Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak zrobic cos takiego ( sufit z GK )

Rezi

Recommended Posts

Wreszcie ktoś odkrył nowy wątek!

Kurz to mało. W trzecim rozdziale będziemy opowiadać jak przed malowaniem wymiataliśmy muchy, ćmy przyciągnięte światłem i gonili taranta za świetlówkę.

Żartowałem. Z dołu tego nikt nie zauważy. :lol:

• 6 months później...

czesc mam pytanie do tych co juz cos takiego zrobili

czy robiliscie to na wszystkich scianach czy tylko na jednej

czy w nocnym oswietleniu tylko scian przy oswietleniu wlaczonym (zakladam ze jest na kazdej scianie i wyglada to jak jedna wielka linia swiatla ) nie jest za jasno ?

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
Witam po raz pierwszy na forum :) chcę zrobić podwieszany sufit z płyt GK. Znalazłem fajny opis jak wykonać taki sufit ale chciałbym się upewnić czy zda to egzamin :) http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,11413/Itemid,40/ . Będę to robił pierwszy raz i chciałbym się dowiedzieć na co zwrócić uwagę, żeby sufit nie spadł na głowę. W pokoju firma będzie robić gładź ale sufit chcę zrobić sam i tera pytanie czy półkę GK robić przed położeniem gładzi w pokoju czy po? Edytowane przez Brzozek_85

Witam po raz pierwszy na forum :) chcę zrobić podwieszany sufit z płyt GK. Znalazłem fajny opis jak wykonać taki sufit ale chciałbym się upewnić czy zda to egzamin :) http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,11413/Itemid,40/ . Będę to robił pierwszy raz i chciałbym się dowiedzieć na co zwrócić uwagę, żeby sufit nie spadł na głowę. W pokoju firma będzie robić gładź ale sufit chcę zrobić sam i tera pytanie czy półkę GK robić przed położeniem gładzi w pokoju czy po?

Ta półke to amator robił widać.

• 2 months później...

Zapraszam do mojego wpisu na blogu budowlanym, opisałem tu swoja podobna konstrukcje z zastosowaniem profili ściennych uw100

http://123budujemy.pl/konstrukcja-sufitu-dwupoziomowego-z-oswietleniem-led/

ps. Chętnie zamieszczę na blogu dokumentacje fotograficzną i opis wykonania twojej konstrukcji,

pozdrawiam

Marcin