ol_inka 16.02.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 KochaniOgromniasta prośba do wszystkich życzliwych, a takich wiem że tutaj nie brakuje.Szukałam już troche na forum, ale albo żle, albo po prostu mało tego było:(Po kilku latach od rozpoczęcia budowy swojego domku (już prawie ukończony - a My wykończeni), chcielibyśmy jechać nad morze (Bałtyk) na jakiś tydzień w lipcu. Znajomi też chcą razem jechcać i w tej branży maja nieco wieksze doświadczenie. Podobno już teraz trzeba rozgladać sie za kwaterą. Pomóżcie! Na pewno gdzieś spędzaliście fajne wakacje, gdzie byście wrócili. My byliśmy jedynie raz z 5 latemu w Jastarni i przyznam, że jeszcze tam wróce (znajomi jeżdzili przez 5 lat i chcą odmiany). Jakiś fajny adres kwatery, może strony www tego lokum, cokolwiek (nie chce jechać w ciemno), w przystępnej cenie itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nie wiem co lubicie czy większe miejscowosci czy mniejsze. My osobiście wolimy mniejsze i 2 razy z rzędu bylismy w Wisełce - 10km od Międzyzdroi. Mała miejscowość kiedyś wioska ale teraz niezła baza turystyczna, plaża czysta (niestety do morza 800m spacerkiem przez las - nie każdemu to odpowiada). Natomiast bardzo spokojnie, a przy brzydkiej pogodzie i wieczorkami robilismy sobie wycieczki do Międzyzdroi, Dziwnowa i itp. Faktycznie w tamtym roku już w lutym był mały wybór. Ale czy tam tania baza noclegowa to bym nie powiedziała, nie znam cen w innych rejonach, tam srednio 40 zł/osoby i za dziecko połowe. Innych miejsc nie znam więc się nie wypowiem, tyle ze sporo osób chwali sobie dziwnówek (nawet fajna mieścina). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 16.02.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 piękniaste podziekowania za odpowiedź jutro spojrze na jakieś stronki z info. Miejscowość w sumie nie ma wiekszego znaczenia czy mala czy duża, plaża hmm mogłaby by być bliżej ale nawet te 800 metrów to sie przejdzie, a ja lubie używać nóg (gorzej mężuś) . W każdym razie dzięki i nadal oczekuje podpowiedzi, im większy wybór tym łatwiej na coś sie zdecydować...a moze odwrotnie(cosik pomieszałam chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Spacerek może ładny ale przez piekny las. My nigdy nie szlismy głównym spacerniakiem ale odbijalismy w prawo i dochodzilismy do plaży słabo zaludnionej. Ale przynajmniej nie musielismy chodzić za małą, która mogła biegać do woli i nie przeszkadzała nikomu. Ale pewnie jest dużo ładnych miejsc nad morzem i napewno coś fajnego znajdziecie. Tylko za fajnym i w przystępnej cenie to radzę pomału się rozglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofia 17.02.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Dom Gościnny "PIRAT"ul. Plażowa 3178-132 Grzybowotel. (094) 358-15-14http://www.pirat.wczasy.kolobrzeg.pl Byliśmy tam 2 razy ze względu na bliskość do morza (10m). Jest ładne podwórko z grillem i plac zabaw dla dzieci. Cena za nocleg w zeszłym roku - 40 zł. PozdrawiamZosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Polecam Poddąbie ( dokładnie pomiędzy Ustką a Rowami) byliśmy tam 3 razy ( kilka lat temu ) ale chętnie kiedyś tam znowu pojadę. http://www.poddabie.abcwypoczynku.pl/?start=10&start=20 mieszkaliśmy w murowanym domku z pełnym wyposażeniem ....do morza idzie sie przez piękny las ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ol_inka 17.02.2006 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Oooonieeee:) Ponowiam prośbe Tylko trzy osoby były nad morzem w wakacje??? Pomóżcie prosze Nie chodzi tylko o mnie, myśle że inni też byliby zainteresowani i chętnie skorzystają z polecanych miejsc.Na razie te trzy adresy pilnie zanalizuje przy niedzielnej kawie z znajomymi i pięknie za nie dziękuje. Ale prosze, prosze, prosze o więcej.... serdeczne piatkowe pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mireks6 21.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Tylko trzy osoby były nad morzem w wakacje??? Ja byłem nad morzem ... w październiku w Grecji. Woda ciepluchna kraby sobie po plaży łażą, normalnie sam miód. Na lipiec ściągam tutaj żoneczkę i smerfy (te ostatnie dowiedzą się dopiero przed samym wyjazdem). Rozejrzyj się w innej strefie europejskiej, napewno będzie cieplej i stosunkowo zbliżone cenowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 21.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Morze - tak! ale głownie do żeglowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 22.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 MY byliśmy w Ustce. Do plaży spacerkiem przez las mieliśmy około 400 m. Plaża oczywiście była dla nas. To niesamowity komfort jak się ma małe dzieci bo bawią się nikomu nie przeszkadzają a moja znajoma nie musiała stać i wypatrywać ich w gąszczu głów gdzie się podziewają. Za osobę w kwaterach prywatnych płaciliśmy 20 zł dzieci taka sama stawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tubis 29.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 PodciągamMoże jeszcze ktoś zna ciekawe miejsce nad morzem dla rodziny z dwójkąmałych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ani1719500334 31.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Polecam Poddąbie ( dokładnie pomiędzy Ustką a Rowami) byliśmy tam 3 razy ( kilka lat temu ) ale chętnie kiedyś tam znowu pojadę. Potwierdzam, Poddabie jest przesliczne, cudna plaza. Jedym minusem (gdy ma sie male dzieci) jest koniecznosc pokonania kilkudzesieciu schodkow, by zejsc na sama plaze, ale pomimo to - warto Jezeli planujecie wyjazd z dziecmi, to u nas sprawdzil ten osrodek w Rowach: http://www.rowy.info/ Bardzo ladnie polozony, blisko morze, fajny (nowy) plac zabaw dla dzieciakow. Do tego wypozyczalnia rowerow z krzeselkami dla maluchow. Poza tym wiele atrakcji w okolicy - Poddabie wlasnie, ruchome wydmy w okolicach Łeby, Ustka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts