Aniss 31.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki. Taka różnica w cenie to chyba jest dopuszczalna, choć dlaczego u nas zawsze drożej . To znaczy gdzie u nas? u nas na wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 01.09.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kasia24Jakiego koloru masz okna i jakiego producenta?Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCWAWA 01.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jarek08 Pisałeś że zrezygnowałeś ze słupów stalowych to tak jak i ja tylko napisz jakiej szerokości zrobiłeś te słupy żelbetowe słupy.Bo mi zrobili 10x10cm i nie nwiem czy to dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCWAWA 01.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Czy robił ktoś może w faworycie ogrzewanie podłogowe tzn.łazienka dolna,łazienka górna ,kuchnia, jadalnia,korytarz.Ile wam poszło rury pex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia24 01.09.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kasia24 Jakiego koloru masz okna i jakiego producenta? Pozdrawiam Damro http://www.chwil.com.pl/ mamy profil Veka.Dołaczam link firmy , z której braliśmy okna. Kolor to orzech. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_P 02.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mamy z żoną problem, bardzo podoba nam się Faworyt z MG, ale nie wiemy jak on wygląda w rzeczywistości, czy ktoś z szanownych forumowiczów się już wybudował (lub prowadzi prace wykończeniowe) i moglibyśmy obejrzeć faworyta w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Obojętnie w którym zakątku Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_P 02.09.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 najlepiej dolnyśląsk lub wojewodztwa ościenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek008 02.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Jarek08 Pisałeś że zrezygnowałeś ze słupów stalowych to tak jak i ja tylko napisz jakiej szerokości zrobiłeś te słupy żelbetowe słupy.Bo mi zrobili 10x10cm i nie nwiem czy to dobrze. Pozdrawiam u mnie zrobili ciut szersze- chyba 15 cm. grubośc 11 cm bo taka jest grubośc scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 02.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 najlepiej dolnyśląsk lub wojewodztwa ościenne:) Jak będę już wykańczać to zapraszam do siebie lecz teraz jestem na etapie układania więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCWAWA 03.09.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 DAMRO Czy ty stosujesz wyporę w pokoju nad garażem? Tzw.belkę kalenicy.Bo mam wielki dylemat czy to robić czy nie bo już kilka wersji słyszałem na ten temat .Badar u kórego kiedyś byłem w domu nie robił tego mój kierownik budowy mówi że musi być i majster na poczatku mówił że to jest zbędne a teraz mówi że przemyśał i musi być. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 06.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy robił ktoś może w faworycie ogrzewanie podłogowe tzn.łazienka dolna,łazienka górna ,kuchnia, jadalnia,korytarz.Ile wam poszło rury pex? wysłałem na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP95 06.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Rozmawiałem z potencjalnym wykonawcą. Wstęnie zaproponował 85 000PLZ za robocizne do stanu surowego z dachem (dachówki, kominy, rynny, gonty - wszystko bez okien):- wykopy- fundamenty- mury- więźba- dach Czy to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 06.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Rozmawiałem z potencjalnym wykonawcą. Wstęnie zaproponował 85 000PLZ za robocizne do stanu surowego z dachem (dachówki, kominy, rynny, gonty - wszystko bez okien): - wykopy - fundamenty - mury - więźba - dach Czy to dobra cena? To trochę poszybowali. Proponuję jeszcze szukać i targować się. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 06.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 O matko,ja również radzę poszukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCWAWA 06.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 mp95 To ci cene powiedzieli skąd oni te ceny brali chyba z kosmosu. Ja za stan surowy otwarty z kominami,tarasami,schodami więżbą,i deskowanie dachu z papą zgodziłem 29tyś. Znajomy firmę wynajoł i za postawienie wzieli 37 tyś tyle że bez dachu i więżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCWAWA 06.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Mam prośbę jeśli już ktoś ma za sobą tynki i wylewki to niech podzieli się wrażeniami z jakiego materiału ma je wykonane mam na myśli tynki i ile mniejwiecej jest metrów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP95 07.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 mp95 To ci cene powiedzieli skąd oni te ceny brali chyba z kosmosu. Ja za stan surowy otwarty z kominami,tarasami,schodami więżbą,i deskowanie dachu z papą zgodziłem 29tyś. Znajomy firmę wynajoł i za postawienie wzieli 37 tyś tyle że bez dachu i więżby A kiedy to było? I czy obejmuje również wszystkie kwestie od wykopów po dach? W mojej ofercie dach oznacza wszystko do końca - włączając dachówkę, rynny, gonty - słowem wszystko w domu bez okien i drzwi. Pozdr, MP95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 07.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Mam prośbę jeśli już ktoś ma za sobą tynki i wylewki to niech podzieli się wrażeniami z jakiego materiału ma je wykonane mam na myśli tynki i ile mniejwiecej jest metrów. Pozdrawiam ja mam tynki gipsowe. Bez kotłowni, garażu i części sufitów (kuchnia, łazienka na dole) wyszkło mi 490m2. Na wylewki jeszcze czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 07.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Mam ogromną prośbę, czy moglibyście (w trybie pilnym ) podać wysokości swoich okien w lukarnach na poddaszu? Jutro będą u nas robić łuki i o ósmej rano muszę być na budowie z podjętą decyzją. Szukałam we wcześniejszych postach, ale znalazłam wymiary tylko jakie podała Sowa. Z tego co wyczytałam, to nikt nie robi tych okien zgodnie z projektem,bo chyba są za wysokie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts