Mirek_Lewandowski 16.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie palę od 30 godzin.. Żyję ! dziwne, wydawało mi się to niemożliwe. Może rzeczywiście można w tym stanie. Wczoraj byłem na BRT, a tam powiedzieli nie używać używek- alkohol, kofeina, teina. No to jak, chciałem rzucić faje, a zabraniają piwa!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęscie tylko 24 h. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Mirku-trzymam kciukasy aż mi zbielały!!!!! Sama nie palę już 2 lata i 5 m-cy Dałam radę, a wydawało mi sie ,że nie podołam .....a teraz ???? Na samą myśl o tym śmierdzącym g....e dostaję drgawek brrrr...fujjj...Melduj sie każdy dzień .....będę Cie sprawdzać POWODZENIA NARESZCIE NIE ŚMIERDZISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie palę od 30 godzin.. Żyję ! dziwne, wydawało mi się to niemożliwe. Może rzeczywiście można w tym stanie. Wczoraj byłem na BRT, a tam powiedzieli nie używać używek- alkohol, kofeina, teina. No to jak, chciałem rzucić faje, a zabraniają piwa!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęscie tylko 24 h. Trzymajcie kciuki. pewnie ze dasz rade.....co miałbys nie dac!!!! Trzymam łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja też trzymam kciukasy . Nie palę juz 11 lat ale do dziś pamietam jakie trudne były początki . Jak masz silną motywację ( i podporę w najbliższych ) to na pewno dasz radę . Melduj się i zdawaj relację , to Ci pomoże , a właściwie to życzliwe duszyczki pomogą Ci przetrwać najgorsze chwile , choćby dobrym słowem . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja tez trzymam kciuki (nie pale i nigdy nie palilam oprocz moze jakis wyskokow w czasach licealnych ) w razie spadku motywacji do niepalenia zawsze pozostaje słynne hasło Selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.02.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie palę od 30 godzin.. Żyję ! dziwne, wydawało mi się to niemożliwe. Może rzeczywiście można w tym stanie. Wczoraj byłem na BRT, a tam powiedzieli nie używać używek- alkohol, kofeina, teina. No to jak, chciałem rzucić faje, a zabraniają piwa!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęscie tylko 24 h. Trzymajcie kciuki. Mireczku, co do tych używek - to nie wciskaj nam proszę kitu 6,76 posta dziennie - po prostu znalazłeś sobie inny nałóg Będzie coraz gorzej, wspomnisz moje słowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 16.02.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie palę 3 lata ale za to lubie wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.02.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie palę od 30 godzin.. Żyję ! dziwne, wydawało mi się to niemożliwe. Może rzeczywiście można w tym stanie. Wczoraj byłem na BRT, a tam powiedzieli nie używać używek- alkohol, kofeina, teina. No to jak, chciałem rzucić faje, a zabraniają piwa!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęscie tylko 24 h. Trzymajcie kciuki. Mireczku, co do tych używek - to nie wciskaj nam proszę kitu 6,76 posta dziennie - po prostu znalazłeś sobie inny nałóg Będzie coraz gorzej, wspomnisz moje słowa.... Ten nałóg niegrożny, bo jak się ociepli, to nałóg się skończy, a zacznie robota. A teraz masz rację, czymś musiałem się zająć!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2006 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Melduję: trzeci dzień , nadal żyję.... I NARESZCIE NIE ŚMIERDZĘ A co do hasła Selimma- wkurza mnie................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.02.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Melduję: trzeci dzień , nadal żyję.... I NARESZCIE NIE ŚMIERDZĘ A co do hasła Selimma- wkurza mnie................... jeszcze troche i bedziesz sie smiał z tego .... idz do apteki i kup sobie plastry (popros o te z najwiekszą dawką ) nagłe pozbycie sie nałogu moze byc za duzym stresem dla organizmu no i nie trzymaj za duzo zarcia w lodowce najwiekszy kryzys nastepuje po 2 miesiacach ...wiec sie nie ciesz z tych marnych 3 dni ....no to powodzenia zycze ps. wiesz kto pali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2006 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jak se przylepie plaster, to tak jakbym palł! Po BRT zabronione. I co ciekawe, bo nie wierzyłem, nie mam głodu nikotynowego. Została walka z całą masą rytuałów i przyzwyczajeń. WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Mirek- trzymam kciuki http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg ps....a czym pachniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 17.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 podobno wyeliminowanie nałogu polega w dużej mierze na zmianie nawyków-czynności,które temu towarzyszą. Każdy z nas tworzy sobie takie małe, codzienne rytuały, którymi żywi się nałóg...Życzę wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Zapalimy? żartowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A gdzie można nabyć taki KOMIN ? Mam nornice na działce, a i krecik też się czasami przypałęta, tylko czy organizmy pożyteczne nie wyzdychają totalnie? Tyle teraz mówią o dziurze ozonowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.02.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 na Kubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 A gdzie można nabyć taki KOMIN ? Mam nornice na działce, a i krecik też się czasami przypałęta, tylko czy organizmy pożyteczne nie wyzdychają totalnie? Tyle teraz mówią o dziurze ozonowej.... szkoda, że do Koluszek jest pod wiatr, bo bym Ci dmuchnęła w dziurkę po kreciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Mirku -zamelduj się !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.02.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jestem,żyję. Niech ktoś mi powie,że to takie łatwe........Ale to hasło Selimma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.02.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jestem,żyję. Niech ktoś mi powie,że to takie łatwe........ Ale to hasło Selimma.. kto nie maszeruje ten ginie....łatwe to jak pieron ...jestem zywym przykladem ...było sie kiedys DOŁEM SPOŁECZNYM .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts