msiuk 16.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 poszukuję wykonawców do instalacji elektrycznej, wod. kan., CO, tynków lub najlepiej jednego, który zająłby się tym wszystkim. Proszę o kontakt na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 17.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 chyba powinieneś zadać to pytanie w "ogłoszenia drobne" - myślę, że tam prędzej kroś ci odpowie. W sumie to ja też chętnie dostanę namiary na takich speców. Przydadzą mi się... Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 17.02.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 iwona_b a jaki to niby dział ?? msiuk ja bym sie zajoł wszystkim ale nie lubie tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 17.02.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 sory, faktycznie Nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że był to Klub budujących... Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts