przemekk74 16.02.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 WitamMam szereg od developera .. wykanczam go i zbliza sie pora ocieplenia dachu ale boje sie to robic bo pozniej potencjalna naprawa to zrywanie plyt, ocieplenia - szamotanie sie o to z wykonawca itpDach toDrewniana konstrukcja spadzista pokryta folia a na to dachowka.. obcenie nie ma okien polaciowych, bede je zakladal we wlasnym zakresieFolia jest zle ponaciagana, poszarpana i naprawiana jakas tasma.. Zauwazylem ze nawiewalo snieg pomiedzy dachowki a folie (mam wrazenie ze gdzies pod rynnami, moze przez dachowki wentylacyjne)woda/para z tynkow wewnetrznych jak zbierala sie na foli (zima je kladlem pryz ogrzewaniu koza zna wegiel) to nie splywala ladnie ale gdzies zwasze wczesniej na podloge strychu Co z mojej strony moge zrobic by sie zabiezepieczyc przed mokrymi plytam GK, co powinien zrobic developer (powinien dla mnie znaczy: bo mowi o tym norma XXYY - jezeli ktos takie zna to bardzo prosze)Pozdrowienia,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/48440-kiepski-dach-od-developera-co-poprawic/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts