Heimnar 23.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Wariuje, turla się z nią w zębach, podrzuca... istne szaleństwo Baron dziadka robi dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 23.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 super wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 23.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Hej Akwarysta, pozdrów Tatę i powiedz, że wszyscy tu na Forum cieszymy się ze szczęcia Hebana. Pokochalimy go i jest to dla nas wielka radoć, że ma szczęliwy dom. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 25.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 O boże jak się cieszę! To znaczy trochę mi smutno, bo na prawdę chciałam Barona zabrać i nawet znajomym, którzy mi rają różne psy, powtarzałam, że jednego już mam. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu i dobrze się stało że Baron vel Heban ma już dom - i tak zbyt długo siedział w klatce schroniska.Vivat dobrzy ludzie, którzy go przygarnęli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 25.05.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Marzanno a może wemiesz Lukę? Ona jest taka piękna i dzielna. Jako udało się jš uratować i żyje i ma nadzieję na dobry dom. A my razem z niš. Gdyby trafiła do Ciebie wszyscy byliby szczęliwi a Ty miałaby cudownš psinę. Pomyl o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 akwarysto - gratuluje decyzji i takiego piekneg psa Piekny Heban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 25.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Szczęśliwy piesek - doskonale to widać na zdjęciu i rzeczywiście przykre w tym wszystkim jest to, że taki cudowny psiak musiał tyle czekać na swojego pańcia:) Teraz pewnie jest tak szczęśliwy, że nie wie jak się odwdzięczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 O boże jak się cieszę! To znaczy trochę mi smutno, bo na prawdę chciałam Barona zabrać i nawet znajomym, którzy mi rają różne psy, powtarzałam, że jednego już mam. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu i dobrze się stało że Baron vel Heban ma już dom - i tak zbyt długo siedział w klatce schroniska. Może przygarniesz Nero??? Będzie Cię kochać nad życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 01.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Rany, tyle propozycji... az mi się ryczeć chce, że tyle biednych psin nie ma domu... Na pewno jakiegoś wezmę. Jeszcze trochę i będę na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts