Hani 17.08.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Bardzo chciałbym zobaczyć zrealizowany projekt Morfeusz. Może ktoś ma taki dom? http://www.apa-domy.com.pl/index.php?id=2&sh=1024 I w ogóle ciekawi mnie, jak taki dom sprawuje się pod względem funkcjonalnym, może coś przeszkadza, coś jest niepraktyczne a może właśnie coś sprawdziło się idealnie? Ów projekt przypadł mi do gustu i chcę go zakupić ale dobrzebyłoby się rozejrzeć i coś podpytać forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hani 17.08.2005 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Pytanie to już zadałem w dziale Galeria zdjęć domów, ale widzę, że lepiej je zadać tu. Chciałbym taki projekt kupić, przypadł mi i żonie do gustu, odpowiada nam rozplanowanie parteru, jego funkcjonalność. A przede wszystkim wielkość całego domu. Wszystko ładnie w projecie, a ciekawe jak naprawdę taki dom się sprawuje? Zastanawiałem sie nad sensem wneki od strony frontu i takiej samej od strony ogrodu. Może ścianę wyrównać i zyskać kilka metrów? Zresztą gdyby ktoś taki dom miał, to miałbym wiecej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzi_a 18.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 witam , my też braliśmy ten projekt pod uwagę , ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na SP-1001 z pracowni Studioprojekt , przy zbliżonych parametrach ma troszkę ładniejszą bryłę , a wczoraj widzieliśmy go "na żywo" i to nas utwierdziło w przekonaniu , że to jest właśnie ten .Będziemy go kupować we wrześniu .Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hani 20.09.2005 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Szanowni Państwo, W dalszym ciągu szukam kogoś, kto zrealizował już projekt Morfeusz z APA, albo jest w trakcie realizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hani 02.11.2005 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 no dobra, nadal szukam kogos, kto by realizował projekt Morfeusz... A tymczasem już teraz nasunęło mi sie kilka pomysłów-poprawek: -W związku z ukształtowaniem mojej działki poważnie rozważam zastosowanie częściowego podpiwniczenia. Działka ma umiarowy spadek w dół na lewo, patrząc od frontu. Fundamenty więc byłyby wysokie i chciałbym to wykorzystać właśnie na podpiwniczenie (spiżarnia, kotłownia?). -Chciałbym zmniejszyć widoczne z zewnątrz wnęki od frontu i z tyłu domu. Z rzutów dostępnych w Internecie wynika, że mają one głębokość ok. 1m – chciałbym je zmniejszyć do około 40 cm a z tyłu domu wyrównać całkowicie z licem ściany.-Daszek jednospadowy z przodu domu chciałbym zmienić na dwuspadowy w stylu dworkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.02.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 hej,czy ktoś zbudował dom na podstawie tego projektu : http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=776 Chętnie obejrzałabym go na "żywo", ewentualnie zdjęcia. Interesują mnie także Wasze opinie na temat funkcjonalności tego domu. pozdrMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hani 15.10.2006 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Morfeusz to albo nie Morfeusz, bo troche tu pozmieniałem.... http://www.mojsusz.republika.pl/galeria/morfeusz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts