Damro 21.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 U mnie tynków wyszło 650 m2 nie licząc garażu bo zrobiony był dużo wcześniej a tak położony jest w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awista 21.02.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dzisiaj też wpadł w moje ręce ten projekt i musze przyznac, że jest super;-) Dołączam sie do pytania Czy ktos buduje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 21.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 widze ze moj Faworyt jako jedyny ma wole oczko:) http://www.zyldek.fotosik.pl Ładnie z tym oczkiem, ale dach musi chyba być pokryty dachówką karpiówką, a nie falistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 21.02.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 kurde gdzie Wy widzicie wole oczko,ciekawa jestem jak ono wygląda ale naprawdę nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyldek 22.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 kurde gdzie Wy widzicie wole oczko,ciekawa jestem jak ono wygląda ale naprawdę nie widzę http://zyldek.fotosik.pl/zdjecia dzis maja zabrac sie za wole oczko, jak tylko skacza umiescze fotki jak to bedzie wszystko wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatelka 22.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 HEJ JESTEM TU NOWA ALE CHCIAŁAM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ Z WAS BUDUJE FAWORYTA W OKOLICACH WARSZAWY (DO 100 KM). BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA ZA UMOŻLIWIENIE ZOBACZENIA GO NA ŻYWO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyldek 22.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 HEJ JESTEM TU NOWA ALE CHCIAŁAM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ Z WAS BUDUJE FAWORYTA W OKOLICACH WARSZAWY (DO 100 KM). BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA ZA UMOŻLIWIENIE ZOBACZENIA GO NA ŻYWO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ do mnie jest 160 od wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 22.02.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 kurde gdzie Wy widzicie wole oczko,ciekawa jestem jak ono wygląda ale naprawdę nie widzę http://zyldek.fotosik.pl/zdjecia dzis maja zabrac sie za wole oczko, jak tylko skacza umiescze fotki jak to bedzie wszystko wygladac NO teraz widzę,bardzo fajnie to wygląda,super pomysł a co będziesz kładł na dachu?Ja również chyba jako jedyna w Faworycie schody mam przy samej ścianie,jak tylko zbiorę się to powklejam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 22.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Super pomysł..., ale pracowni takie oczka posiadaja w projekcie wszystkie faworyty z podwójnym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 22.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ale chodzi o to, że jeszcze nikt go nie zastosował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 23.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich. Dołączam się do grona zauroczonych Foworytem My szykujemy sie do kupna projekty Fawory 2 z zadaszonym tarasem. Jesteśmy na początku drogi związnej z załatwianiem dokumentów. Liczę ze przy Waszej pomocy wszystko będzie łatwiejsze, ponieważ póki co jesteśmy początkujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 23.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Drodzy Faworyci właśnie dostaliśmy wycenę docieplenia Faworyta - styropian 15 cm, tynk mineralny malowany farbą silikatową za 80 zł/m2 (z materiałami). Dajcie znać czy ta cena jest do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 23.02.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 nie wiem czy ta cena to dużo czy nie,ja za robociznę jestem umówiona na 40 zł/m2,nie wiem ile za materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgierdn 23.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich. Dołączam się do grona zauroczonych Foworytem My szykujemy sie do kupna projekty Fawory 2 z zadaszonym tarasem. Jesteśmy na początku drogi związnej z załatwianiem dokumentów. Liczę ze przy Waszej pomocy wszystko będzie łatwiejsze, ponieważ póki co jesteśmy początkujący. Witaj zorrinka To jest już nas dwoje którzy kupują ten projekt. Czy będziecie budowac zgodnie z projektem czy wprowadzacie jakieś zmiany? Jak chcesz to pisz na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgierdn 23.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Witam buduja,budują zobaczcie na forum http://forum.muratordom.pl/faworyt-z-pracowni-mg-projekt,t64580.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyldek 23.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 kurde gdzie Wy widzicie wole oczko,ciekawa jestem jak ono wygląda ale naprawdę nie widzę http://zyldek.fotosik.pl/zdjecia dzis maja zabrac sie za wole oczko, jak tylko skacza umiescze fotki jak to bedzie wszystko wygladac NO teraz widzę,bardzo fajnie to wygląda,super pomysł a co będziesz kładł na dachu?Ja również chyba jako jedyna w Faworycie schody mam przy samej ścianie,jak tylko zbiorę się to powklejam zdjęcia na dachu polozonaj jest dachówka, nowe fotki sa zamieszczone http://www.zyldek.fotosik.pl/zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awista 24.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Bardzo chcielibyśmy zobaczyc go w tzw "realu' Czy jest ktoś, kto pokaże nam swoje cudo??;-)Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awista 24.02.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dziękujemy, dziękujemy..forum przeczytane "od dechy do dechy"/...teraz tylko zobaczyc jak wygląda w rzeczywistości.. i do dzieła...Choć powiem szczerze, że koszty mnie troche przerazają...i nie wiem czy nie poszukac czegos z mniej wymyślnym dachem...ehhhh...ale Faworyt jest ..taaaki piękny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 24.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 mam pytanie czy Kasia24 jest z okolic Trójmiasta? czy mi się tylko wydaję? Czy jest ktoś kto korzystał z hurtowni budowlanych w Trójmieście i może je polecić. Jeśli tak to jakie i jak w nich wyglądają terminy? Mam jeszcze jedną WIELKĄ prośbę czy posiada ktoś przykładowy, w miarę aktualny kosztorys do banku ? Musiałby dotyczyć domu z podwójnym garażem.jeśli tak to będę wdzięczna za przesłanie na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MP95 24.02.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A ja dzisiaj miałem miłą przygodę. Jadę sobie rowerem po okolicy (w związku z nadejściem wiosennej aury postanowiłem wyjąć rower) - późne popołudnie i oczywiście zamiast patrzeć na pierwsze oznaki wiosny w przyrodzie przyglądam się jak kto buduje dom (jakie rozwiązania, kolory, projekty). Nagle patrzę a po prawej stronie drogi ni z tego ni z owego stoi... Faworyt... I okazało się, że jest on od miejsca mojego obecnego zamieszkania o 5 minut drogi. Tak więc droga Damro - pozdrowienia i rozumiesz, że tak czy inaczej będę chciał Was najść, aby porozmawiać o budowie A u nas stan zero i od przyszłego tygodnia mury w górę A z ciekawostek dla forumowiczów pod wykuszem zrobiliśmy piwniczkę (ja twierdzę, że na wina, żona że na ziemniaki...) MP95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts