olenia 11.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 też jestem ciekawa, bo wyglądają całkiem fajnie. ale jeśli są takie jak pokojowe to nie kupiłabym ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 12.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Właśnie panowie zmontowali mi zestaw kuchenny BRW z serii Capital, kolor czeresnia z grafitowym blatem. Mnie te meble bardzo się podobają, a jak bedzie później, przy eksploatacji to zobaczymy..... Załączam link do mojego albumu ze zdjęciami, są tam zdjęcia kuchni po montażuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/slawinka68/album?.dir=d0bfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 12.06.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Właśnie panowie zmontowali mi zestaw kuchenny BRW z serii Capital, kolor czeresnia z grafitowym blatem. Mnie te meble bardzo się podobają, a jak bedzie później, przy eksploatacji to zobaczymy..... Załączam link do mojego albumu ze zdjęciami, są tam zdjęcia kuchni po montażuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/slawinka68/album?.dir=d0bfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 slawinka u Was nie tylko kuchnia jest ladna, macie piekny dom, radze zalozyc album w galerii zdjec forumowiczow... Macie co pokazac!!! co do mebli BRW, to mi tez sie bardzo podobaja, ale slyszalam rozne opinie i teraz czekam az ktos potwierdzi, ze sa dobre jakosciowo..., wiec bede tu zagladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 12.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 No właśnie w katalogach kuchnie BRW wyglądają super. Ale jaka jest prawdziwa jakość tych mebli w praktyce? Czekamy na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 12.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Pięnie wygląda ta wasza kuchnia Slawinka Możesz nam powiedzieć jaki masz metraż w kuchni i czy meble były wykonane na zamówienie. Jak to przedstawia się cenowo, ile was kosztowała ta kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 12.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Bardzo się cieszę, że podobaja sie wam nasze meble. Kuchnię mam zabudowaną w wymiarach 3 x 3 (nie całe). Ściana z oknem ma 3 m, a boki mniej. Meble z płytu fornirowanej, zamawiane na wymiar i kosztowały 11 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 12.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jak długo Sławinka czekaliście na wykonanie mebelków wg. waszego zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 12.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Sławinka, czy to jest cena ze sprzętem? z czego macie blaty? rozumiem, że oni też robili projekt? myślałam, że oni mają tylko gotowe szafki, tak wynikało z ulotki reklamowej, którą znalazłam pewnego pięknego dnia pod drzwiami. czy rozważaliście też meble innej firmy? co was ostatecznie przekonało? przepraszam za ilość pytań , ale wasze meble wyglądają ślicznie a będę stała w niedługim czasie przed wyborem mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 12.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Podpisujemy się pod każdym z pytań zadanych przez Olenie Szczególnie interesuje nas ile twało oczekiwanie na wykonanie zamówienia i czy w cenę mebli wliczony jest sprzęt kuchenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 12.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 O qrcze, ile pytań! No to po kolei: - BRW zaprojektowało nam kuchnię - no, może to za duże słowo, bo myśmy juz wiedzieli co chcemy, oni tylko to wrysowali w kuchnię i dobrali szafki. Właściwie to bardzo fajnie jest zobaczyc taką wizualizacje w komputerze, bo niby się wie co ma być w kuchni i jakaś wizja jest, ale to nie to samo co zobaczyc na własne oczy. Mają profesjonalny program do projektowania - blaty zrobiliśmy ze zwykłej płyty blatowej (gdzieś trzeba zaoszczędzić), doszliśmy do wniosku, że jak się zniszczy, zawsze można wymienić - to nie problem - cena niestety nie obejmuje sprzętu AGD - można u nich zamówić, ale to w sumie wychodzi drogo. Myślę, że lepiej samemu poszperać i ponegocjować ceny sprzętu, sklepów przecież dostatek, internetowych też - czas oczekiwania - hmmmm.....troszkę to trwało, bo ok. 1,5 m-ca, warto więc pomyśleć o tym wcześniej Pierwszy, taki wstępny projekt robiliśmy jesienią zeszłego roku, bo przyszedł elektryk i zadał trudne pytania - gdzie gniazdka i pstryczki?! Więc udaliśmy się do BRW, bo wiedzieliśmy już od znajomych, że robią projekty i tak już się z nimi zostaliśmy. Zresztą tak mi wyszło, że w naszej okolicy (Płock) to firma, która oferuje jakość na dobrym poziomie i za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olenia 12.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 13.06.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dziękujemy za wyczerpująco odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 13.06.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 WitamJa kupiłem meble BRW do kuchni i jestem zadowolony Ładny kolor solidne Na razie jest OKPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 16.06.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 czyżby temat się wyczerpał ? BRW-owcy odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 16.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 My też zamówiliśmy meble z BRW. Termin realizacji zamówienia 4 tygodnie, ale wiem już że potrwa to dłużej. Meble w kolorze wenge, aluminiowe dodatki, szuflady blum. Trochę się boję, bo miałam komódkę z tej firmy i długo nie wytrzymała, ale słyszałam że kuchnie są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 17.06.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A jak cenowo będzie to u Was będzie wyglądać? Sławinka pisała że jej kuchnia kosztowała około 11 tyś bez sprzętu AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 17.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 WitamW poprzednim mieszkaniu mielismy mele BRW. Cenowo konkurencyjni, wygladaly fajnie, jednak niezbyt solidne. Juz po miesiacu zepsul sie mechanizm w szafce wiszacej. Oprocz tego slyszelismy wiele negatywnych opini na temat ich szaf. Do domu docelowego, na wiele lat bym sie nie zdecydowala.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sergey 18.06.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Popatrzylem na te kuchnie w salonie na Bartyckiej. Jednym slowem - dziadoctwo. Wykonanie - badziewne, wzornictwo - nie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 19.06.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Był kiedyś cały wątek w tym temacie - poszukaj, ale genaeralnie raczej na minus. Ponoc teraz jste ciut lepiej. Ja mam zestaw dziecięcy i nie jestem zadowlona, bo drzwiczki opadają i ocierają pólkę pod spodem. Poza tym bardzo łatwo nawet przy lekkim oparciu wyłamać - szuflada już poszła. W każdym razie u mnie składał mąż sam. Ponoc lepiej wziąc fachowca, bo jak robi z wprawą to mniej się psuje (mój klął na instrukcję, że nie powtórzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts