VPS 05.02.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 PISAŁEM JUŻ ŻE GDYBY DAŁO SIĘ SPRZEDAĆ SŁOMĘ OWSIANĄ TO ZACHÓD ZAROBIŁBY NA NASZEJ GŁUPOCIE KROCIE .PRAWDA JEST TAKA ,ŻE ONI WYKONUJĄ 90% INSTALACJI C.O.I CWU. Z MIEDZI I NIERDZEWKI.WNIOSEK NASUWA SIE SAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 CZYTAJĄC TE REWELACYJNE METOTODY NIE MOŻNA POZOSTAĆ OBOJĘTNYM.TO MY BĘDZIEMY MIESZKAĆ W TYCH DOMACH I NIE WIERZMY BEZGRANICZNIE REKLAMOM.TO JEST TOWAR KTÓRY TRZEBA SPRZEDAĆ I ZAROBIĆ .POMYŚLCIE 3 RAZY NIM WYKONACIE INSTALACJE.CHCĄC POKAZAĆ WARTOŚĆ SWOJEGO PRODUKTU FIRMY Z :REWELACYJNYMI PLASTIKAMI POMIJAJĄ DUŻO ISTOTNYCH SPRAW Z WADAMI TYCH PRODUKTÓW A POKAZUJĄ WADY INNYCH BUDUJĄC JAKOŚC SWOJEGO PRODUKTUZAPYTACIE O DOWODY;SZKOLENIE PRZEPROWADZA FIRMA X WSZYSTKO JEST BE TYLKO NASZ JEST OK.SZKOLENIE FIRMA BWSZYSTKO JES BE TYLKO NASZ OK ITD.WYSNUJCIE WNIOSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 08.02.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Coś mi się zdaje Anonimie że jesteś przeciwko instalacjom z tworzywa. Dlaczego ?PS. Pisz normalnie łatwiej przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 Pracuję w tej braży kilkadziesiąt lat rozmawiałem z dziesiątkami tysięcy ludzi, oraz setkami instalatorów.Oglądałem instalacje plastikowe po awariach kotłów ,naprawdę żąl mi tych ludzi.Niezaoszczędzili nic a, tracili bardzo dużo. Sprzedaję również plastik ,ale daję klientowi możliwość wyboru ipokazuję wady i zalety systemów. Do przesyłuzimnej wody jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts