magdallena 15.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witajcie! Będę bardzo wdzięczna za namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną tzn: rzetelną i tanią ( wiem marzenie ściętej głowy ) Lokalizacja inwestycji: Skawiny koło Krakowa! Z góry dziękuję za wszelkie dane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 18.02.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ja też!! ale z zielonej góry lub okolic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 20.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ja również szukam sprawdzonej i rzetelnej ekipy budowlanej-budowa w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena 23.02.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześc Wienia !! Jak znajdę kogoś rzetelnego to podpowiem adres A kiedy planujecie rozpocząć budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 27.02.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witaj Magdalleno! Myślę, że gdzieś na początku maja nasza budowa będzie mogła ruszyć ale póki co poszukiwania ekipy mnie załamują. Pozdrawiam pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena 02.03.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Wiena ! Ja licze na ekipę z polecenia, wtedy sa w jakims stopniu sprawdzeni, a tak to loteria! Niestety widocznie nie ma tu ludzi zadowolonych z budowlańców skoro nikt nam nikogo nie poleca Mam nadzieję że to się zmieni !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieczys 05.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam Widzę że potrzebna ekipa budowlana z Krakowa, jeśli mogę pomóc to proszę uściślić w jakim zakresie. kontakt, http://www.techrem.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts