warmianka 16.11.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) Połaciowe dodatkowo, tj. VELUX z bezpieczną szybą M06 GGL 8szt. x 1014,30zł/szt.,GGU 1szt. x 1127,70zł,wyłaz 304,50zł, świetlik- TWR/2010 - 1183,00złBDX 6szt. gratis, za pozostałe 3 za 176,40 zł/szt.kołnierz EDW 1000/M06 5x 203,00złkołnierz EKW M06/1021E 2x 441,00zł Edytowane 18 Listopada 2010 przez warmianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 17.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No to dobra wiadomosc bo ja za okna zakladalem wiecej - ale pytanie jw - ta cena to z polaciowymi ? Okna dachowe osobno my mamy zestaw mimieniony ponizej koszt to 16 000zł Velux GPL M08 3073 szt. 2 Velux GGL M08 3073 szt. 2 Velux GPL M06 3073 szt. 1 Velux GGL M06 3073 szt. 3 Velux kołnierz EKW M08 1021 szt. 2 Velux kołnierz EDW M06 1000 szt. 4 Velux zestaw instalacyjny BDX M08 2000 szt. 4 Velux zestaw instalacyjny BDX M06 2000 szt. 4 Velux Świetlik tunelwoy TRW 014 szt. 1 Velux właz Velta VLT 025 45x55 szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 17.11.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kasia_Grzes - jesteście pewni, że te rolety to antywłam ? jakiej firmy ? czy robiliście je tez u góry ? A wasze okna to jakie mają wartości U - ale dla całego okna a nie tylko dla szyb ? Warmianka - dzięki jeszcze raz za możliwość obejrzenia domku. WITAM i już odpisuję. Rolety nie są antywłamaniowe mają tylko jakieś blokady na dole okna.Wszystko ,okna i rolety wzieliśmy w oknoplast kraków,Rolety mamy na górze i dole.Wartość Uw dla całego okna to 0,9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 17.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A i najważniejsze przy wpłacie całej sumy DUŻE rabaty.My się budujemy na Dolnym Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADM FAWORYT II 18.11.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Czesc Wszystkimsluchajcie chyba mam ekpe do budowy huraaa powiedzcie czy robocizna za stan surowy bez dachu 32 000 to duzo czy malo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomey 19.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam, Faworyt II - stan surowy zamknięty 180 tyś. w tym robocizna 50 tyś.Dolny Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 19.11.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mało .My daliśmy 36 tyś. ale z piwnicą .Mniej więcej takie są stawki na Dolnym Śląsku.Od 25tyś. nawet do 70 tyś(ale to już z dachem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 21.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam! jest jakas mozliwosc obejrzenia domku? Nadarzyn to blisko nas,a my ruszamy na wiosne i baaaardzo bysmy chcieli obejrzec domek.Moze jakies zdjecia?[email protected] Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugmar 21.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Czesc Wszystkim sluchajcie chyba mam ekpe do budowy huraaa powiedzcie czy robocizna za stan surowy bez dachu 32 000 to duzo czy malo??? U nas stan surowy. więźba, pełne deskowanie i papa 45 tyś (mazowieckie, Radom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damdent 21.11.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Na wiosnę rozpoczynamy budowę domu i wybraliśmy projekt faworyt 2Czy ktoś buduje dom wg tego projektu na Śąsku lub w Małopolsce-cieszylibyśmy się z możliwości obejrzenia wnętrza na żywoPozdrawiamy z Tychów[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 22.11.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cześć damdent nasz Faworyt II jest zbudowany pod Gliwicami. Prosze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialka 23.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam wszystkich zdecydowaliśmy się na budowę Faworyta III czyli wersji bliźniaka Nietsty nie doszukałam się na forum osób które miałyby jakies doświadczenia zwązane z jego budową czy późniejszą eksploatacją. Jeśli są takie osoby to bardzo proszę o jakieś zdanko czy są jakies rzeczy na które powinno sie zwrócić szczególną uwagę przy budowie lub wykończeniu domu. Wszystkich fanów Faworyta bardzo prosze o informacje jakie sposoby ogrzewania i podgrzewania wody zastosowali w swoich "pałacykach" i jakie koszty ponoszą w ciagu roku.Ponieważ my nie możemy sie podłączyć do gazu musimy wybrać coś rozsądnego jednak bez pompy ciepła. Co sądzicie o ogrzewaniu ściennym zamiast podłogowego czy ktoś z Was już takie ogrzewanie eksploatuje? Będę wdzięczna za każda poradęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADM FAWORYT II 26.11.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 czescsluchajcie mam big problem i brak mi juz pomyslow co zrobic:( wodociag idzie przez dziake naprzeciwko w odleglosci 3 m od granicy drogi i to jest pole na ktorym sieja zboze no i wlascciele sa srednio normalni i nie chca zgodzic sie zebym sie podlaczyla a raczej zebym weszla na ich pole ....... gmna rozklada rece i mowia ze trezba prosic i oferowac kase a ci psychiczni ludzie od 4 tygodniu mowia ze sie zastanawiaja nie mowia nie ani tak tylko ze sie zastanawiaja ..... ludzie co robic ??? jest jakies prawo ze gmina musi mi dac dostep do wody czy mam zaczac studnie kopac??? HELP:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Radek 27.11.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Moim zdaniem na przyłacze wodociągowe jest wykonany projekt, projekt zaakceptowany przez Zakład Wodociagowy i wszystkie inne zaklady np(gazowy, itd.) Jeśli jest taki projekt wykonany a woda przechodzi przez pole to firma wykonujaca przyłacze moze takie pole przekopac ale pozostawić w stanie z przed wykopu. W chwili obecnej zboze zadne chyba nie rośnie więc nic nie powinno stac na przeszkodzie żeby wykopac 3 metry na głębokośc ok 1,5 ipodłączyc się do tej wody. A sąsiad powinien nie mieć w tym przypadku nic do gadania. Moja woda idzie w asfaltowej drodze przy trawniku sąsiada. W trakcie podłącznia (wg zatwierdzonego projektu) rozkopałem zarówno piękny trawnik sąsiada jak i kawałek drogi. Wszytsko nastepnie musiałem doprowadzić do stanu z przed wykopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 27.11.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Basia i Radek mają rację. Sąsiada po prostu można powiadomić o zamiarze podłączenia się do wodociągu na jego polu z grzeczności no i poco robić se wrogów jak to się mówi .I nic poza tym tylko brać się do roboty bo zima zbliża się nieuchronnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADM FAWORYT II 28.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 no tak ale wyobrazcie sobie ze firma wykonujaca przylaczenie tzw wodrol nie zacznie nic robic dopuki nie beda widziec pisemnej zgody sasiadow wiec oni niw chca podpisac a ja nieiwm co robic w gminie mowia ze no nic nie moga zrobic w starostwie tez maja mnie gdzies to nie wyglada tak prosto jak mowicie ja tych ludzi juz blaga wrecz nie tylko grzecznie prosze obecalam pry zniwach pomagac hihihi a to sa lekko jeb... ludzie no i ........ dupa nerwow juz mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADM FAWORYT II 28.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 a tak dla odmiany my sie zdecydowalismy zmiecic okna w salonie na o takie.[[ATTACH]32212[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warmianka 28.11.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 niestety obowiązuje święte prawo właściciela. bez jego zgody się nie podłączysz. Możesz ich postraszyć ich, że jak nie wyraża zgody to wystąpisz na drogę sądową o ustanowienie (niestety odpłatne) służebności gruntowej. Najlepiej w obecności świadków zaproponuj im jednorazowa opłatę za wyrażenie zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADM FAWORYT II 29.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 masakra proponowalam kase ale oni hmmmmmm chba to im bardziej sprawia satysfakcje ze czuja sie wazni i ze jestem od nich uzalezniona... masakra a teraz spadl snieg wiec i tak kopac nie beda wiec ogolnie wszystko do dupy wkurzona jestem na maksaaa dla poprawy humory chciklam wam pokazac ona do salony super rozwiazanie salon wydaje sie wiekszy no i efekt jest superbez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADM FAWORYT II 29.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 moze teraz wyjdzie wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts