imported_Miluś 07.06.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kochani! Bardzo, bardzo proszę o pomoc w sprawie kosztorysu budowlanego dla banku!!!!! Buduję Faworyta z podwójnym garażem. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elfranco22 08.06.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 CZy ktoś buduje Faworyta w świętokrzyskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 08.06.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 my mamy podniesioną scianke do wysokosci 75 wszedzie wiec jest rownaradze uwazac przy zamawianiu drewna bo u nas wyszlo pare kiksow z racji tego ze krokwie byly za krotkie mimo iz byly zamawiane o 30cm dluzsze niz w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 08.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a ja mam pytanie jak wklejac zdjecia bo nie moge sobie z tym poradzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.06.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/kto-mnie-nauczy-wklejania-zdjec,t30921.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 09.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b841afb29cd1d884.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9cd7668b502b8f93.html na razie tyle mi sie udalo zrobic nie wiem czy dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Powiem Ci, co ja wiem Zdjęcia na Fotosiku mają we właściwościach po 2 adresy. Weź ten drugi, z rozszerzeniem "jpg" i wstaw go pomiędzy i . Wtedy zdjęcie się pokaże. Byle nie było szersze niż 650 pikseli, bo rozciągnie stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 10.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b841afb29cd1d884.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9cd7668b502b8f93.html na razie tyle mi sie udalo zrobic nie wiem czy dziala W Twoim profilu Fotosika masz na prawo od każdego zdjęcia link: "Pobierz pozostałe kody", tam wybierasz np. Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze) albo Pełen rozmiar na forum. Przeklejasz odpowiedni adres i gotowe! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta I 10.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 martasko ja rownież planuje podniesienie ścianki o jeden pustak i za twoim przykładem będe miała wszędzie równo napisz mi tylko czy po zrobionej więźbie nie żałujesz,że nie uniosłaś tez z drugirgo boku i napisz proszę jeszcze jaką w takim razie przy takich zmianach należy kupić więźbę. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 11.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 marta I co do tych krokwi to ja nie wiem jakie zamowic na pewno dluzsze niz w projekcie nasze byly 30 cm dluzsze i nad wykuszem wyszly za krotkie musieli sztukowac i wyszedl taki ala daszek no i ten daszek nad wejsciem nie laczy sie u nas z dachem bo musialby sie zaczynac juz na oknach lukowych wiec jest obnizony (nawet mi sie to lepiej podoba) i nie jest tak jak w projekcie na pewno z 60cm moglyby byc dluzsze czyli raz tyle co nasze ale ja sie nie znam najlepiej to niech dekarze i kierownik budowy decyduja oni sie znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 11.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 niestety nie wychodzi mi to wklejanie na stronie nie moge znalezc nic takiego jak pobierz pozostale kody ale dzieki za rady:) no i jeszcze jedno - na razie jesli chodzi o wysokosc tej scianki jest okmozna podjesc prawie do sciany bez zadnego zginania sie a tak to sobie wyobrazalam ale jak bedzie po wylaniu posadzki i oblozeniu dachu ociepleniem i plytami gk nie mam pojecia na razie jak dla mnie jest ok jedno co zmienilabym to wolalabym okragly taras i wiekszy ale ekipa budowlana powiedziala mi ze okragly jest drozszy w wykonczeniu i wybralismy kwadratowy i za maly w sumie ale coz i tak nie jest zle pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEQ 15.06.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam w koncu podjelismy decyzje o budowie domu i wybór padł na faworyta II. czy ktos z was buduje, wybudował lub ma zamiar budować jakakolwiek wersje faworyta we Wrocławiu lub jego okolicach? bardzo chcilibysmy zobaczyc to cudeńko na zywo w związku z kilkoma dylematami(wysokośc scianki kolankowej, rezygnacja ze słupa w salonie, taras kwadratowy czy okrągły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 witam w koncu podjelismy decyzje o budowie domu i wybór padł na faworyta II. czy ktos z was buduje, wybudował lub ma zamiar budować jakakolwiek wersje faworyta we Wrocławiu lub jego okolicach? bardzo chcilibysmy zobaczyc to cudeńko na zywo w związku z kilkoma dylematami(wysokośc scianki kolankowej, rezygnacja ze słupa w salonie, taras kwadratowy czy okrągły). Zapraszam na weekend do mnie,budowa w Mrozowie,Faworyt z pojedyńczym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 19.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 teraz nasz domek tak wygląda, już niedługo będą okna . http://images25.fotosik.pl/231/8fc5bed49287b320m.jpg chyba jako jedyni mamy nad balkonem rynnę ... http://images34.fotosik.pl/291/a0d67cb7a72f83c7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 20.06.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 chyba jako jedyni mamy nad balkonem rynnę ... I to jest rewelacyjny pomysł! Już mnie skręca, że sobie tam rynny nie zrobiliśmy... Wy jako jedyni nie będziecie mieli problemu z brudnymi zaciekami na ścianie... (wiem że dobrze zrobione okapniki powinny załatwić problem, ale jakoś w to nie wierzę...) U nas ocieplanie trwa w najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frajdej 20.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie! Długo szukaliśmy z męzem wymarzonego projektu domu i prawie zdecydowalismy się na faworyta II z biura mg projekt. (Jego konkurentem jest Zacisze II też z mg projekt). Chcemy niebawem rozpocząć wszystkie formalności i ruszać z budową, jednak najpierw chcielibyśmy obejrzeć taki dom w rzeczywistosci zanim kupimy projekt. Mieszkamy w Warszawie a dom budować będziemy w Chotomowie. Czy ktos buduje taki dom w okolicach Wawy i pozwoliłby nam podjechać i obejrzeć? Bardzo nam na tym zależy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 20.06.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 anwas czy zmienialiscie kat okien lukowych? bo wydaja sie tak jakby nizsze niz w rzeczywistosci a moze to tylko zludzenie? piekny domek tak w ogole:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martasko 20.06.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 chciałam się jeszcze zapytac czy ktos z was korzystal z usług projektanta wnętrz? jakie macie doświadczenia?warrto? my właśnie się zdecydowaliśmy, ale umowa jeszcze nie podpisana, moze ktos cos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 20.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Kąt okien jak i wysokość bez zmian , może to teraz efekt ocieplenia , które nie jest jeszcze wykończone lub lukarna jest ciut wyższa (u nas na kilku stronach projektu były różne wysokości ścianek lukarny , ostateczną wersję dostaliśmy od mg projekt mailem ... już po wybudowaniu lukarn Co do projektanta wnętrz to zrezygnowałam po usłyszeniu ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dsidom 23.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witam Drodzy faworyci. Jak poradziliście sobie z okami balkonowymi (łukowymi) na górze.Zdecydowaliśmy się na okna pcv, przy czym dwie firmy zgodziły się na wykonanie tych okien ale do wysokość max 2100.Balkonowe mają około 2500 wysokości!Jak rozwiązaliście ten problem. Być może tylko w naszej okolicy mają jakieś konstrukcyjne ograniczenia? PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts