Damro 21.05.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 hueh, nasz wyglada dokladnie tak samo, tylko juz papa jest i daszek nad wejsciem, balismy sie troche jak to bedzie wygladac ale na szczescie wyglada niezle a co powiecie na pomieszczenie jakie powstalo po podniesieniu scianki nad garazem my pozostawilismy jedno cale, na imprezki sala w sam raz pozdrawiamy Rozumiem ,że też budujecie Faworyta z podwójnym garazem To kiedy pierwsza imprezka w sali balowej??? Ja co jade na budowę to mam nowe wizje ale chyba też zostanie duża sala. czy robicie spiżarkę w kuchni? Spiżarka u mnie będzie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 22.05.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam,Mam takie pytanko, czy ktos poszerzał może klatke schodową? Mamy taki plan ale nie wiem czy da sie go zrealizować.PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 22.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Mam pytanie do pm2000 - jaki rozmiar mają u Ciebie okna w wykuszu? Chodzi mi o to zdjęcieMówiąc szczerze chcielibyśmy ściągnąć Twój pomysł na wyższe okna i wymurowanie słupków pomiędzy nimi. Chcielibyśmy też wiedzieć jak rozwiązałeś problem rolet w wykuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_dorota 23.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 hueh, nasz wyglada dokladnie tak samo, tylko juz papa jest i daszek nad wejsciem, balismy sie troche jak to bedzie wygladac ale na szczescie wyglada niezle a co powiecie na pomieszczenie jakie powstalo po podniesieniu scianki nad garazem my pozostawilismy jedno cale, na imprezki sala w sam raz pozdrawiamy Rozumiem ,że też budujecie Faworyta z podwójnym garazem To kiedy pierwsza imprezka w sali balowej??? Ja co jade na budowę to mam nowe wizje ale chyba też zostanie duża sala. czy robicie spiżarkę w kuchni? robimy robimy spizarke imprezka na razie bedzie w ogrodku pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_dorota 23.05.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 cholera, milan wygral z Liverpoolem.. ale za rok Barca pany Pozdr ) meska czesc dawida i doroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pm2000 23.05.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Mam pytanie do pm2000 - jaki rozmiar mają u Ciebie okna w wykuszu? Chodzi mi o to zdjęcie Mówiąc szczerze chcielibyśmy ściągnąć Twój pomysł na wyższe okna i wymurowanie słupków pomiędzy nimi. Chcielibyśmy też wiedzieć jak rozwiązałeś problem rolet w wykuszu. Witam, okna maja wymiary - 180 x 102 i 180 x 60; rolety to tzw. system integro. pozdrawiam, pm2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 24.05.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Serdeczne dzięki za błyskawiczną odpowiedz pm2000 - na 99% zdecydujemy się na Twoje rozwiązanie wykuszu (mamy nadzieję, że tantiemy nie będą za wysokie ). Czy ktoś z Was zastanawiał się nad zmianą półkolistych drzwi balkonowych i okien z tyłu domu - na piętrze na prostokątne? Obawiam się że zepsułoby to cały efekt, poza tym mam wątpliwości czy prostokątne okno obok drzwi zmieści się pod skosem dachu. Moja ładniejsza połówka upiera się na siatki przeciwkomarowe w oknach, a z tego co wiem żadna firma nie produkuje siatek półkolistych. Chyba że się mylę - dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kk27 29.05.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam, My jesteśmy właśnie na etapie fundamentów i musimy rozplanować kuchnie i łazienkę bo będą nam robić wodę i kanalizacje.Jeżeli ktoś z was ma zdjęcia z rozmieszczeniem urządzeń w kuchni i łazience to bardzo proszę o udostępnienie bo zupełnie nie mam pomysłu jak to ma wyglądać. Pozdrawiam K AROLINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.05.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam, My jesteśmy właśnie na etapie fundamentów i musimy rozplanować kuchnie i łazienkę bo będą nam robić wodę i kanalizacje.Jeżeli ktoś z was ma zdjęcia z rozmieszczeniem urządzeń w kuchni i łazience to bardzo proszę o udostępnienie bo zupełnie nie mam pomysłu jak to ma wyglądać. Pozdrawiam K AROLINA Proponuję zajrzeć tu: http://www.muratordom.pl/kuchnie/projektowanie,5745.htm Jest tam szereg krótkich i treściwych artykułów jak rozplanować kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia24 03.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam, A jakie zmiany wprowadziliście? My przymierzamy się z budową na czerwiec. Pozdrawiam i życze szybkiej i bezproblemowej budowy Beata Przede wszystkim zrobilismy sciankę na wysokosci 2/3 komina i mamy małe pomieszczenie na pralkę/suszarkę i środki czystosci. Po lewej stronie od wejścia do łazienki (ściana z drzwiami wejściowymi) wisi grzejnik drabinkowy,na lewej ścianie mam wc,bidet i w rogu wannę. Z koleji po prawej od wejścia jest toaletka z umywalką,lustrem itd. Pod skosem miejsce na szafki/półki. Taką aranżację wymusił skos,ale jest ok,nie narzekam,wręcz przeciwnie-w miarę jak przybywa płytek na ścianach podoba mi sie coraz bardziej Witaj Moniko, widzę ,że praca u Was bardzo posunięta do przodu! U nas dach konczą i następnym etapem będą ściany działowe.Mam do Ciebie prośbę .Czy robiłaś spiżarnię w kuchni? jeżeli tak to czy mogłabyś umieścic w swoim dzienniku zdjęcie spiżarki i widok całej kuchni po stronie gdzie znajduje się spiżarnia?Cały czas się zastanawiam czy wogóle robić spiżarnię.Może masz zdjęcie jak wygląda korytarz na piętrze? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 05.06.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Teraz chyba już nadszedł czas na konkrety i od przyszłego roku albo może od jesieni jeśli finanse pozwolą i w pełni zostanie uzbrojony teren zapisze się do grona budujących Faworyta. Na razie mogę się pochwalić działką i widokiem z niej. Pozdrawiam wszystkich budujących, życzę wytrwałości i dziękuję za tak wspaniałe relacje. Pozdrawiam Bogdan http://bogdan100.fotosik.pl/albumy/173622.html#e Witaj, te zdjęcia to z modelu czy z lotni Działka przecudnej urody,po prostu idealna,co za widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 05.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witaj Moniko, widzę ,że praca u Was bardzo posunięta do przodu! U nas dach konczą i następnym etapem będą ściany działowe.Mam do Ciebie prośbę .Czy robiłaś spiżarnię w kuchni? jeżeli tak to czy mogłabyś umieścic w swoim dzienniku zdjęcie spiżarki i widok całej kuchni po stronie gdzie znajduje się spiżarnia?Cały czas się zastanawiam czy wogóle robić spiżarnię.Może masz zdjęcie jak wygląda korytarz na piętrze? pozdrawiam Witaj, otóż spiżarki nie ma,przesunęłam sciany i mam ganek taki jak miał być,tylko w lustrzanym odbiciu i łazienkę na dole z okienkiem i miejscem na natrysk. Mnie osobiscie bardziej potzrebna większa łazienka niż spizarka z oknem. Zdjęcie korytarza wkleję,obiecuję Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszmazur 06.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witamzamierzam wybudowac faworyta z YTONG 36,5 jako sciane jednowarstwowa - bez dodatkowego ocieplenia - jakie macie z tym doswiadczenia, czy warto, czy moze budowac inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 14.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam serdecznie, We wtorek rozpoczeliśmy budowę Faworyta z podwójnym garażem odbicie lustrzane Dzisiaj zostały zalane ławy. Może w wolnej chwili napisze dziennik lub wstawie fotki. Pozdrawiam wszystkich budujących Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 14.06.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam serdecznie, We wtorek rozpoczeliśmy budowę Faworyta z podwójnym garażem odbicie lustrzane Kolejny Faworyt pod Poznaniem. Dzisiaj zostały zalane ławy. Może w wolnej chwili napisze dziennik lub wstawie fotki. Moniaol jak znajdziesz chwile to odpisz.Pozdrawiam wszystkich budujących Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszmazur 14.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Pytanie do Badara: - widzialem twojego Faworyta , czy podnosiles scianke kolankowa na poddaszu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.06.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam serdecznie, We wtorek rozpoczeliśmy budowę Faworyta z podwójnym garażem odbicie lustrzane Dzisiaj zostały zalane ławy. Może w wolnej chwili napisze dziennik lub wstawie fotki. Pozdrawiam wszystkich budujących Beata No moje Gratulacje Szybko zakładaj dziennik i szczegółowo opisuj postępy budowy. Gorąco będę Tobie kibicował Zamierzam Cię odwiedzać czasem na budowie jeśli pozwolisz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 15.06.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam serdecznie, We wtorek rozpoczeliśmy budowę Faworyta z podwójnym garażem odbicie lustrzane Dzisiaj zostały zalane ławy. Może w wolnej chwili napisze dziennik lub wstawie fotki. Pozdrawiam wszystkich budujących Beata Serdeczne gratulacje!!!! My zaczynamy za 2 tygodnie - liczymy na zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 15.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Pytanie do Badara: - widzialem twojego Faworyta , czy podnosiles scianke kolankowa na poddaszu ? Ja podniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszmazur 15.06.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 zastanawiam sie czy podniesc o jeden czy o dwa pustaki.wolalbym o dwa, ale nie chcialby zeby dom stracil na wygladzie - widzialem jak jeden z forumowiczow podniosl o 4 - niestety faworyt po takim podniesieniu stracil troche swoj urok. Czy waszym zdaniem podniesienie o dwa pustaki wplynie mocno na jego wyglad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts