Maxtorka 01.03.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ufff , to mi ulżyło Zdrów jesteś . i żyć będziesz Od dziś będę mówić - te nogi leczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ufff , to mi ulżyło Zdrów jesteś . i żyć będziesz Od dziś będę mówić - te nogi leczą ino ze po kablu to długiego działania ni ma ....co innego tak oko nacieszyc Dwie zakonnice jadą samochodem. Zabrakło im benzyny. Jedna z sióstr > postanowiła iść na stację benzynową i wzięła ze sobą jedyne naczynie, jakie > było dostępne - nocnik. Wróciła i z tego nocnika wlewa benzynę do baku. Obok > samochodem przejeżdżają dwaj księża. Jeden mówi do drugiego: > - Siła ich wiary rzuca mnie na kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ufff , to mi ulżyło Zdrów jesteś . i żyć będziesz Od dziś będę mówić - te nogi leczą ino ze po kablu to długiego działania ni ma ....co innego tak oko nacieszyc ... Nacieszaj , nacieszaj to nie jest zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ufff , to mi ulżyło Zdrów jesteś . i żyć będziesz Od dziś będę mówić - te nogi leczą ino ze po kablu to długiego działania ni ma ....co innego tak oko nacieszyc ... Nacieszaj , nacieszaj to nie jest zabronione a pomacac idzie ..??? ...ino ze towar macany nie nalezy do macanta .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ufff , to mi ulżyło Zdrów jesteś . i żyć będziesz Od dziś będę mówić - te nogi leczą ino ze po kablu to długiego działania ni ma ....co innego tak oko nacieszyc ... Nacieszaj , nacieszaj to nie jest zabronione a pomacac idzie ..??? ...ino ze towar macany nie nalezy do macanta .... Pomacać i owszem ale końsekfencje mogą być A nuż się nóżkom spodoba , a one charakterne , ja bym tam przy napatrzaniu została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.03.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 no facet to zawsze ma pod górke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 no facet to zawsze ma pod górke ... Eeeee .... Nie takie góry my ze śwagrem po pijaku zdobywali Ale my tu gadu gadu a Mirek pewnie gdzieś się przyczaił i przypala Halo Mirek , Halo Mirek zgłoś się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 01.03.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 A ja natomiast nie palę od 19.08.2005 czyli bedzie pół roku już i żyję. Przytyłem i owszem jakieś 10kg ale teraz waga spada już minus 6kg. Nawyki najtrudniej wyplenić, tzn. do kawy papieroch, do piwa, do wódki, po jedzeniu, przed jedzeniem, na kiblu, w aucie, na spacerze, rano na czczo itd. A teraz już zapomniałem jak to jest i ile czasu więcej i więcej też można wypić o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Nie palę od 30 godzin.. Żyję ! dziwne, wydawało mi się to niemożliwe. Może rzeczywiście można w tym stanie. Wczoraj byłem na BRT, a tam powiedzieli nie używać używek- alkohol, kofeina, teina. No to jak, chciałem rzucić faje, a zabraniają piwa!!!!!!!!!!!!!!!! Na szczęscie tylko 24 h. Trzymajcie kciuki. i jak ???? minął miesiąc ...zamelduj ....dałeś radę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 I owszem. I nadal żyję- ale co to za życie?Jak się nie skończy ta cholerna zima to chyba znów zacznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 e no.. nie wolno na zime zrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 I owszem. I nadal żyję- ale co to za życie? Jak się nie skończy ta cholerna zima to chyba znów zacznę... Brawo , tak dalej trzymaj ! Zima lada dzień odpuści , dałeś radę miesiąc , to te głupie kilka dni też jakoś przeżyjesz Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.03.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jakie kilka, wszyscy dziś mówią o 15 kwietniu. Może.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 dla mnie najgorsze były pierwsze dwa tygodnie ......potem już było coraz lepiej ......DASZ RADĘ !!!! http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/206/375.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Jakie kilka, wszyscy dziś mówią o 15 kwietniu. Może.......... Oj Mirek , nie wierz tak we wszystko co ludzie mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts