mumin_001 04.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Mamy zrobioną taką belkę ze świetlówkami, przy czym znajduje się ona na syficie w odległści ok. 10 cm od ściany tak, że jeden rząd świetlówek oświetla sufit, a drugi ścianę. witam, czy mozna wiedziec, ile i jakie swietlowki i oprawy zostaly uzyte do wykonania tej belki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.09.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 a czy nie uwazacie ,że taki sposób oświetlenia z kieszenią to świetne miejsce na kurz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domos 05.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Wreszcie ktoś odkrył nowy wątek! Kurz to mało. W trzecim rozdziale będziemy opowiadać jak przed malowaniem wymiataliśmy muchy, ćmy przyciągnięte światłem i gonili taranta za świetlówkę. Żartowałem. Z dołu tego nikt nie zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.09.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a czy nie uwazacie ,że taki sposób oświetlenia z kieszenią to świetne miejsce na kurz? Po prostu trzeba pamiętac o odkurzaniu. Jak by tak myśleć, to trzeba by zrezygnować z zasłon, firanek i tapicerowanych mebli oraz dywanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 06.09.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 a czy nie uwazacie ,że taki sposób oświetlenia z kieszenią to świetne miejsce na kurz? mysle ze w domu znajdzie się dużo jeszcze lepszych miejsc na kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.03.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 To może ma ktoś jeszcze jakieś podobne zdjęcia z etapu konstrukcji czegoś podobnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 czesc mam pytanie do tych co juz cos takiego zrobili czy robiliscie to na wszystkich scianach czy tylko na jednej czy w nocnym oswietleniu tylko scian przy oswietleniu wlaczonym (zakladam ze jest na kazdej scianie i wyglada to jak jedna wielka linia swiatla ) nie jest za jasno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 16.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nuuuu, a ja się podłączam z podobnym pytaniem - czy takie oświetlenie spływające ze ścian, jako podstawowe oświetlenie w małej (1.8x1.8m) łazience będzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cocorocos 19.03.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 czy ktoś ma zna jakąś strone z jakimś dokładniejszym schematem jak zrobic taką belkę świetlną? albo jakieś dokładniejsze zjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 22.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Odświeżam wątek poszukuje pomysłów na sufit w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bzyk1010 25.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Znalazłam Rezi cos dla ciebie http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/201/1/201183.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/201/1/201182.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Czy znacie moze stronki z rysunkami jak wykonać takie sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcpula 05.12.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Podbije temat. Macie moze jakies rysunki, stronki filmiki jak zrobić taki sufit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzozek_85 15.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam po raz pierwszy na forum chcę zrobić podwieszany sufit z płyt GK. Znalazłem fajny opis jak wykonać taki sufit ale chciałbym się upewnić czy zda to egzamin http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,11413/Itemid,40/ . Będę to robił pierwszy raz i chciałbym się dowiedzieć na co zwrócić uwagę, żeby sufit nie spadł na głowę. W pokoju firma będzie robić gładź ale sufit chcę zrobić sam i tera pytanie czy półkę GK robić przed położeniem gładzi w pokoju czy po? Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Brzozek_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 18.04.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam po raz pierwszy na forum chcę zrobić podwieszany sufit z płyt GK. Znalazłem fajny opis jak wykonać taki sufit ale chciałbym się upewnić czy zda to egzamin http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,11413/Itemid,40/ . Będę to robił pierwszy raz i chciałbym się dowiedzieć na co zwrócić uwagę, żeby sufit nie spadł na głowę. W pokoju firma będzie robić gładź ale sufit chcę zrobić sam i tera pytanie czy półkę GK robić przed położeniem gładzi w pokoju czy po? Ta półke to amator robił widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzozek_85 19.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ta półke to amator robił widać. Jeżeli masz lepszy opis który pomoże w wykonaniu takiej półki to udostępnij, bo Twoja odpowiedź w niczym nie pomogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 25.04.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jeżeli masz lepszy opis który pomoże w wykonaniu takiej półki to udostępnij, bo Twoja odpowiedź w niczym nie pomogła... Normalnie beleczke podwieszasz na wieszakach i możesz puścic oswietlenie na sufit i ściane jednocześnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123budujemy 27.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zapraszam do mojego wpisu na blogu budowlanym, opisałem tu swoja podobna konstrukcje z zastosowaniem profili ściennych uw100http://123budujemy.pl/konstrukcja-sufitu-dwupoziomowego-z-oswietleniem-led/ ps. Chętnie zamieszczę na blogu dokumentacje fotograficzną i opis wykonania twojej konstrukcji, pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts