KasiaS 17.02.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Witam, Mam zmywarkę od miesiąca i podczas zmywania czuć taki dziwny zapach, jakby się kabel przypalał czy coś w tym stylu. Przy pierwszych użyciach było czuć to wyraźniej teraz torchę mniej ale jednak czuć. Czy w trakcie pracy Waszych zmywarek też wydobywa się jakiś zapach ? (Zmywarki używałam około 10 razy) pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareksucharek 17.02.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Komora zmywarki pokryta jest z zewnątrz masą antykorozyjną. Jeśli odkręcisz blat zmywarki to go zobaczysz. Możliwe że zapach zniknie po pewnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 17.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Czy w trakcie pracy Waszych zmywarek też wydobywa się jakiś zapach ? (Zmywarki używałam około 10 razy) czyżby Zmywarka się nie myła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts