za jakieś dwa miesiące jak dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 ok czekam:smile: jestem ciekawa:smile: jak Irma bedzie wygladała z takim dachem:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 11.04.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Cześć, Ja też będę miał dach z wiązarów. Rozstaw murłat 13,4 m. Dach dwuspadowy, kąt 15 st.Czy możecie mi też przesłać na maila te dane o Waszych dachach? A powiedzcie mi jak Wy liczycie powierzchnię dachu? W rzucie poziomym, czy liczycie powierzchnię połaci? Jak będę to wiedział, to podam powierzchnię swojego.I prosiłbym o polecenie jakichś firm. Dzięki, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.04.2003 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Sroka, zobacz tutaj:http://forum.murator.com.pl/viewtopic.php?topic=9357&forum=34&35powierzchnię dachu podałam licząc powierzchnię połaci (6 połaci: dach kopertowy z gankiem).Jak chcesz więcej informacji, to napisz na priva.Ja póki co jestem zadowolona ze współpracy z tartakiem. Technolgia Mitek.Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 23.05.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Nie chce mi się czekać aż forum znów się zmieni. Moja więźba już jest zamontowana. W sumie zajęło to niecałe 3 dni. Zdjęcia z dzisiaj rano zamieściłem tutaj:http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=7461&grupa=0&kat=2&a=jezierrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 19.02.2004 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Mala uwaga! Kratownice dachowe sa bardzo latwe do zrobienia samemu!!!! Jesli zrobi to firma ZAWSZE wezmie DUZO pieniedzy! Prefabrykowane do mojego domku kosztowaly 11.000PLN za sama robocizne a trzeba bylo doliczyc drewno, transport i montaz na dachu. Moj wykonawca zaproponowal ze zrobi to za 5.000 ale i tak zbilem sam! Trzeba jednak pamietac ze wazne sa wszystkie normy i trzeba ich bezwzglednie przestrzegac oraz dokladnie pilnowac wszystkich wymiarow!!!! DWA RAZY wszystko sprawdzcie i nic nie robcie bez miary. Trzeba tez zadbac w szczegolnosci o to zeby drewno z tartaku mialo dokladne wymiary!!!! Jak zbijac taka wiezbe mowi Murator z 2003 chyba nr7 albo cos kolo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 22.02.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 m@ly,pytalam w innym wątku, ale jak nie tam to tu może zajrzysz.. ciekawa jestem z jakiego drewna - tj.jak wysuszonego-robiłeś te więzary? Wiem, że przy tradycyjnej więźbie teoria sobie a praktyka sobie, ale tu deseczki takie bardziej detaliczne...Pozdrawiam.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.02.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Wygląda na to, że swoją więźbę zamienię na tradycyją: robocizna niemal darmo, a materiał, no cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts