anSi 16.02.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Czy tak już będzie do końca budowy????!!!! Do końca, a nawet jeden dzień dłużej Witaj wśród optymistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 17.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Tak szczerze, to po Twoim wpisie anSi, wcale nie czuję się pocieszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.02.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Hmm...i co by tu powiedzieć, coby za bardzo nie nazmyślać Pisz, kochanieńka, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.02.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Wielka Teoretyczko, powrotu zapału zyczę? Nie każ długo czekać na wiadomości. Mam małą prośbę - umieść link do komentarzy w swoim dzienniku, będzie łatwiej z nich korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 22.02.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 anSi, ja się dopiero uczę! A u nas to podobno normalne,że na błędach(tylko nie bardzo łapię czemu zawsze na własnych!?) Tak, jak radziłaś link do komentarzy wkleiłam ale za ch....rę nie mogę ich teraz ładnie nazwać!!!! No bo przecież powinno być : 1. Dziennik 2. Komentarze albo coś w tym stylu. A u mnie jakieś robale zasuwają i nie umiem ich wywalić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.02.2006 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Basiu, aby był tak jak chcesz, to musisz wpisać takie polecenie: adres internetowy komentarzy[/color]]komentarze będzie to wyglądało tak: komentarze Podobnie postąp z dziennikiem, zamiast adresu komentarzy i słowa komentarze w polecenie wpiszesz adres Twojego dziennika i słowo dziennik. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 23.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 anSi, przykro mi straszelnie ale trafił się Wam jakiś, delikatnie mówiąc,głąb! Wydawało mi się że z prostymi czynnościami na komputerze potrafię sobie poradzić (zwłaszcza z TAKĄ ściągą! ) ale to nie takie proste... Żeby zmienić tę ch......ną nazwę to muszę to zrobić w swoim profilu,tak? Ale tam nie mogę tego napisać bo nie i już! Więc na razie będzie po wsiowemu i tyla!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.02.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Tak Basiu, w profilu, ale...jeśli nie możesz, to lepiej niech zostanie tak, niż wcale miałoby nie być...z czasem wszystko stanie się łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 23.02.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 B.Sz. a jaki w końcu projekt kupiliście ? co to za domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.02.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Basiu, gratulacje...zdolna jednak z Ciebie osóbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 12.05.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam, i zaraz zapytam... a co tak cicho tutaj, od dwóch lat nic, cisza. pewnie domek już wybudowany i dawno mieszkacie....może napiszesz coś?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts