suire 13.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Wlasnie! Moje meble do kuchni beda za ok.1800, bo mam sporo szafek,w tym dwie narozne . Do tego dzieci maja wybrany system Malgosia.Moze się uda zmiescic 6 tys,a jak nie, to dorzuce jeszcze tysiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia1307 14.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To zależy, mam indianę i dla córki małgośkę z BRW. Z indiany jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni To ja chyba miałam pecha przy zakupie . Mam indianę w pokoju synka ,o ile bardzo mi się podoba styl tych mebli to wykonanie pozostawia wiele do życzenia ,niestety. Drzwiczki szafek nijak nie chcą się zejść równo a szuflady tłuką przy wysuwaniu i wsuwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Pomagałam pakować siostrze rzeczy przy przeprowadzce. Stare meble BRW zostawiała w starym mieszkaniu. Nie było żadnego, ale to żadnego mebla tej firmy który nie byłyby uszkodzony. Oni mieszkali tam ok 5 lat. Wszystko się sypało i "chodziło". Szufladom odpadały fronty, meble nie miały tyłów, odpadały uchwyty. Drzwiczki były nierówne, ze szparami, blaty porysowane. Śmiałam się, że to mieszkanie wyglądało jakby przeszło przez nie tornado Szwagier natomiast stwierdził, że nie byłoby co znosić gdyby chcieli te meble ze sobą zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilanowski1 15.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Chociaż meble z tej firmy bardzo mi sie podobają wizualnie i cenowo to jednak po przeczytaniu wszystkich opinii użytkowników tych mebli nigdy nie dokonam ich zakupu. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PTR 15.04.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Mam meble z BRW system XXi czy jakoś tak już z 8-9 lat i złego slowa nie moge powiedziec, nic się nie odkleja, nie rozpada. Przy meblach do samodzialnego montazu wiele zależy od tego jak się je złoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 16.04.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... Przy meblach do samodzialnego montazu wiele zależy od tego jak się je złoży. Ot cała tajemnica. Nasze meble przeżyły dwie przeprowadzki, czyli były składane i rozkładane 3 razy. I stoją i działają i nic nie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 16.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 To zależy, mam indianę i dla córki małgośkę z BRW. Z indiany jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni To ja chyba miałam pecha przy zakupie . Mam indianę w pokoju synka ,o ile bardzo mi się podoba styl tych mebli to wykonanie pozostawia wiele do życzenia ,niestety. Drzwiczki szafek nijak nie chcą się zejść równo a szuflady tłuką przy wysuwaniu i wsuwaniu. To może my mieliśmy szczęście wszystko nam się idealnie schodzi jak i w indianie tak i w małgosi, nawet w małgosi szuflady wysuwają się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.04.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziadostwo ! odpada wszystko przy pierwszej przeprowadzce chciałem dać to znajomym ... ale, przy rozkręcaniu to sie po prostu rozpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 16.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 To kwestia kasy. Jeśli możesz wydać więcej na lepsze meble to zrób to. Jeśli nie - to kup BRW, ale nie spodziewaj się po nich zbyt wiele. Ładnie wyglądają w katalogu, ale to zwykła płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczeleczka 18.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Niestety, potwierdzam. Meble BRW są po prostu beznadziejne Mamy ich sypialnię sen i ekstazę w gościnnym. Jest to dziadostwo, a do tego wcale nie takie tanie! I nawet nie wygląda ładnie, z bliska widać że to tandeta i w żadnym eleganckim domu po prostu nie pasują. My na szczęście mamy tylko sypialnie, po łóżku tak nie widać wykonania, bo jest ogromna kołdra, ale mamy komódkę i jest fatalna zarówno w wyglądzie jak i użytkowaniu. Ma rok a już pękła rączka. NIE POLECAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexel 18.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam , mam takie pytanie , czy ktoś ma może kuchnie BRW z serii modern line /diona/tafla MDF/wegne/ biały połysk.Bardzo nam się podoba , i chcemy ja zobaczyć na własne oczy w sklepie ale na terenie śląska jak dotąd nie ma sklepu w którym ta kuchnia stoi wystawiona.Prosze o wasze zdania na temat tej kuchni i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 18.04.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wrocław-bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexel 18.04.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a bliżej Katowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.04.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 olkusz?K&M tel. (0-32) 645-17-99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 19.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 W Dąbrowie Górniczej, tak prawie na przeciwko huty bankowy, obok takiej drewnianej chaty. W tym sklepie powinni mieć już je wystawione, bo kobieta juz w listopadzie je miała sprowadzac na ekspozycje. Moja siostra chciała te bordo z połyskiem, ale z powodu fatalnej jakości frontów zrezygnowała. Ponoć na tych z połyskiem, po tym jak przejedziesz paznokciem to zostaje ślad. Moi rodzice mają kuchnie brw i bardzo dobrze sie sprawuje, ale na tych z połyskiem chyba zaoszczedzili kosztem jakości. ale najlepiej sprawdzić samemu. Acha, ten sklep jest w takim baraku, z głównej drogi trzeba wjechac w osiedle i jest po prawej stronie. Jest jeszcze jeden, przy głównej drodze, ale to nie ten. i tam nie ma kuchni brw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 19.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Prawda o BRW jest tylko jedna,1.Wizualnie najładniejsze kolekcje mebli2.Jeśli chodzi o jakość-Największy syf i badziew jaki można sobie wyobrazić,a zrobienie sobie z tego kuchni to trzeba być.J..........m.( sam byłem użytkownikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 19.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ALEXEL moja dobra rada z daleka od mebli a szczególnie kuchni BRW,zrobisz jak zechcesz ale za dwa lata mi podziękujesz i postawisz flaszkę Zobacz jakąkolwiek szafkę wykonaną przez stolarza i porównaj a więcej pytań nie będzie. przykład mojej kuchni BRW 7000pln,te same meble u stolarza ze wszystkimi bajerami typu BLUM itp,10000pln ,za 3000pln śpisz spokojnie przez wiele lat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 19.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 a ja mam właśnie bordo połysk na korpusie wenge. jastem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 20.04.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ferdynand-miałem kiedyś fiata 126p,też byłem zadowolony ,do momentu kiedy go nie zmieniłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 20.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 nie stać mnie na drewnianą. ale z tej jestem zadowolony.jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts