Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Akwarysta, pozdrów Tatę i powiedz, że wszyscy tu na Forum cieszymy się ze szczęœcia Hebana. Pokochaliœmy go i jest to dla nas wielka radoœć, że ma szczęœliwy dom. Dzięki jeszcze raz.

O boże jak się cieszę! To znaczy trochę mi smutno, bo na prawdę chciałam Barona zabrać i nawet znajomym, którzy mi rają różne psy, powtarzałam, że jednego już mam. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu i dobrze się stało że Baron vel Heban ma już dom - i tak zbyt długo siedział w klatce schroniska.

Vivat dobrzy ludzie, którzy go przygarnęli!

Marzanno a może weŸmiesz Lukę? Ona jest taka piękna i dzielna. Jakoœ udało się jš uratować i żyje i ma nadzieję na dobry dom. A my razem z niš. Gdyby trafiła do Ciebie wszyscy byliby szczęœliwi a Ty miałabyœ cudownš psinę. Pomyœl o niej.

Szczęśliwy piesek - doskonale to widać na zdjęciu i rzeczywiście

przykre w tym wszystkim jest to, że taki cudowny psiak musiał tyle czekać na swojego pańcia:)

Teraz pewnie jest tak szczęśliwy, że nie wie jak się odwdzięczyć :)

O boże jak się cieszę! To znaczy trochę mi smutno, bo na prawdę chciałam Barona zabrać i nawet znajomym, którzy mi rają różne psy, powtarzałam, że jednego już mam. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu i dobrze się stało że Baron vel Heban ma już dom - i tak zbyt długo siedział w klatce schroniska.

Może przygarniesz Nero??? Będzie Cię kochać nad życie!