Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ruja za rują

Tulla

Recommended Posts

Dziękuję Grupie Trzymajacej Kciuki :wink:

maz juz chyba ma mnie dosyc - co pol godziny dzwonie do niego i pytam, czy przypadkiem nie dzwonil do weta, albo wet do niego (a na telefon,w razie bezproblemowej operacji, jestesmy umowieni dopiero na 17-ta). Chyba urwe sie wczesniej z pracy(i tak nic nie robie, tylko siedze na forum o sterylkach ukrywajac sie przed szefem) i zmajstruje jakis kaftanik-nie wiem,czy jest sens kupowac gotowy.

Ewunia - Twoja pomoc okazala sie bezcenna, strona o sterylkach to kopalnia wiedzy i proszeczek na uspokojenie w jednym :)

Zuza35, tez potrzymamy kciuki :D

Tulla, no http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/tiercat/cat25.gif

kaftanik mozna zrobić z kawałka rajstop, leginsów, czy pończochy

wyciąć otwory na łapki i juz

ja używałam kołnierzy, bo nie uciskają rany, nie zasłaniają i nie ocierają

kot sie szybko przyzwyczaja

tylko co jakiś czas trzeba zdjąć pod nadzorem, żeby się kocio mógł wylizać

nie po brzuszku :wink:

Zuza35 łatwo powiedziec... wczoraj jeszcze bylo ok, ale po wyjsciu od weta nerwy mi puscily i tak puszczaja co jakis czas :cry: Przed chwila weszlam do domu i w ryk, bo mnie moja kocia nie wita i tak strasznie pusto i cicho w przedpokoju.

Rozgrzewam kciuki, zeby trzymac w przyszlym tygodniu (o ile nie beda zajete lapaniem mojego rozbrykanego urwisa :wink: ) :)

Ufff! Najgorsze chyba za nami... Mała jest trochę przybita, z kołnierzem walczy zaciekle, ale poza tym wszystko ok. Ma apetyt, załatwia się normalnie, szew wygląda super (tfutfu, nie zapeszam). Mieliśmy problem z ułożeniem się w łóżku, bo Mambusia, ze względu na wyjątkowość sytuacji, rości sobie prawa do większej przestrzeni do spania i wierci się przeokropnie :-?

Zuza35 koniecznie daj znać, jak juz będziecie po - trzymam kciuki cały czas

• 4 weeks później...
Zuza35 - uff, ciesze sie, ze masz juz sterylke za soba. Przykro mi z powodu dolegliwosci. Moze zrob jej badanie moczu, pecherza i nerek. Nie znam sie dobrze na tym i nie chcialabym siac paniki, ale lepiej sie upewnic, czy podczas operacji niczego jej nie uszkodzili. A moze to dolegliwosci natury psychicznej? Dzwonilas do weta? Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia malej rekonwalescentki...